Mä olen ollut ihan masiksessa koko päivän. Sotkamon ja Helsingin reissujen jälkeen jo pelkkä palaaminen Poriin tuntui kesäloman kuoliniskulta, mutta muutama päivä meni kotona puuhastellessa vielä ihan suht hyvällä mielialalla. Tänään loman lopun häämöttäminen iski kuitenkin ihan totaalisesti mielen päälle heti herättyäni.

Sen sijaan, että nauttisin parhaani mukaan viimeisistä lomapäivistä vaikka näkemällä kavereita, loikoilemalla auringossa tai mitä tahansa muuta mukavaa, mä vaan lamaannun ja eristäydyn kotiin. Työasiat pyörii jo miljoonaa päässä ja pukkaavat stressiä päälle. Mä olen ihan paska lomailija siinä suhteessa, että en osaa ottaa rennosti muuta kuin lähtemällä jonnekin ihan muihin ympyröihin.

Sen verran poistuin tänään kotoa, että käytiin Tommin kanssa tsekkaamassa miltä tänään auenneella Jazz-kadulla näyttää ja juotiin sitten terassilla yhdet törkyhinnoitellur juomat. Tommi lähti jatkamaan iltaa kavereiden kanssa, mutta minä hipsin kotiin tunnettuani oloni epäsosiaaliseksi.

20130712-203315.jpg

hame/Lindex, t-paita/Cubus, sandaalit/Vagabond (saatu), kassi/H&M, aurinkolasit/Dolce & Gabbana (saatu)

Mutta oli siis sentään syy pukeutua hengailtuani koko päivän kotona pelkissä alusvaatteissa.

Päädyin ensi kertaa ulkoiluttamaan Lindexin -70% alesta ostamaani raitahametta. Olin katsellut raitaisia hamosia kiinnostuneena jo aiemmin, mutta koska sopivuus itselleni hieman arvelutti, en ollut viitsinyt maksaa kummoisia rahoja asiaa testatakseni. Noin seitsemän euroa raskin kuitenkin uhrata kokeillakseni saisinko tuollaisen leveäraitaisen alaosan toimimaan itselläni.

Niinhän sitä aina tavataan sanoa, että vaakaraita leventää, mutta en mä nyt tiedä näyttäisinkö mä paljoa kapoisemmalta ilman noita raitojakaan.

20130712-203321.jpg

Tykkään siitä, että näin raitojen muodossa saan ujutettua hieman raikasta valkoista pukeutumiseeni, kun isoina yhtenäisinä pintoina en osaa tuota kesään loistavasti sopivaa väriä käyttää. Tykkäänkin hameesta ennemminkin raikkauden vuoksi kuin kuvion.

Toki päädyin sitten Jazz-kadulta ostamaan mustikkaa sisältäneen leivoksen ja tajusin tyhmyyteni ensimmäisellä lusikallisella. Minä + mustikka (tai ketsuppi tai punaviini) + pienikin määrävalkoista pintaa vaatteissa = ei hyvä juttu.

Pelkään ihan hysteerisesti sössiväni ja sotkevani ja usein niin käykin. Musta tuntuu, että onnistun aina pudottelemaan ja roiskimaan jotain jos päällä on mitä tahansa kuin mustaa. :D

Tänään kuitenkin selvisin puhtaana kuin ihmeen kaupalla. Jatkuisikohan tuurini, jos koittaisin jotain rahapelejä?

Kommentit (11)

Muuskis
12/11 | 

Heh, jostain syystä näytät minusta (vaakaraidoista huolimatta) leveämmän sijasta tavallista hoikemmalta tässä asussa, eli hiiteen ne pukeutumissäännöt :D Raitahame tosiaan raikastaa kokonaisuutta ihan hurjasti, näyttää tosi hyvältä ja jotenkin freesiltä, pitääpä laittaa kokeiluun itellekki :)

13/11 | 

Kaikki jotka sanovat, että vaakaraita lihottaa, heidän pitäisi nähdä nämä kuvat. Meinaten minusta tuo asu hoikentaa sinua ihan kamalasti! Upea!

Reettis
14/11 | 

Samaa meinasin kuin yllä kommentoineet, hoikistaa vaan! Älyttömän kiva hame ja sopii sulle hyvin, niin kuin sanoitkin niin raikas hame ja asu ihan kokonaisuudessaan, mustasta huolimatta :)

Päivikko
16/11 | 

Oikein raikas mekko! Loisto-ostos! Moni mekko on nykyään mauttoman lyhyt, vaikka olisi millaiset supervaliosääret (jotka sulla kyllä on!). Tässä mekossa on kiva mittakin. Lisäksi tällaiset mekot ovat ihanan monikäyttöisiä. Asustamalla tälläkin mekolla mennään vaikka minne. Kovaa käyttöä vain!

P.S. Kyllä se töihinpaluustressi menee pian ohi. Kun on päässyt könyämään työpaikan kynnyksen yli, ei muista lomalla olleensakaan. :) Arki alkaa niin käsittämättömän nopeasti. Ja "vielä on kesää jäljellä"...

18/11 | 

Näin käsityöyrittäjänä homma toimii juuri noin - pakko lähteä pois kotoa, jos aikoo lomaa pitää. Kotona on koko ajan tekemättömät työt mielessä, eikä mieli siis lepää.

Samoin jaan tuon "suttaamispelon". Varapusero on paras olla mukana, jos ohjelmassa on syömistä. Tai ruokalappu. Johtuuko se rintavarustuksen ulottuvuuksista vai jäykästä niskasta?

Mekko on oikein tyylikäs ja oranssit asusteet piristävät mukavasti!

19/11 | 

On tosi hyvän näköinen asukokonaisuus, käytä ihmeessä tuota hametta enemmänkin kun sopii sulle noin hyvin! :)

- hannamaria

hannamariav.blogspot.com

Nonna
20/11 | 

Ihana asu! Ja hei, luin eilisen päivän Sotkamolehteä ja siellähän oli oikein hyvä juttu susta! Ja kauniita kuvia :))

Milenna
21/11 | 

Oisin kysynyt ekana että ootko laihtunut, näytät hoikemmalta :) Ja nätti niinkuin aina.

sirpa kauppila
22/11 | 

moi muru rusina. vai leventää,muka raidat? ja pyh. mun mielestä olet tosi hoikan näköinen.toi mekko käy sulle,kuin nenä päähän.olen muuten uusi lukija ja olen täysin koukussa sun blogiin. hali terkuin sirpa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram