Nyt tulis aika lyhyellä varoitusajalla yksi kirppisvinkki porilaisille lukijoille. Siivouspäivän kunniaksi järjestetään meidän työpaikalla huomenna Vidakirppis!

Ollaan kaikki Vidan mimmit kaiveltu kaapeistamme vaatteita ja tavaraa myyntiin. Myynnissä myös lastenvaatteita ja -tarvikkeita.

Kirppis on avoinna siis huomenna, lauantaina klo 12-15! Ja paikkana toimii Vidan toimitilat osoitteessa Kansakoulukatu 60, eli Toejoella sijaitaan. Itse en valitettavasti ole paikalla, sillä liihotan Helsingin riennoissa blogikollegoiden kanssa, mutta työkaverit lupasivat kaupata minunkin tavaroitani. :)

Lisätietoja ja esimerkkikuvia myynnissä olevista kamoista voit kurkkia Vidakirppiksen fb-sivulta.

20130524-180801.jpg

20130524-180808.jpg

Kommentit (8)

Lilli
9/8 | 

Suutuitko sä siitä ku aiempaan postaukseen sanoin että sun tyyli on hieno ja naisellinen, ja Moumoun Iinalla taasen olisi tyylissä mahdollisesti päivitettävää? Sehän oli vain rakentava palaute liittyen postaukseesi. Ei tollasesta tartte suuttua. :)

10/8 | 

milläkähän ihmeen tavalla se on rakentavaa palautetta, että kommentoit jotain negatiivista ystävääni liittyen? Minun blogissani on linja, että minulle rakkaita ihmisiä koskevat negat kommentit ovat täysin turhia ja joutavat näin ollen bittiavaruuteen.

oili
11/8 | 

Eihän tänne voi edes rakentavaa kritiikkiä sisältävää kommenttia jättää kun se poistetaan. En ehkä enää koskaan palaa blogiisi!!

12/8 | 

No voi kyynel, ei jää ikävä. Sulla ja mulla on eri käsitys siitä mitä on rakentava kritiikki.

Voi Veera!
13/8 | 

Kyynelkö sulta tippui...? Enhän mä sua voi nyt jättää! Sulla tulis ikävä. Tunnistan sun käänteispsykologian kommentistasi. Älä huoli, I'll be back. <3

elmeri
14/8 | 

Apua Veera! Onko tuo nahkahame se sinun Lindexin ihanuus, muutaman vuoden takaa? Jos on, myy se mulle! Niitä ei löydy edes kiven alta, josta melkeempä oo moista etsinyt...

15/8 | 

Ei oo Lindexin! Tuo on joku kirppislöytö. Se Lindexin nahkahame on poistunut kaapistani jo aikoja sitten.

marjaana
16/8 | 

Anteeksi nyt, mutta ihmiset miettikää mitä se "rakentava" nyt oikeesti tarkottaa.

Btw, bongasin sut ekan kerran Porin kaduilt!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat