Musta ja punainen on ollut minulle rakkain väriparivaljakko jo varmasti puolet elämästäni. Muistan lukuisia punamustia asuja vuosien varrelta. Asuja jotka päätyivät päälle kerta toisensa jälkeen koska mikään muu ei ole tuntunut yhtä omalta.

Ylioppilasjuhlien jälkeisellä viikolla (vuosi oli 2000) matkustin tänne Poriin AMK:n pääsykokeisiin tietämättä, että tulisin muuttamaan tuohon kaupunkiin ja asumaan siellä vielä 12 vuotta myöhemmin. Muistan pääsykoepäivästä yhden mielestäni söpön pojan ja sen, että olin pukeutunut kirkkaan punaiseen nahkahameeseen ja mustaan lohikäärmekuvioiseen toppiin. En muista jännittikkö minua tai että toivoinko pääseväni kouluun sisään, mutta punamustaa asuani en unohda.

Lukuisat juhlat olen juhlinut päästä nilkkoihin saakka mustissa, mutta varpaita ovat verhonneet jotkut lukuisista punaisista kenkäpareistani. Uskaltaisinkin väittää, että monet hauskimmista illoistani olen viettänyt punaisilla kengillä tassutellen ja tanssahdellen.

Kun pakkaan laukkuani matkalle lähtiessä, haluan kaikkien vaatteiden sopivan yhteen toistensa kanssa ja päädynkin yleensä pakkaamaan mukaan läjän kaikenlaista mustaa. Mutta aina sinne laukkuun on sujautettava myös pieni pala punaista. Kengät, huivi tai vaikka edes yksi t-paita. Muuten tuntuu, että jotain jäi puuttumaan.

Ei siis varmaankaan ole kumma miksi tunsin oloni eilisissä vaatteissa jotenkin erityisen hyväksi. Tuntui, että punainen nahkarotsi päällä ryhtikin hieman oikeni eikä arki kuristanut ihan niin lujasti kuin monena muuna aamuna.

Kommentit (9)

13/9 | 

Kaunis asu ja sopii kantajalleen. Tuo takki kyllä saa minultakin eritysen papukaijamerkin, ihana! Itse tilasin juuri newlookilta punaisen jakun ja mustan peplum mekon, valmiina syksyn juhliin :)

16/9 | 

kesäkuussa sain lasit ja mitä niiden passaavuuteen itselleni tulee, niin olen sitä mieltä, että jos lasit ovat sopivat ja istuvat hyvin, niin sen jälkeen on kysymys puhtaasti makuasioista. Itse tykkään laseista kovasti.

Soni
17/9 | 

Pakko hihkaista, että mullapa on samanlaiset lasit. Ja mulla ne on ihan vahvuuksilla, ei pelkästään asusteena siis. =)

18/9 | 

kyllä nuo minunkin on ihan vahvuuksilla ja taiton korjauksella, mutta pidän laseja lähinnä koneella työskennellessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram