Kylläpäs näitä asukuvia nyt pukkaa normaalia tiivimpään tahtiin! Mutta ei se kai huono juttu ole.

Tänään kiskoin ekaa kertaa jalkaan jotain värikästä mistä fb:a ja Instagramia seuraavat lukijat ovatkin nähneet vilauksen jo aikoja sitten. Ja mistäkö oikein on kyse? No mun jo maaliskuun lopulla ostamista housuista, jotka olen nimennyt puutarhapöksyiksi!

20130504-221534.jpg

Olin jo viime kesästä asti haaveillut överikirjavista kukkakuosisista housuista, mutta omassa hehtaaripersekoossaani sellaisia ei tuntunut löytyvän mistään. Kakki perus ketjukaupat kyllä ovat pullistelleet kaikenmaailman horsmahousuja, mutta koot on aina loppuneet siihen 42 paikkeille, joten olen saanut vain haaveilla.

Olin jo menettänyt toivoni oman kukkapuskan löytymisen suhteen, mutta sitten alakerrassani sijaitseva Muotiliike Bonita jakoi Facebookissa kuvan juuri saapuneista uutuuksistaan ja toivoni heräsi uudelleen. Eikä turhaan.

Tanskalaisen KjBrandin housut olivat kuosinsa ja värioksennuksensa puolesta täysin mieluisat, mutta mallissa oli hieman toivomisen varaa. Lahkeet olivat alunperin hieman lyhyemmät ja lahkeensuut leveämmät. Malli oli siis caprimitassaan pari astetta keski-ikäisempi eikä lahkeiden keveä lepatuskaan oikein iskenyt.

Ilokseni Bonitalta kuitenkin löytyi korjausompelupalvelu ja lahkeidensuusta muutama sentti käänteitä, joten housuja muokattiin lahkeista enemmän mieleisekseni. Pöksyihin saatiin siis ueampi sentti mittaa lisää ja puntteja kavennettiin polvista lähtien. Ja niin saatiin aikaan minulle passelit kukkahousut!

20130504-221544.jpg

Tilanne on hyvin usein se, että isompia kokohaarukoita tarjoavat vaatemerkit on imagoltaan suunnattu hyvin erilaiselle pukeutujalle mitä itse olen. Näiden housujenkin takana oleva KjBrand näyttäisi nettisivujensa kuvien perusteella kyllä merkiltä jonka kiertäisin itse kaukaa. Helvetisti kirkkaita värejä, tätimäisiä ruutupaitoja ja tunikoita. Nämäkin housut osuivat silmiini kuvasta, jossa stailaus oli mitä hirvittävin. Vai mitä sanotte? :D

kukat

Joskus niitä etsimiänsä juttuja voi kuitenkin löytyä mitä yllättävimmistä paikoista. Etenkin kun oman vaatekoon vuoksi etenkin ketjuliikkeiden valikoimissa tulee rajat nopeasti vastaan, on pitänyt opetella haravoimaan kaikki omaa kokoa tarjoavat puljut siitäkin huolimatta, että ensivaikutelma näyttäisi pelottavaltakin. Omaan tyyliin taipuvia aarteita saattaa löytyä juuri sieltä mistä ei ehkä tajuaisi edes etsiä. Ja kuten näidenkin housujen tapauksessa, pienet muokkaukset vievät pitkälle.

Ja ainakin omasta mielestäni mmustan nahkarotsin kanssa näistäkin puutarhapöksyistä tuli ihan oman näköiset vaikkei sitä olisi ehkä tuon housuvalmistajan sivuilta otetun kuvan perusteella heti uskonutkaan. ;D

Kommentit (7)

10/7 | 

HORSMAHOUSUT! Toi täytyy muistaa. :D Mut joo, pökät on kyllä coolit. Ja toi kuvan stailaus on sikäli ihan hyvä juttu, että muistuttaa ainakin mulle ettei kannata noissa stailauskuvissa tuijottaa kuvaa sinällään liikaa, vaan pilkkoa se pienempiin osiin, vaate vaatteelta.

Tuulia
12/7 | 

Moi, mietin että mahtuuko toi nahkatakki sulla kiinni? (Että uskaltaisinkohan sitä itsekin käyttää vähän pieneksi jäänyttä takkia noin rohkeasti :-D)

13/7 | 

No ei todellakaan mahdu! :D
Mutta koska en ole koskaan pitänyt rotsia kiinni, edes silloin kun se mahtui, niin pidän sitä edelleen huoletta koska on mun lemppari.

emmien
14/7 | 

back to the 90's vibat tulee noista housuista, mutta nykypäivään ne tuo se, että yhdistät ne nahkarotsiin. :) vois muuten toimia kans joidenki överikorkeiden kenkien kans?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram