Terkut Tampereelta! Tulin tänne viettämään viikonloppua 11 blogimimmin kanssa Hotelli Ilveksen vieraina. Ohjelmaan on tänään kuulunut vierailut muutamassa kivassa putiikissa, paljon, paljon hyvää ruokaa, drinkkikoulutus ja levottomia juttuja. Sunnuntaina jatketaan vielä mun vetämällä valokuvaus workshopilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Design Boulevard -myymälässä vieraillessa Noora ehti shoppailumme lomassa nappaamaan minusta asukuvat! Taisi muuten mennä niin, että yksikään ryhmämme jäsenistä ei onnistunut poistumaan tuolta ihanien sisustustavaroiden keskeltä ilman ostoskassia. Oma ostokseni on vielä littanassa muodossa paketissaa, joten kuvia kodin kevätpiristyksestä kuvassa myöhemmin jahka ehdin sen kotona paketistaan purkamaan ja ottamaan käyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kello näyttää jo, että on ihan öö mööhä, kuten siskonpoikani asian pienenä aina ilmaisi ja vatsaa, silmää ja koko mimmiä painaa nyt viineineen nautittu neljän ruokalajin illallinen ja drinkkikoulutuksen harjoitustuotteet, joten juttua ei juurikaan irtoa. Huonetoverini Nelliina jo tuhiseekin tuossa sängyn toisella reunalla, joten taidan suunnata samaan höyhensaarten osoitteeseen ja kirjoittelen sunnuntain puolella sitten lisää.

Ollaan tuupattu tänään aika ahkerasti kuvia Instagramiin, joten sieltä voi kurkkia viikonlopun menoa ja meininkiä hastagin #bloggaajatmansessa alta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Diesel/bleiseri-Nanso/nilkkurit-CK Jeans/laukku-COS/korvikset-Mimu

Kommentit (5)

1/5 | 

Mulle tollanen mekko heti! Kyllä on niin kaunis kauppa, pitää pohtia josko kesän alussa ottaisi viikonloppuloman Manseen ja sen ihaniin pikkuputiikkeihin ainaisen Helsingin sijaan.

hanna

www.hannamariav.com

papan mamma
2/5 | 

Mua joka kerta jaksaa harmittaa, kun näen tuon mekon päälläsi.

Bongasin sen sun päällä ekan kerran ja sen perusteella menin itsekin sovittelemaan. En sitten kuitenkaan ostanut :( ja siitä asti harmittanut, etten ostanut!!

Kyllä sitä on joskus törppö.

Näyttää niin makeelta sun päällä edelleen. :)

papan mamma

No eipä mahdu ässä. :(

Tuohan kyllä oli väljää mallia, mutta ei siitäkään huolimatta. :( Kiitos, kun näit vaivaa etsimällä sen! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram