Rakas Hiiripupu täytti jo muutama viikko sitten 3 vuotta, mutta synttäreitä juhlittiin vasta menneenä viikonloppuna. Kummitäti missasi varsinaiset kekkerit koulutuksen takia, mutta illemmalla minäkin pääsin maistelemaan pikku marakatin itse koristelemaa kakkua ja viemään lahjoja.

Koska herra aloitti viime torstaina reippaana päiväkodin, oli lahjatoiveena uusia college-housuja ja huppareita jotka passaisivat hoitopäivien monipuoliseen menoon. Niinpä täti suuntasi ostoksille ja nappasi mukaan hupparin, college-housut ja aina tarpeellisia sukkia ja boksereita.

eetu5

Teidän kaikkien iloksi herra söpöliini suostui kuvattavaksi pehmoisessa hupparissaan, mutta uusia housuja ei Pupu vielä suostunut jalkaansa vetämään, vaan melko stailithan nuo on raidalliset kalsaritkin.

eetu4

eetu3

Toy Storyn Buzz Lightyear on just nyt todella kuumaa kamaa Salama McQueenin jouduttua jo hieman väistymään suosikkihahmon paikalta. Tästä syystä laserpyssyleikit ovat nyt ajankohtaisia. Ptsiuu! Ptsiuu! sanoo toimintasankarin laserase.

eetu2

eetu1

Hiiripupun huppari: H&M 14,95 €

Kun taistelu on ohi, soittelee sankari parit tärkeät puhelut. Ilmeestä päätelleen meneillään on melko tiukat bisnekset.

Ja pitää nyt vielä korostaa, että toisin kuin jotkut lukijat ovat aiemin luulleet, niin kyseessä ei siis ole oma lapseni, vaan siskoni poika jonka ylpeä kummitäti minä olen. Ihan vaan jos jollakin on mennyt tämä juttu ohi. :)

Kommentit (13)

nasu86
15/13 | 

on kyllä suloinen poju ja sukulaisuuden kyllä huomaa on samaa näköä =D

oma kummipoika täyttää seuraavaksi vasta puoli vuotta <3

16/13 | 

Voi että kuinka suloinen ja ilmeikäs pikkukaveri! Awww, jos nyt ei ihan vauvakuumetta niin ainakin kummilapsikuumeen nämä kuvat onnistuivat herättämään :D

khnhkijhnloj
17/13 | 

Onpas kaunis poika, ihanat huulet ja silmät... :)

19/13 | 

Ai ai, kyllä on tämän pojun äiti kovilla husiessaan teini-ikäistä/varhaisaikuista poikaansa jahtaavia tyttösiä pois rappusiltaan. :D

20/13 | 

Mikä velemu! Minä kans veikkaan, että tulee äitille hätistelemistä kun tytöt hoksivat My Little Pony:en sijaan tämän nappisilmän :)

jade
23/13 | 

Veikeän oloinen poika, mutta mua hieman häiritsee se miten lapsien ulkonäköä joskus niin kamalasti hehkutetaan ja sitten ihmetellään mistä lapset oppii, että ulkonäkö on niin tärkeä asia! :o

Tiedän, ettei kukaan nyt tykkää tästä kommentista, mutta olen sukulaispoikieni kohdalla saanut seurata samaa. Toinen poika on siis myös "klassisen söpö" ja toinen vähän tavallisempi ja molemmat kyllä tietää kumpi on mukamas tuleva naistenmies...

25/13 | 

No kyllä tollasilla suklaasilmillä on markkinansa tässä maassa :D

26/13 | 

Söpö on toki poikakin, mutta voi huokaus, kuinka hienoja kuvia. Tuo ensimmäinen voisi niin olla jonkun kalliin höpöhöpömerkin mallistokuva, että vähän olis tota huippumallin vikaakin pojassa :) Lasten kuvaaminen on kyllä kovin palkitsevaa, mutta hieman hankalaa (tai siis ainakin mulle on... :P)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat