Olen kuullut melko monen kaltaiseni plussapallon kiroilevan sitä, että on hankala löytää ulkoilu- ja urheiluvaatteita joten ajattelinkin sitten esitellä hieman omaa ulkoiluvaatetustani, kun sattui tänään sopivasti kuvauskeikalla olemaan sporttisempaa päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sen olen itse todennut ulkoiluhousuja ja -takkeja hankkiessani, että mitään settiä on ihan mahdoton hankkia, joten on löydettävä osat erikseen. Tuo pinkki Áhkkán tuulitakki on esimerkiksi hankittu Elloksen alesta settinä, mutta pistin housut suosiolla kiertoon, kun olivat mulle aivan liian suuret. Sain takki + housut -yhdistelmän kuitenkin niin puoli-ilmaiseksi, että siinä kohtaa oli ihan sama ostaa koko setti, vaikka halusi vain takin.

Tuo Áhkká on ehdottomasti merkki, joka pluskokoisten kannattaa tsekata, jos ulkoilureleet puuttuu, sillä suurta osaa naisten vaatteista on tarjolla kokoon 58-60 saakka! Oma takkini on esimerkiksi kokoa 46-48.

Ja mainitaanpa nyt tässä välissä, että vaikka tuonne Ellokselle usein linkkaankin, niin kyseessä eivät ole minulle tuoloja tuovat mainoslinkit, kuten eräs kommentoija tässä hetki sitten epäili. Linkkailen kyseiseen puljuun niin usein ihan siitä syystä, että mulla on paljon sieltä hankittuja vaatteita. Blogissani pidetään kyllä edelleen huoli mainosten asiaankuuluvasta merkitsemisestä. Se, että suuri osa bloggaajista käyttää affiliate-linkkejä, ei tarkoita, että kaikki käyttäisivät. Tästä muutamaankin kertaan kohtaamastani epäluulosta huolimatta, en aio ryhtyä siihen typeryyteen, että mainitsisin aina erikseen, että "kyseessä ei ole mainoslinkki", vaan toivon, että edelleen riittää ihan se, että ilmoitetaan sitten erikseen, kun kyseessä on mainos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skifi-merkkiset mustat kuorihousut puolestaan löytyivät nyt syksyllä Porin TopSportin muuttoalesta, joten nekin siis kalastin jollain ihan olemattomalla hinnalla. En muista mihin saakka Skifin-housuissa kokoja riitti, mutta muistan sovittaneeni kokoa 48, joten ainakin siihen saakka.

Muita tarkastamisen arvoisia merkkejä plussille on myös Raiski joilta löytyy D-mitoitettu naisten mallisto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki-Áhkká, Ellos/housut-Skifi,TopSport/kengät-Merrell (saatu)/pipo-KN Collection (saatu)

Pakkasta oli tänään vain pari hassua astetta, joten tarkenin hyvin ryömiä noissa kamoissa lumisella pellolla. Alla oli yläosassa vain ohut trikoohuppari ja jalassa legginssit. En itse asiassa ole vuosiin omistanut mitään varsinaisia toppavaatteita, sillä kylmemmillä säillä mä vaan kerrostan enempi tällaisten ohuiden kuorikerrosten alle. Luotan enemmän villasukkiksiin kuin toppahousuihin. Sellaiset olenkin omistanut viimeksi varmaan joskus yläasteella.

Nuo syksyn ja talven suursuosikeiksi nousseet Merrellin Gore Tex -kengät esittelinkin tarkemmin jo tässä postauksessa. Voin kertoa, että eksyvät jalkaan hyvin hyvin usein. Niin töissä, ulkoillessa kuin kauppareissuillekin. Veera + Gore Tex -kengät... I really didn't see this coming!! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja siinä neiti niin keskittyneenä tsekkailee kameran asetuksia puhelimestaan ja miettiin "miksei se nyt ota sitä kuvaa???". No, otti se. :D

Seuraavaksi olisi vuorossa puunaus & puleeraus, sillä meillä on tänään date night ja suunnataan Kehräämölle katsomaan stand uppia.

Mutta kertokaas millaisilla kamppeilla te ulkoilette talvella?

Kommentit (16)

Tui
17/16 | 

Áhkká saa äänen täältäkin! Me ostettiin vaimon kanssa yhteiseksi ulkoilupuku Ellokselta ja nyt tilasin saman merkin untsikkaparkan. Kiersin nimittäin varmaan kaikki urheiluvaatekaupat löytämättä sopivaa. Miesten mallit sopii mutta sitten on metrin mittaiset hihat tai lahkeet. Setin housut oli mullekin isot mutta menettelevät koiranulkoilutuskäytössä kyllä.

Takkia on pidetty nyt kaksi vuotta tosi paljon, tänä "talvena" on ollut pääasiallisena ulkoilutakkina fleecetakin kanssa ja moitteettomassa kunnossa edelleen. Erittäin tyytyväisiä ollaan oltu tähän hankintaan!

18/16 | 

mulla ne housut oli varmaan mennyt jossain pulkkailureissu-käytössä muuten kiristysnauhaa kovasti kuromalla, mut ton 46/48 koon lahkeet oli tällaiselle alle 170 senttiselle ihan julmetusti liian pitkät, joten muodostivat jo ihan turvallisuusriskin. :D

LindaH
19/16 | 

Ahkka on munkin lemppari mutta sen rinnalle on noussut myös Catmandoo! Niiden nettisivuilla on nyt ale ja löytyy just noita D-mitoitettuja housuja ja takkeja tosi hyvin. Suosittelen! :)

20/16 | 

mä muistan Catmandoon vaan jostain ala-asteelta. En oo varmaan ees nähny kyseistä merkkiä vuosiin, mut hyvä tietää et on olemassa ja vielä D-mitoituksella!

aila
21/16 | 

Toisaalta bloggaajat voivat aika pitkälle syyttää itseään siitä, että lukijat ovat epäluuloisia : ) Liikaa naamioituja ja epäselvästi ilmaistuja yhteistyökuvioita, kyllä se on vienyt uskon monelta. Tämäkin portaali taitaa joskus sortua siihen, kirjasimen koko kummasti vaihtuu, kun on yhtestyöpostausilmoitus tekstin lopussa ; ))..Nuo affiliatethan näkyvät kaiketi osoitteessa siellä vas. alakulmassa, kun vie hiiren osoittimen linkin päälle, sieltä voi tarkastaa.

22/16 | 

no sitten jos hirvee epäluuloisuuden peikko vaanii, niin kannattaa jättää ne linkit klikkailematta ja vaikka lakata lukemasta sellaisia blogeja joista tulee ahdistus, että piilomainontamörkö sieltä hyökkää. Itselläni lukee saatujen tuotteiden perässä aina, että saatu, portaalin kamppikset on merkitty heti postauksen alussa merkinnällä "re-fashion yhteistyö" jne.. Mä en lukijoiden epäluuloisuuden takia kyllä todellakaan ala merkitsemään mitään ei-mainoksia..

nojoo
23/16 | 

No tulipa taattuun tyyliin vastaus : ) laitahan pipoa löysemmälle äläkä ota liikaa itseesi yleisellä tasolla esitettyä pohdintaa/kritiikkiä aiheesta. Kukaan kai ole tässä ollut vaillakaan, että ne ei-mainokset pitää merkitä. Kunhan nyt blogimaailma oppisi merkitsemään ne mainokset ensin selkeästi : ))

24/16 | 

no kyllä se pistää vähän vituttamaan, että yleistetään koko hiton blogimaailmassa olevan ongelmia mainonna merkitsemisessä ja sen yleistämisen perusteella sitten nähdään mainonnan peittely -peikkoja joka puolella, juurikin vaikka siinä, että sattuu linkkailemaan nettikauppoihin muuten vaan. Joka paikasta haetaan virhettä. Mietin, että miksi tätä pohdintaa ja kritiikkiä esitetään nyt vaikka täällä mun kommenttiboksissa, kun en ole koko "blogimaailma" ja itse tietääkseni hoitanut mainonnasta ilmoittamisen ihan kunnialla. Eli joo, kyllä mun pipo on kireällä, se on kireällä siitä saakelin epäluuloisuudesta, että "ihan varmaan kaikki bloggarit yrittää kusettaa ja hyötyä kaikesta kertomatta sitä meille". Tätä asennetta bloggaajat kohtaa ihan ihmeen paljon.

+ miksi ihmeessä bloggaajalla ei muuten sais koskaan olla pipo kireellä, kun lukijoilla kuitenkin saa? :D :D

hui
25/16 | 

Saa toki pipo kiristää, ihan vapaasti vaan, jos siinä olotilassa viihtyy : ) Turhan henkilökohtaisesti tunnut vaan ottavan. Jos olet hoitanut oman osuutesi kunnolla, ei kai pitäisi olla syytä hermostua. Ja ihan tiedoksi, vastaavaa keskustelua blogimainonnasta yms. käydään muidenkin blogien kommenttibokseissa, useimmissa jopa ihan asiallisesti. Et sinäkään tätä blogihommaa ihan hyväntekeväisyydestä tee,

hui
26/16 | 

kiva, kommentti karkasi kesken lauseen. mutta eiköhän tämä riitä...julkisen blogin pitäjän ja siitä ansiotuloa yms. saavan kannattaa varautua siihen, että kaikki ei ole koko ajan "voi miten ihanaa ja mahtavaa."

27/16 | 

juu, itse on vaan tullut käytyä nämä mainonta-mietinnät ja -keskustelut niin älyttömän monta kertaa ja monen tahon kanssa, niin ei vaan yksinkertaisesti jaksaisi jauhaa aiheesta enää. Ihmisten turhaa syyttelyä ja epäluuloisuutta en vain jaksa. Ja myös tämä "kaikki ei ole koko ajan "voi miten ihanaa ja mahtava"" on kyllä oikein hyvin tiedossa. EI oo munkaan mielestä kaikki aina ihanaa ja mahtavaa.

28/16 | 

ja pyytäisin miettimään tätä myös siltä kantilta, että joku vieras tulis sun työpaikalle mussuttamaan, että "kyllä kai sä ymmärrät että suakin epäillään vilpista, kun kyllä tuolla kuule on muita saman alan firmoja jotka tekee niin", niin kiinnostaisiko sua ihan hitosti puida sitä ongelmaa, vai jatkaisitko mieluummin ihan vaan niitä omia hommias?

Miia
29/16 | 

Kauheasti tunnut vetävän herneen nenään ihan asiallisista kommenteista, jos ne vähänkin mielestäsi haiskahtavat kritiikin suuntaan... Onko kyseessä mahdollisesti itsetunto-ongelmat vai ihan normaali sinulle kuuluva luonteenpiirre? Oli miten oli, tuolla asenteella et varmasti ole niitä helpoimpia yksityiselämässä ja työelämässä.

30/16 | 

Se, että tympii jotkut asiat blogin kommenttiboksissa, eivät kerro mitään siitä millainen olen työssäni. Voin kertoa, että olen työelämässä todella hyvin muiden kanssa toimeentulev. Naamatusten asioiden käsittely ihmisten kanssa on huomattavasti mielekkäämpää kuin tuntemattomien nettikommentoijien, joten en todella vetäisi yhtenöisyysviivaa näiden asioiden välille.

En vedä hernettä nenään, mutta totean vain, että jonkin yleisen blogimaailmallisen ongelman jankkaaminen ei kiinnosta minua ja siksi tulee vastattua kärkkäästi. Mutta kun oikeanlainen vastaustapa ei ole "minua ei kiinnosta", mutta ei saa yhtään olla ärsyyntynytkään, ilmeisesti pitäisi olla vaan, että "kiva, kiva!". Mua ärsytti se alkuperäinen kommentti jossa epäiltiin piilomainonnasta ja mua ärsyttää myös nämä jatko kommentit siitä, että "pitäisi ymmärtää, että lukijat ei luota, koska blogimaailmassa blaablaa.."

Ja vielä enemmän mua ärsyttää, että jos ei kainosti kiitä tällaisista kommenteista, niin joku paukapää tulee jakamaan "diagnooseja" itsetunto-ongelmista ym, mikä ei enää millään tavalla liity alkuperäiseen aiheeseen.

Vierailija
31/16 | 

Osaatko sanoa miten nämä Ahkkan koot menevät, ovatko niukkaa vai normaalia mitoitusta?
Ja kiitos hyödyllisestä postauksesta.

Veera
Liittynyt2.9.2015
32/16 | 

Mun mielestä aika perusmitoitusta. Mulla heidän takit ollut mielestäni normikokoani 48. Yksi settinä ostettu puku kokoa 48 on kyllä sellainen, että housut siinä on mulle ihan megaisot, etenkin liian pitkät lahkeet näin 167 senttisenä ihmisenä. :D 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat