Mun Satakunnan Kansan työsopimuksessa lukee kyllä, että valokuvaaja, mutta eilen sain tehdä lehtikuvauksen lisäksi myös vähän toisenlaisia hommia. Tehtiin nimittäin joulun Teema-lukemistoon kuohuviinitasting -videota ja mut värvättiin kuvaamisen sijaan skumpanlipityspuuhiin. On kyllä kiva, että tällä tavoin osataan hyödyntää kunkin työntekijän vahvuuksia! :D

Jouluun ja uuteen vuoteen sopii pikku blinbling, joten valitsin videostarailuun päälleni hetki sitten Zalandolta tilaamani Dorothy Perkinsin paljettikoristeisen pitsimekon. Punaista versiota ei enää näytä olevan jäljellä, mutta saman mekon muut värit löytyy TÄÄLTÄ. (Mulla mekosta koko 46)

Hirveen hyvin sopii tuo mekko mielestäni skumpan juomiseen! Ja nuo Pour La Victoiren huikeat mokkapumpsit taikovat sääret melko pitkän oloisiksi. Tässä kostyymissä lähtis mielellään ihan ihmisten ilmoillekin kekkeröimään.

Tykästyin mekossa värin ja kimalluksen lisäksi tuohon pieneen pystykaulukseen. Samalla se kyllä myös hieman arvelutti ja pelkäsin, että saako se kaulan näyttämään ihan olemattomalta, mutta kivaltahan se näyttää kaikin puolin. Tällainen punainen pitsimekko olis varsin eri henkinen, jos siinä olisi avonainen pääntie. Tällainen peittävämpi yläosa tekee mekosta kuitenkin varsin salonkikelpoisen.

Tämä mekko on mun mielestä taas varsin hyvä osoitus siitä, että kotelomekot passaa oikein hyvin meille pylleröillekin. Ainakin omasta mielestäni kolttu sopii nätisti omalle vartalolleni. Vyötäröähän multa ei juurikaan löydy ja sellaisen huijaisi itselleen ihan erimallisella leningillä, mutta itse viihdyn tällaisessa kotelomallissa vaikka ehkä hieman pötkylältä näytänkin. 

mekko-Dorothy Perkins/kengät-Pour La Victoire/korvikset-Benetton

Niin kovasti kuin haluaisinkin päästä ulkoiluttamaan mekkoa pian johonkin kemuihin, niin voin sanoo, että tänään ei juhliminen ole mielessä. Saattoi se skumpan maistelu jatkua vielä hieman kuvausten jälkeenkin ja tarkastettiin yhden kuplajuoman laatu vielä kuppilassakin, joten tänään fiilis on jokseenkin ameebamainen. Onneksi on sohva. Mut olispa vielä colaa. 

Mulla muuten alkoi joululomai nyt!  seuraavan kerran töitä vasta parin viikon päästä. Jouluksi suunnataan viettämään isoa perhejoulua Himokselle ja olenkin tällä kertaa joulusta ihan harvinaisen innoissani. En melkein malttais odottaa.

PS. Huomasitteko, että bannerissakin vaihtui vaatteet hieman jouluisemmiksi!

Kommentit (7)

Haituva
8/7 | 

Oikein jouluisan juhlavaa ja hui miten paljon nuo korot pidentävät sääriäsi. Pääsevät oikeuksiinsa ;)

Dorothy Perkinsiltä suoraan tuo mekko löytyy yhä just nyt koossa 50 http://euro.dorothyperkins.com/en/dpeu/product/dresses-742132/view-all-d...
Sama tämän hopeanharmaan kanssa http://euro.dorothyperkins.com/en/dpeu/product/dresses-742132/view-all-d... 

ja vähän useampi koko taupessa (mikä harmahtava ruskea se sitten olisikaan) http://euro.dorothyperkins.com/en/dpeu/product/dresses-742132/view-all-d...

sannami
9/7 | 

Vau, tuo mekko sopii sulle upeasti! :) 

atomi
10/7 | 

Aivan älyttömän pukeva mekko ja huikeat kengät! Näytät tosi hyvältä. Totta on, että kaula-aukon koko ja muoto ovat olennainen osa vaatteen tyyliä ja käyttötarkoitusta. Nyt mekko ei ole ollenkaan tyrkky vaikka on hyvinkin seksikäs ja sensuelli.

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/7 | 

Ja etenkin tälleen tissevällä ihmisellä se kaula-aukon malli on ihan hirmuisen tärkeä valita oikein. Sitä on hyvin helposti vähän tyrkyn oloinen vaikkei yhtään ees yrittäis. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Fantti täällä
12/7 | 

Wautsi mikä mimmi! Mun pitäis myös löytää voimavärini ja ruveta käyttämään töissä muitakin värejä kuin mustaa, tummansinistä ja beigeä. No ihan ensimmäiseksi pitäis varmaan hylätä iän ikuiset farkut ja alkaa käyttää enemmän mekkoja.

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/7 | 

Mä olen nyt alkanut löytää värejä päälleni ihan uudella tavalla. Yhtenä vaikuttimena on ollut meidän #evekin stylisti, joka pukee mua vaikka mihin sävyihin! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mervi
14/7 | 

Tosi hyvän näköiset rintaliivit sulla. Vaikkei niitä näykään ja ehkä juuri siksi. Olen itsekin alkanut pitää mekkoja. Tuollainen hyvin istuva mekko on kaunis, kun seisoo, mutta mitenkä sulla käy tämän kanssa - alkaako kiristää ikävästi istuessa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat