Olen tainnut sanoa joka ikinen vuosi, syksyssä parasta on se, että voi taas ottaa nahkarotsin käyttöön ja mä sanon sen taas. Nahkatakin päällepukemisessa pitkän lämpimän kesän on jotain ihmeellistä turvallisuuden ja lohdun tunnetta. Että vaikka taas yksi ihana kesä on takana päin, niin on niitä hyviä asioita syksyssäkin.

Tänään keikuin pukeutumisen vuodenaikojen rajalla suostumatta päästämään vielä kokonaan irti kesästä. Tassuttelin Helsingin sateisilla kaduilla varpaat kengistä pilkistellen saaden osakseni huvittuneita katseita kumisaappaissa astelleilta vastaantulijoilta. Nahkarotsin päälle kiskominen oli kuitenkin myönnytys syksylle, samoin kokomusta yleisilme. Siitä jos mistä tietää kesän olevan enää muisto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin Jonnan kanssa Bestsellerin Fashion Fair -tapahtumassa vilkuilemassa ensi kevään kuteita. Tää muodin kierto tuntuu joka kerta yhtä hölmöltä. En ole vielä täysin sisäistänyt syksyäkään ja jo tuijotellaan ensi kevään kamppeita. No, jokavuotiseen tapaan luvassa on pastellisävyjä ja seiloriraitoja. :D On kai siellä muutakin luvassa, mutta nuohan ne on ne kevätklassikot vuodesta toiseen.

Mitä tähän astetta ajankohtaisempaan pukeutumiseen tulee, niin täytyy kyllä sanoa, että kylläpä tällainen mustaa mustan päälle -kokonaisuus tuntuu kesän vaalean denimin, erilaisten oranssin sävyjen, kuosihousujen ja värikkäiden kenkien jälkeen ihan todella selkeältä ja jopa raikkaalta. Ja mikä parasta, mun vaatekaappi on täynnä mustia vaatteita!!! Kuinka helppoa pukeutuminen taas onkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

hame-Mamalicious/neule-Flash/nahkatakki-Junarose (saatu)/kengät-Vagabond/laukku-Global Accessories/kaulakoru-H&M/silmälasit-Rehn, Lensway (saatu)

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram