Tiedän kyllä, että harvoin syksystä selviää ilman jonkinmoista flunssaa, mutta tällä kertaa tämä kamaluus iski todella väärään aikaan. Heräsin nimittäin kuumeisena ja tukkoisena juurikin sunnuntaina eli näyttökokeeni aamuna! Kamalasta olosta huolimatta tsemppasin sunnuntain ja maanantain ja pakersin kasaan kakkosen arvoisen näyttötyön (asteikko 1-3) ja sain vielä portfoliostanikin positiivista ja kannustavaa palautetta. Onneksi kaikki meni hyvin, sillä en varmaan tässä olotilassa olisi kestänyt enää kamalaa palautetta. Nyt on sitten onnelliseti 2/4 näyttöä hoidettu ja marraskuussa ja joulukuussa sitten vielä lisää.

Toinen syy miksi tämä sairastelu osui nyt pahimpaan mahdolliseen hetkeen, on tietenkin lauantaina edessä oleva Amsterdamin reissu. Pitäkää peukkuja, että paranen siihen mennessä. Sain muutaman päivän sairaslomaa, joten toivon, että lepäily, kuumat juomat, vitamiinit, yskänlääke ja suklaakeksit auttavat. Muitakin flunssankaatovinkit otetaan kiitollisena vastaan!

Nyt ei siis muutamaan päivään ole luvassa ainakaan omia asuja, mutta haaveilulle puolestaan on aikaa normaalia enemmän täällä sohvan pohjalla. Kaiken tämän palelun ja niistämisen keskellä haaveetkaan eivät ole mitään korkokengät ja minimekko -linjaa, vaan lisäilen hankintalistalleni käytännöllisiä vaatteita asusteita jotka auttaisivat minut läpi kylmän ja loskaisen syksyn.

viking-kumpparit

Kumpparit ovat olleet hankintalistallani jo useamman vuoden, mutta silmää miellyttäviä yksilöitä ei ole tullut vastaan. (ellei oteta huomioon budjettini tavoittamattomissa olevia niitti Huntereita) Haluaisin kumisaappaat jotka näyttävät kengiltä jollaisia muutenkin käyttäisin. (Tai sitten toinen vaihtoehto olisi jotkut täysin överit Muumi-saappaat, mutta niistä aina löytyy vain lasten kokoja.)

Viikonloppuna Prisman hyllyltä kurkisti saappaat joissa voisin hyvinkin kuvitella tallustelevani vaikkapa työkeikoilla. Kuvauskeikat kun toisinaan saattaa vaatia rämpimistä kaiken maailman puskissa. Nuo Vikingin mustat kumisaappat on varustettu pehmoisella ja lämpimällä fleece-vuorella ja livenä näkemissäni kengissä tuo neuleresori  oli tumman harmaa eikä kuvan mukainen ruskea. Malli on ihanan siro ja yksinkertainen ja resori tuo pehmeyttä kokonaisuuteen sekä häivyttää hieman selkeintä kumisaapasfiilistä. Plussaa myös siitä, että pinta on matta eikä kiiltävä.

Hintaa en lauantaina kengille löytänyt, mutta muiden merkin saappaiden hinnat vaihtelivat 24,90-39,90 välillä, joten samaan haarukkaan asettunevat nämäkin. Pitää joku päivä käydä sovittamassa niitä ihan kunnon sukkien kanssa jotta osaa ottaa oikean koon. Mutta uskoisin, että nämä minä käyn noutamassa. Eipähän tarvitse enää kauhistua pahemmistakaan sadekeleistä.

Kommentit (11)

Veera
13/11 | 

kraah! oli ihania kumppareita joo, mutta arvaa löysinkö myös ainakin kymmenet muut saappaat jotka aiheutti kuolausta! :D

14/11 | 

Heippa, Veera!

Olen seuraillut blogiasi jo pienen ikuisuuden, mutta kommentoiminen on syystä tai toisesta aina jäänyt. Kauheasti kyllä pidän postauksistasi, ja roikun varmasti vielä pitkään matkassa mukana niitä lukien.

Kumisaappaat nyt kuitenkin saavat minunkin sanaisen arkkuni auki :D

Itselläni oli myös ikuisuusprojektina löytää kätevät MUTTA myös kivan näköiset JA mukavat kumpparit (olen biologiksi opiskelemassa, ja kumpparit on kentällä paljon kätevämmät kuin perustennarit... ja kyllä, kantapään kautta piti tämäkin todeta). Etsintä päättyi viimein, kun löysin ja kotiutin viikko sitten Vagabondilta kivat kumpparit. Niitä on vissiin kahta varrenkorkeutta tarjolla, ja värejäkin on sen mustan lisäksi ainakin valkoista ja sinistä - hintaa on molemmilla malleilla alle 50 euroa. Sulla on usein näkynyt täällä blogin puolella Vagabondeja, joten ajattelin, että saatat ehkä tykätä näistäkin (:

Kaunista syksyä sinulle!

Veera
15/11 | 

häh? vagabondilla kumisaappaita!? Miksi mä en ole asiasta tiennyt? Täytyypä alkaa metsästämään. :)

16/11 | 

Toivottavasti flunssasi menee ohi pian. Paljon vain D-vitamiinia kitusiin, niin eiköhän se siitä ala väistymään.

17/11 | 

Nuo näyttäisivät olevan Vikingin saappaat, joka on norjalainen laatumerkki. Ostin juuri itse saman merkkiset mutta eri malliset saappaat, ja niiden hinta täällä Norjassa oli euroiksi muunnettuna noin 120. Suomessa voi olla halvemmat hinnat, mutta veikkaan ettei niitä ihan kolmella-neljälläkympillä saa.

Veera
18/11 | 

no en minä tuota päästäni keksinyt, että siellä oli useampiakin malleja noilla 29,90 ja 34,90 hinnoilla myynnissä. muta kuten sanoin, tuon mallin hintaa en löytänyt. mutta pianhan se selviää kun pääsen kaupassa jälleen käymään.

20/11 | 

Voi miten kauniit kumisaappaat! :) Vikingin sivuilla nuo kumpparit näyttivät olevan tyttöjen mallistoa, joten koot 39:ään asti. Kävitkö ostamassa?

Veera
21/11 | 

en vielä ehtinyt, kun on mennyt tämä viiko sairastaessa. Toivon, että niitä on vielä jäljellä kun palaan ensi viikolla reissusta.

22/11 | 

Mäkin olen jo monta vuotta etsinyt mieluisia kumisaappaita. En halua mitään perinteisen tylsän kumisaappaan näköisiä. Nämä kolahtivat heti. Kiitos vinkistä!! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram