Koska minähän en voi elää ilma, että koko ajan olisi meneillään edes jonkinmoinen kenkähimotus, niin nyt on aika esitellä uusin.

Kun näistä kinoksista joskus kuukausien kuluttua vihdoin päästään, niin asfalttia kuuluu tänä keväänä talloa pirteän värisin pohjin varustetuilla kengillä! Tämä jos mikä on turvallinen tapa ottaa käyttöön pieni määrä pirtsakkaa väriä synkän talven jälkeen.

Kun näin nuo kuvan alareunassa olevat Vagabondin konjakinruskeat kengät viime syksynä Showroomilla, oli ensimmäinen ajatukseni enemmänkin epäileväistä 'voi ei...' -tasoa kuin suoraa riemunkiljuntaa. Tiesin kuitenkin jo heti samalla, että pienen sulattelun ja tuijottelun jälkeen epäilykseni vaihtuisi kiinnostukseksi ja alkaisin sulaa noiden pinkkien pohjien edessä.

1. ja 5. Asos, 40 £ / 2. Topshop Maddie, 32 £ / 3. Bottega Veneta, Net-A-Porter, 820 $ / 4. Vagabond Edie, 65 € / 6. Vagabond Edie, 79 € / Topshop Satellite, 70 €

Ja nyt kun noita pirtsakan värisiä kontrastipohjia on alkanut näkyä selaamissani nettikaupoissa enemmänkin, niin voin todeta, että ennustukseni on käynyt toteen. Kevätkenkäkokoelmani voisi hyvinkin kaivata esimerkiksi mustia, ei kun sittenkin vaaleita! kävelykenkiä silmiinpistävällä pohjalla. Ja kesäiltojen kekkerit voisin tanssahdella näyttävän värisillä kiilakoroilla.

Kollaasiin kokoamistani kengistä minua miellyttää eniten ehkä Bottega Venetan kiilakorot sekä Topshopin vaaleat Maddiet. Kevääseen ja kesään on kuitenkin vielä sen verran aikaa, että lisää tähänkin kategoriaan kuuluvia ihanuuksia ehtii tulla liikkeisiin. Jatkan siis kenkien colorblock-tilanteen ja tarjonnan kehittymisen seuraamista mielenkiinnolla.

Mites teille iskee? Kuumaa vai kaameeta?

Kommentit (3)

5/3 | 

Ei ehkä mun juttu..:P Ainakaan nuo Vagabondin 6. kuvassa oleva Edie ei ihan nappaa :D Sen sijaan nuo Bottega Venetat miellytti silmiä, mutta hinta ei kyllä miellyttänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram