Hiphei! Terkut Helsinki-Vantaalta lentokenttähotellista! Tämä rapakuntoinen ämmä hyppää aamulla Roomaan vievään koneeseen ja viipyy siellä perjantaihin saakka. Saattaa olla, että reissustakin tulee jotain postailtua, mutta urheiluhommat rajoittuu näiden seuraavien päivien aikana ihan vaan kaupungilla ravaamiseen. Voiskin muuten ihan mielenkiinnosta laittaa Sports Trackerin jonain päivänä mittaamaan kävelymatkoja!

Vaikka tämä lomareissu onkin, niin ajattelin käyttää nämä muutamat päivät myöskin hyödykseni uusien tapojen opettelua ajatellen. Toivon nimittäin, että onnistuisin hotelliaamiaisen innoittamana kääntämään vuorokausirytmiäni tulevalla viikolla hieman parempaan suuntaan. Viime ajat kun on mennyt melkoiseen yökukkumiseen ja päivän ensimmäinen ateriaa ei ole hyvällä tahdollakaan voinut kutsua aamiaiseksi eikä oikeastaan enää lounaaksikaan. Siispä suunnitelma on herätä aamuksi kutsuttuna vuorokauden aikana ja rämpiä itsensä päivän aikana kaupungilla niin väsyksiin, että valot sammuisivat hyvissä ajoin. Tää vampyyrien kanssa samassa vuorossa "työskentely" alkaa jo vähän ärsyttää.

20140119-232537.jpg

Kuvassa mun pehmokoirakaveri Rekku Colosseumilla edellisellä Rooman reissulla. :D

Kommentit (2)

tyllerö
3/2 | 

Hei! Oletko muuten kokeillut kirkasvalolamppua? Meillä on erikseen sellainen lamppu, joka toimii herätysvalona ja sitten vielä tehokkaampi lamppu, jonka valossa voi paistatella aamukahvin ajan: kylläpä piristää ja helpottaa vuorokausirytmin kääntämistä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat