Kuten aiemman Rooma-katukuvien setin yhteydessä mainitsinkin, niin halusin julkaista tämän kaikista lemppareimman kuvan ihan yksinään. Tämä Palazzo delle Esposizionin portailla nappaamani kuva suutelevasta pariskunnasta on ainakin omasta mielestäni katukuvieni parhaimmistoa.

1523446_10152151815108955_1717921880_o

Äiti totesi kuvan nähdessään, että Italiassa on täysi mahdottomuus puhua kädet taskuissa, mutta suuteleminen näköjään onnistuu. :D

Näin Roomassa aika montakin toisiaan innoissan "syövää" pariskuntaa ja tämän yhden onneksi ehdin vangita muistikortilleni. Huomionarvoista näissä kadunkulmilla ja ravintolan edessä bongaamissani suutelevissa pariskunnissa oli se, että kyseessä ei kertaakaan ollut mitkään teinit, vaan ihan varttuneet aikuiset.

Täällä Suomessa harvemmin näkee julkisilla paikoilla aikuisia pariskuntia tällä tavoin imuttelemassa. Julkinen tunteiden osoittaminen oli siis yhtä aikaa jotenkin hämmentävää, mutta ihanaa. Kyllä minä itsekin miestäni julkisestiki pussailen, mutta se on sellaista *suiik* pikainen suukko jonnekin huulten lähettyville -meininkiä. Tuollaiseen kunnon imuttelusessioon, joka esim. tällä kuvaamallani parilla tuossa museon portailla oli meneillään, tuskin uskaltautuisin keskellä kaupunkia.

Roomassa siis riitti rakkautta ja olen iloinen, että sain vangittua pienen palasen siitäkin.

Minkälaisia julkipussailijoita te olette?

Kommentit (8)

Senni
1/8 | 

Tämä on kyllä niin hyvä kuva, että se tuntuu ihan lavastetulta! Ei tule itse pussailtua noin antaumuksella, varsinkaan julkisilla paikoilla. :D

Ansku in Ireland
2/8 | 

Ma voisin pussailla julkisesti mutta irlantilainen mies aina haraa vastaan. :) Kylla taalla pain tuollaistakin tulee vastaan mutta usein on teinit kyseessa.

Ps. Rapakunnossa on loistava! Ja Hilla kanssa!

A

4/8 | 

Hitsit miten hieno kuva! Itse en välttämättä ihan tuollalailla imuttelis julkisesti, mutta hienon kuvan oot saanu napattua!

6/8 | 

Hieno kuva! Meillä sama homma, julkisesti nopea pusu riittää, vaikka mies yleensä hangoittelee siinäkin vastaan :P Imuttelua voi tapahtua korkeintaan pilkun jälkeen yökerhossa, eikä sekään mitenkään pitkäkestoisesti. Hymyn tuova postaus, hyvää viikonloppua!

7/8 | 

Tää kuva ja aihe kuuluu kategoriaan "vain italiassa" :D Todella kaunis kuva kyllä, ei täällä tuollaista nää. Mikä sinänsä on hiukan harmi... Suomalaisilla ei oo pokkaa tehdä tätä ellei olla hiukan humalassa, mutta toisaalta eipähän tarvitse vanhojen mummojen huudella perään siitä miten hävytöntä tuollainen on :D

hannamaria

www.hannamariav.com

Vim
8/8 | 

Upea kuva!

Harmi kyllä mulla ei ole tällä hetkellä ketään pussailukaveria, mutta entisten kanssa on tullut huomattua että jos innostuu enemmänkin imuttelemaan julkisesti (kännissä), niin aika nopeasti saa "hankkikaa huone" -kuittailua. Selvinpäin julkipusuttelut jää tosiaan juuri nopeisiin pusuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram