Eksyin internetin ihmeellisessä maailmassa hollantilaisen Perlein sivuille ja bongasin sieltä nämä Peter van de Waterin suunnittelemat nerokkaat ja hurmaavat kynttilänjalat. Rakastan tällaisia nerokkaita oivalluksia jotka on toteutettu koruttoman yksinkertaisesti. Nämä kynttilänkintut kelpaisivat minun kotiin koska tahansa.

Tässä siis yksi , tai tarkemmin ottaen kolme (nämä ovat ehdottomasti parhaimillaan usean pullon ryhmässä)  hyvää syytä lisää lähteä uudelleen Amsterdamiin, näiden jälleenmyyjät kun näkyivät olevan aika pitkälti Hollannissa. Jos ei halua Hollantiin asti matkata pelkkien kynttilänjalkojen vuoksi, niin löytyi sieltä ainakin yksi Suomeenkin näitä toimittava nettikauppa: www.bijzondermooi.com

Eli itseäni toistaakseni: Kui ihania!

Kommentit (5)

7/5 | 

Oho, aika makeet kyllä!

Ehkä Hollantiin lähtö pelkkien kynttilänjalkojen takia on vähän hassua, mutta keksi muutama hyvä syy lisää niin voit jo surutta buukata liput ;)

10/5 | 

Aivan mahtavat! Hollantiin ei ihan just oo asiaa :D mutta oon erittäin lähellä laittaa nettitilauksen heti menemään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat