Laukut mahtuu aina, on ollut blogini motto alusta saakka, mutta nyt on alkanut tuntua, että huivit ansaitsisivat pikku hiljaa myös jonkinmoista testimoniaalia tämän blogin sivupalkkiin. Ei sellaista tukkapainajaista, mitä ei huivilla peitettäisi!

Tässä pari turbaanitötteröä viime viikolta.

Näyttökuva 2014-9-2 kello 23.36.36

Tämä Katri Niskasen puuvillahuivista kieputettu iso solmu nähtiin jo edellisissä asukuvissa, mutta tässä sama vielä lähikuvassa. Väkerryksessä ei ole ainuttakaan varsinaista solmua, vaan olen yksinkertaisesti kieputtanut huivia tiukalle puneelle ja tuupannut lopuski huivin päät jonnekin kieputuksen tuloksena syntyneen tötterön juureen piiloon. Kyseinen kieputustuutti muuten nappasi melkoisen läjän etutukkaa mukaansa ja kiristyksen tunteesta päätellen siinä tapahtui samalla pieni otsanahkan liftaus. :D

puklurätti

 

Viikon toinen mainitsemisen arvoinen turbaani syntyi, kun lainasin Iinan vauvan oranssia puuvillaista harsovaippaa aka puklurättiä. (oli tullut juuri pesusta!) Rätti oli juuri loistavan kokoinen päähän kiepaistavaksi, oranssi värikin oli kuin mulle tehty ja materiaalinsa vuoksi päässä pysyvyys ja solmiminen oli todella helppoa. Onko ihan ok ostaa itselle puklurättejä päässä pidettäviksi? Raskaushousuja ja kohta puklurättejä. Mun ostokset alkaa olla vähän epäilyttäviä. :D

Mut eikö näytä oikeesti aika hyvältä?!? Mä niin tarviin noin helppokäyttöisiä turbaaniaineksia työpäiviä varten!

Kommentit (4)

5/4 | 

Ahhahhahhaa, repesin niin nauramaan kun näin Iinan blogissa tuon harsoturbaanin ja sama reaktio toistui edelleen. Eikä tätä repeämistä yhtään varmasti vähennä se, että Iina osti sattumalta juuri minulta ko. rätin. XD Mutta, eipä kyllä varmasti arvaisi puklurätiksi sinun päässäsi, jos ei tietäisi! :)

7/4 | 

Tietenkin voi ostaa! Ihan mahtavan näköinen ja noitahan saa kivan pirteinä.

anna almaz
8/4 | 

Aivan upeaa! Tuo harso on just sopivaa tuunailuun ja keksin materiaalin vasta vm 2010 äitiyteni myötä... olen Uffilta muuten myös metsästänyt kaikki pehmoista harvaa (mustaa) puuvilla- huivia, aina kun sattuu kohdalle ja väkrännyt 30s & 50s vintage hius-iloja.

Mahtavaa kun olet sinut itsesi kanssa! On hieno taito jättää huomiotta muiden ihmisten arvostelut yms muu negatiivisuus ja toteuttaa omaa ainutkertaista naiseuttaan!!!:))))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat