Eikö se olekin niin, että laukkuvalinta on silloin ihan erityisen hyvin onnistunut, kun se mätsää upeasti myös ravintolassa tilaamasi annoksen kanssa?

Oma ihana Diesel-kaunokaiseni oli kuin tehty lauantaina Ravintola Lasipalatsissa nauttimani herkullisen punajuuria ja vuohenjuustoa sisältäneen alkuruoan kaveriksi. Ja punajuuri + vuohenjuusto -yhdistelmä on todellakin luotu minun ystäväkseni. Tykkään. Ja suosittelen.

Laukkuni nimi on muuten vallan kuvaavasti Too Good To Be True Chain Bag ja sitä se kyllä on niin värinsä, kokonsa kuin mallinsakin puolesta. Tykkään ihan hulluna. Ja mikä parasta, veska tuli todella edulliseksi, sillä yhdistelmän Asoksen ale + vielä lisäale + viime jouluna lahjaksi saatu lahjakortti jälkeen maksettavaa jäi enää n. 25 €. Aika hyvä miinuslasku yli 150 € lalkuperäishinnasta. Rakastan shoppailumatematiikan miinuslaskuja.

Kommentit (1)

2/1 | 

Miten mulle tuli tuosta pelkästä otsikosta mieleen, että olet löytänyt jonkun hoitavan ja rauhoittavan luomupunajuurihoidon niille kutiseville kainaloillesi joista joku aika sitten kerroit. Tai vähintäänkin ostanut jostain hörhökaupasta punajuuridödön... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram