Miten olis, pitäiskö mun alkaa pukeutua pinkkeihin tyllimekkoihin? Pitäiskö ylipäätään alkaa valitsemaan vähän leveämpiä helmpja ja löysempiä alaosia iänikuisten kotelomekkojen sijaan?

No minäpä vastaan. Ei pitäis. Joidenkin mielestä läskin ei pitäis pukeutua vartalonmyötäisiin vaatteisiin, mutta mä olen just vastakkaista mieltä.

Kävin eilen Junarosen showroomilla tutkailemassa tän kevään ja tulevan syksyn mallistoja ja sovittelin samalla läjän kamppeita. Tuota sinistä mekkoa sovitin sillä mielellä, että se olisi värinsä puolesta loistava mulle #Evekin kuvauksiin, sinne kun kaivataan vaatteisiin selkeitä värejä. Olen itse tunnetusti aina inhonnut sinistä, mut nyt joudun kyllä sanomaan, että tämä mekko on ehkä hankittava, kun tulee myyntiin maaliskuussa, niin kovasti ihastuin omaan peilikuvaani. Kuten joku Instagramissa kommentoikin, niin vaikken minä pidä sinisestä väristä, niin se näyttää silti rakastavan minua. 

Pinkin tyllimekon kohdalla ennakkoasetelma oli sama, että "no ei oo kyllä mun juttu, mutta kokeilen huvikseni" mutta tämän koltun kohdalla mielipide ei muuttunut sovittaessa. Ei tosiaan oo mun juttu. Nauratti ihan hirveesti kattoo ittee peilistä. Väri voisi olla ihan jees jossakin skarpimmassa vaatteessa, mut ei olis minusta kyllä tällaiseen keijumekkoon. (Mutta jos joku muu ihastui malliin, niin mekosta on tulossa myyntiin keväällä muistaakseni tummansininen versio.)

Nää mekot muodostavat mielestäni loistavan vertailuparin näyttämään miten eri kokoiselta voi sama pyllerö näyttää eri vaatteissa. Lopputulema on, että jatkan iloiseseti bodycon-mekkojen käyttöä.

- Molemmat mekot Junarosen kevät 2016 -mallistosta. Eli tulossa myyntiin alkuvuoden aikana. Sovittamani mekot molemmat kokoa M

Kommentit (13)

Viole
1/13 | 

Pinkissä mekossa on ongelmana vaatteen malli ja materiaali, joka ei sovi kaltaisillemme rintaville naisille. Malli katkaisee myös vyötärön hieman liian ylös tehden yläosasta pelkkää tissiä ja alaosa on sitten tollainen vääränlainen huitula. Yläosa on liian paksua kangasta, vaikka tuolla pitsillä on yritetty jotain keveyttä saada aikaan. Pystysaumat rintamuksessa ei tee oikeutta myöskään sun muodoille, ne menee väärin. Oikealla räätälöinnillä leveähelmainen mekkokin voi olla todella kaunis ja muotoja imarteleva, mutta tuo mekko ei. Sininen sopii mielestäni sulle sekä värin, että mallin puolesta, tuo vyötäröllä oleva kietaisuhommeli on oikein kiva.

Veera
Liittynyt2.9.2015

juu, siinä oli ongelmana tosiaan vaikka mikä näin meikäläisen vartalolle. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Haituva
2/13 | 

WAU! Toi sininen mekko on kuin tehty sulle. Mun silmään värikin sopii vallan hyvin omiin väreihisi. Käy ihmeessä kevätostoksilla. Pitää muistaa katsastaa Junarose itsekin, kun taitaa tulla tarve sopivan juhlavalle asulle coctail -tilaisuuteen.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Junaroselta on tulossa nyt keväällä taas uusia tyylikkäitä Occasion-malliston mekkoja, eli vähän juhlavampaa meininkiä!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mmiia
4/13 | 

Upea toi sininen! Pinkki on joo vähän .. , miten mekko joka (käsittääkseni) yrittää luoda vyötäröä voi hävittää sen noin totaalisesti :o Kummallinen leikkaus. 

Veera
Liittynyt2.9.2015

juu, en kans tiedä mihin katosi se vähäkin vyötärön häive mitä itsellä on. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

arvaa vaan hämmentääkö kaltaistani sinisen vieroksujaa! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kia
6/13 | 

Sininen mekko, jes!
Mitkä sukkikset sulla on? Olen etsinyt sopivan kokoisia ja tarpeeksi paksuja talvijuhlaan.

Veera
Liittynyt2.9.2015

H&M:n mammaosaston 80 denierin sukkikset! (vai oliko nää 100... en oo ihan varma) Mun lemppareita.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Santsumantsu
7/13 | 

Tuo sininen on ihana! Kiitos sinun minäkin pyllerö oon alkanu pukea tiukkoja mekkoja ja jättäny teltat kaappiin tai kierrättäny ne poies. Avaraa kaula aukkoo, lyhyttä helmaa ja napakkaa leikkausta, näillä mennään.
Oon sanonu aina että oot minun pyllerömuodin ikoni ja edelläkävijä <3

Veera
Liittynyt2.9.2015

Jes, mahtavaa, jos oon onnistunu antaa inspiraatioo! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram