Heipä hei! Saanko esitellä teille uudet lempihousuni.. Porkkana-sammarit henkkamaukan alesta kuusi euroa. Ja mä oon ihan fiiliksissä! Olin tuijotellut kirkkaanoranssien pöksyjen tuskassani pillifarkkujen kuvia jo useamman tovin, mutta sitten törmäsin näihin sammareihin ja totesin, että nämähän ovat vielä sata kertaa kivemmat kuin farkut. Eli kiitos ne kaikki hyvän päälle ymmärtämättömät 46 kokoiset hölmöt, jotka olivat jättäneet housut minun löydettäviksi pilkkahinnalla.

 

sammarit/H&M, t-paita/Cubus, takki/Evans, laukku/Topshop, kengät/Vagabond

Ja mikäs se sieltä takin alta pilkistääkään? Valkoinen paita! Tämähän alkaa olla jo vakavaa. Oranssit housut ja valkoinen paita. Joko mä olen sairastunut vakavasti tai vihdoin parantunut hetkeksi. En osaa sanoa kummasta on kysymys, mutta just olen kovin viehättynyt ihan itselleni uusista väreistä. Katsotaan nyt kuinka kauan tätä jatkuu ja kuinka kauheita värivirheitä mä innostuksissani teen. Ja minun mottoni kun piti olla, että pukeudun mustaan niin kauan kunnes keksivät jotain tumemmpaa..

No, kuumetta tai ei, niin oranssit pöksyt ovat joka tapauksessa parhautta!!

Ja vilautetaanpas sitten vielä hieman jotain muutakin mihin on tulossa ripaus oranssia... ;)

Nyt jatkuu vielä kuvankäsittelyhommat ainakin tunnin ajan, jotta täältä duunipaikalta pääsis joskus kotiinkin! Ja oi.. pakko kertoa vielä mitä menen aamulla kuvaamaan.. Ihan muutaman viikon ikäistä vauvaa! Ihanaa! Minusta on aivan sairaan ihanaa kuvata sellaisia vielä ryppyisiä ja kippurassa nukkuvia pikku ihmisiä. Niistä kun ei oikein voi edes saada kovin huonoja kuvia. Kiva työpäivä siis edessä, toivottavasti teilläkin! :)

Kommentit (11)

12/11 | 

MIELETTÖMÄN magee uus banneri sulle tulossa!! Aargh - mä haluan kanssa, mutta, kun en vaan osaa!! :)

13/11 | 

mäkin osaan lähinnä vaan käskyttää meidän firman ad:a! :D

iituliina
14/11 | 

Mulle tupsahti postipaketissa noi samaiset housut, ja voi rakastan niitä<3 en tällä hetkellä tiedä montaakaan parempaa asiaa, jota sais tuolla hintaa!

nasu86
16/11 | 

jee uus banneri =) ihanaa että olet löytänyt pukeutumiseen uusia kivoja juttuja ne piristää ilmeen lisäksi mieltäkin!

17/11 | 

joo, tuntuu vaan jotenkin ihan oudolta tällainen valaistuminen! :D

Marjukka
18/11 | 

Hyvältä näyttää, paljon iloa kuudella eurolla!

Annahan harrastelijalle vinkkiä vauvakuvaukseen. Kun monilla ne vauvat on kuvissa ihan alienin näköisiä (katsopa vaikka Aamulehden su-ihmiset vauvapalstaa!,kun vauvan mittasuhteet vääristyvät. Eli miten saa pötköttelevän vauvan mittasuhteet pysymään oikeina?

19/11 | 

vääristyminen johtuu liian laajakulmaisesta polttovälistä. eli jos nyt puhutaan perinteisissä kinojärkkärikoon milleissä, niin sellanen 80-100 mm polttoväli on paras ja vääristää vähiten. Eli esim pokkarilla kuvatessa laajakulman millit on yleensä jotain 30-35 mm paikkeilla, joten esim vauvan kasvolähistä ottaessa kannattaa ottaa zoomi ja sitä myötä armollisempi polttoväli käyttöön.

21/11 | 

hihii! vähän uuden näköistä tulee olemaan, mut tykkään itsekin. :)

(ja toki voi sanoa että sika mageeta!!!!) :D

minävain
22/11 | 

Aah tykkään noista housuista ihan hirveesti! Ja koko asu aivan ihana! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat