Mun toissaviikonloppuna kaverin häissä käyttämä pitsimekko sai osakseen ihailua ja muutama kyseli sen alkuperääkin. Mekko oli tosiaan ostettu aikoinaan Porista jo lopetetusta Flash-ketjun myymälästä. Koska kyseessä on kuitenki yli neljä vuotta sitten ostettu leninki, niin samaa mekkoa on mistään enää turha etsiä.

Mutta koska pitsimekot ovat olleet jo pitkään omia suosikkejani juhlapukeutumisessa ajattomuutensa ja juhlavuutensa vuoksi, niin päätin sitten kaivella netin syövereista kasan kauniita pitsileninkejä ja koota ne linkkien kera teidänkin nähtäväksenne. Selainshoppailu meinasi kyllä olla vaarallista, sillä löysin aika monta leninkiä, jotka ottaisin ilolla omaan kaappiini seuravaa juhlatilaisuutta odottamaan. Hillitsin kuitenkin itseni, mutta ehkäpä joku teistä etsii juuri uutta edustuskolttua ja löytää tästä kivoja vinkkejä.

 Dorothy Perkins

pitsimekot1

  1. Tall fucshia lace pencil dress, 42,00 €
  2. Blush lace pencil dress, 42,00 €
  3. Jolie Moi, purple sleeved lace dress, 42,00 €

Brittiläisen Dorothy Perkinsin valikoimat ovat edullisia ja esimerkiksi tuosta mekosta, joka kuvassa on jo pinkkinä ja nudena, löytyy DP:n nettikaupasta vielä lisäksi ainakin tummanvihreä ja tumma viininpunainen versio. Kokoja mekoista löytyy aina numeroon 50 saakka. Oikean reunan Jolie Moin 3/4 -hihaista pitsiunelmaa puolestaan löytyy violetin lisäksi tummansinisenä ja mustana.

Ja tämän postauksen ehti tuoreeltaan lukeville vielä sellainen pikavinkki, että Dorothy Perkinsin sivuilla sanottiin osan mekoista olevan alennuksessa tänään puoleen yöhön saakka! (UK aikaa huom!) Ainakin noita pinkkiä ja nudea mekkoa ja niiden värivaihtoehtoj näyttäisi irtoavan hintaan 32-38 €.

Olen itse tilannut DP:lta useammankin kerran ja toimitus on aina ollut nopeaa ja varmaa.

 

Nordstrom

pitsimekot

  1. Adrianna Papell, Lace overlay sheath dress, 153,85 €
  2. Tadashi Shoji,Embroidered lace sheath dress, 211,13 €
  3. Alex Evenings, Embellished lace sheath dress, 129,30 €

Amerikkalainen Nordstrom puolestaan on toimija jonka palveluja en ole vielä koskaan muistaakseni testannut, vaikka usein heidän sivuillaankin olen notkunut. Suuri ja tunnettu liike kuitenkin kyseessä eikä mikään pikkuinen hämäräpulju. Sen verran kuitenkin muistutuksena, että koska myyjä on EU:n ulkopuolelta, niin tuolta tilatessa pitää muistaa varautua vielä tulleihin ja veroihin. Tässä mainitut hinnat eivät siis noita maksuja sisällä.

Nämä yllä esitellyt mekot löysin Nordstromin valikoimista hakusanoilla "lace dress plus size", joten nämä ovat tarjolla hieman mekosta riippuen kokohaarukassa US 14-24 (EU 44-54). Vaikka valikoinkin tähän vain noita ns. pyllerömekkoja, niin pienempienkin kannattaa Nordstromin tarjonta tarkastaa, jos pitsimekkoa mielii, sillä valikoimat ovat ns. normikoossa hyvin kattavat.

Itse ihastuin Nordstromilta erityisesti tuohon keskellä olevaan upeaan ruusunpunaiseen Tadashi Shojin mekkoon, jonka malli kauniine kaula-aukkoineen ja vyötäröä korostavine yksityiskohtineen voisi olla aivan juurikin passeli kaltaiselleni tissipainotteiselle pyllerölle. Jos olis jotkut juhlta kalenterissa ja 200 ylimääräistä euron kolikko, niin eipä tarvitsisi kauaa miettiä, vaan kolttu kolahtais koriin välittömästi.

House of Fraser

pitsimekot2

  1. Linea, Eleanor stretch lace gathered dress, n. 123,00 €
  2. Kaliko, lace skater dress, n. 86,00 €
  3. Damsel in a dress, clifton lace dress, n. 161,00 €
  4. Lipstick Boutique, cap sleeved lace body con dress, n. 69,00 €

Kuten Dorothy Perkins, myös House of Fraser on brittiläinen kauppa, joten tulleista sun muista ei ole vaivaa. Myös tästä putiikista on itse tullut jokusen kerran tilattua kokemusten ollessa pelkästään hyviä. House of Fraserin valikoimat menevät ihan laidasta laitaan kuten hinnatkin, joten tarjontaa on melkoisesti olipa budjetti sitten millainen tahansa.

Kokoskaalat vaihtelevat merkeittäin, mutta koska kyseessä brittiläinen puoti, on valikoimissa runsaasti myös plussaosaston kamaa. Tämä nettikaupan tarjontaa tulee tarkasteltua erityisesti alennusmyyntiaikoihin. Nytkin olisin löytänyt itselleni aivan upean ja melkoisesti juuri haaveideni mukaisen iltapuvun vähän reilulla satasella, mutta kun ei mulla ole ikinä iltapukujuhlia!! Koska mut oikein kutsutaan syntymäpäiväkseni Linnanjuhliin?!?!? :D

Mä haluan juhlat. Ei kun kahdet. Tarviin juhlat tolle punaiselle Tadashi Shojin mekolle ja sitten sille mielessäni kiiltelevälle kultaiselle iltapuvulle. Kutsuja, tänne, nyt!

Kommentit (4)

Haituva
1/4 | 

Minkälainen kokemus sinulla on DP:n ja HoF:n valikoimien kokomitoituksesta? Talvella olisi ystävän häät edessä ja näistä voisi varmasti löytyä ihana mekko, jossa juhlia ystävän avioliittoa.

no kummastakaan ei voi valitettavasti mitään yleispätevää sanoa, koska myyvät monien eri merkkien ja valmistajien vaatteita.

Haituva

DP meni testiin ja pari mekkoa matkaa parhaillaan tänne päin. Lisäbonuksena siellä on parhaillaan ale (esimerkiksi ekan kuvan lila ihanuus on nyt vain 30€) ja vähintään 30€ ostolle saa ilmaisen postituksen. Ihan kiva, vaikka kulut sen 8€ muutoin olisivatkin. Näköjään yleensä vasta 75€:n jälkeen on ilmainen postitus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram