Sitä jotenkin kuvittelisi, että näin heinäkuun alussa eniten käytetty ja tykätyin vaate olisi vaikkapa joku hellemekko, mutta kuinka väärässä sitä voi pieni ihminen ollakaan. Viimeiset pari viikkoa on käytetyin vaate ollut kesähurpuloiden sijaan mun uusi Junaroselta saamani nahkarotsi. (Sama rotsi löytyy myös bloggaajakollega Mimmiltä!)

junarose3P

Sovittelin ja ihastelin tätä suurikauluksista pehmoista rotsia jo viime syksynä Bestsellerin showroomilla, kun olin tutustumassa kevään 2014-mallistoon eikä ensivaikutelma ollut harhaa, vaan takki on käytössä osoittautunut juurikin kaiken sydämen sykinnän arvoiseksi.

Sovitin Aleksanterinkadun Object & Collectors Item -liikkeessä takista sekä kokoja M että S ja valitsin pienemmän. Junarosen kokotaulukoiden mukaan heidän S-koko kyllä vastaa kokoa 42, jonka ei pitäisi minulle ikikuunapäivänä mahtua, mutta pidän nahkarotsini mieluummin niukkana kuin reiluna ja M-koko oli itselleni hartioista ja hihanpituuksista liian väljä omaan makuuni.

Tommi sitten kysyikin rotsin nähtyään, että mahtuuko se kiinni ja todettiin, että mahtuuhan se, jos on tarkoitus näyttää Tapolan mustamakkaralta. :D

junarose4

Kaulus nousee kyllä tosi hienosti korkealle, kun vetää vetskarin ylös saakka kiinni!

junarose2P

Junarosella on muitakin tosi siistejä nahkatakkeja ja olenkin ihan tosi iloinen, että vihdoin joku merkki älyää tehdä meille plussamimmeille ihan aitonahkaisia rotseja keinonahkakammotusten sijaan.

junarose4P

Näissä kesken duunipäivän napatuista kuvista saa kyllä nyt hieman valheellisen kuvan mun työpäivien lookista. Nuo H&M Mama -osaston farkut on kyllä joo mun ehdottomat suosikkiduunihousut ja jalassakin on useimmiten tennarit tai lenkkarit, mutta en mä kyllä yleensä vaivaudu laittamaan korviksia eikä tukka ole tavallisesti tuollainen aseteltu majava, vaan sojottaa suuntaan ja toiseen sitä pitkin päivää harottuani tai piiloutuu huivin alle.

junarose6P

 farkut-H&M Mama/pusero-Zizzi/nahkatakki-Junarose (saatu)/kengät-Vans (saatu)/korvikset-Uhana Design (saatu)

Kuvat: Joonas Salli

Mutta peruspalikat näyttää töissä yleensä tältä samalta: farkut (90% ajasta nuo suosikit), joku rento trikoopaita tai ohut neule, tennarit ja takki sään mukaan sitten nahkarotsi tai ohut parka. Tukalle harvoin tehty muuta kuin huitaistu sen verran jotain muotoilutuotetta, että pysyy pois naamalta. Työpäivien meikki on mallia "ei mitään silmiin", sillä mä en ole vielä löytänyt ainuttakaan ripsiväriä tai rajaustuotetta, jotka pysyisivät silmissäni kuvatessa. :P

Mut hieman nahkatakkiasiaa vielä. Tuo mun suurikauluksinen biker-takki ei suinkaan ole ainoa malli mitä on tarjolla, vaan alla on pari esimerkkiä tällä hetkellä myynnissä olevista rotseista ja tulevan syksyn malliston nähneenä tiedän lisää olevan tulossa

junarose3

Mallin päällä ja oikeassa alakulmassa: Long sleeved drapey leather jacket ja oikealla yläkulmassa Drapey studs leather jacket. Jos siis olet pluskokoinen ja toivelistalla on kiva nahkarotsi, niin kannattaa vilkaista Junarosen valikoimat!

 

 

Kommentit (10)

1/10 | 

Mun pitäsi ostaa nahkatakki, mutta en raaski. Aina jotain kauheita muita takkeja kyllä hankin,mutta kunnon hyvin istuva nahkatakki, siihen ei muka koskaan ole varaa :( Tuo Junarosen takki näyttääkin niin pehmoiselta, että pitäisi ehdottomasti aloittaa säästötoimenpide heti. EI noita sais alesta?

Veera

ei ollu tää malli vielä ainakaan alessa. :( Tuo ei onneksi kuitenkaan ole ihan hirveän hintainen nahkatakiksi.

Nahkarotsi on kyllä asia johon kannattaa hieman sijoittaa. Maksoin omasta Sakin rotsista jonkun vajaat 400 €, mutta siitä onkin nyt jo kuusi vuotta ja käytän sitäkin takkia edelleen, nahkatakit kun vaan paranee ajan myötä. Tämän Junarosen rotsin kohdallakin odotan innolla, että tämä vähän ehtii ottaa elämänmerkkejä itseensä. :D

2/10 | 

Heeei mahtavalta näyttää! Tuo on ihan mahtava takki ja ihan täydellisen pehmee. Mulla on siitä L-koko, mut oisin tarvittaessa mahtunut jopa M-kokoonkin, joten reilu on! :)

Monsku
3/10 | 

Voi että, mitä ihanuuksia nuo takit ovat! Junarosella on kyllä muutenkin tosi ihania vaatteita... Olenko ymmärtänyt oikein, että tuolta heidän nettikaupastaan tilatessa ei pitäis tulla tullia eikä arvonlisäveroa maksettavaksi?

Veera

mä en ole sieltä koskaan tilannut, joten relevanttia tietoa saat ihan lukemalla nettikaupan toimitusehdot ja muut infot

Marjukka
4/10 | 

Minäkin kiinnostuin. Olisi kiva päästä sovittamaan, onko näitä tuolla Aleksanterinkadulla ihan fyysisesti olemassa? Tai jossain muualla?

Veera

omani hain tuossa n. kuukausi sitten ja silloin näitä oli tuolla Aleksanterinkadun liikkeessä. Muuten en enää muista, että mihin liikkeisiin näitä alunperin meni, mutta se oli ihan vaan pari liikettä Suomessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram