Neljä huikeeta Helsinki-päivää on nyt takanapäin ja mä ja mun hillitön matkatavarakasa ollaan vihdoin matkalla takaisin kotiin. Vaikka olen itse tiennyt blogini muutosta Me Naisiin jo pitkään, niin se alkoi realisoitua mulle oikeastaan nyt vasta bannerikuvausten myötä ja nyt sitten odotankin ensi viikon loppupuolta yhtä aikaa innostuneena ja jännittyneenä. Iik! Siis eihän siinä muuta 'iikkiä' ole, mutta tuollaiselta isolta sivustolta saattaa eksyä jokunen uusikin tyyppi lukemaan horinoitani, joten on vähän niin kuin sellaiset ensitreffipaineet. :D Mut onneksi te vakijengi varmaan ootte sielläkin sit tukena ja turvana. Ainakin toivottavasti!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvissa asua keskiviikko illalta, kun pyörähdettiin Iinan kanssa tsekkaamassa uusi naisten Levi's -mallisto. Vaikka ihanat Levi's Innovation Skinny -farkut itsekin omistan, niin ne ei sattuneet tälle reissulle mukaan, joten hiippailin farkkuklassikkomerkin kemuihin ketjuliikkeestä hankituissa raskauspöksyissä. Melkoinen pyhäinhäväistys! :D


farkut-H&M Mama/pitsipusero-Junarose (saatu)/knegär-Ras/bleiseri-H&M+/laukku-Tiger OF Sweden


Hakiessani Junarosen vaatteita kuvauslainaan sain muutamia vaatekappaleita myös omaksi, tämä pitsipusero niistä yhtenä. Pitsi on aina ollut mulle lähinnä juhlamekkojen materiaali ja olenkin monet häät juhlinut eri värisissä pitsimekoissa, mutta arkivaatteissa pitsi on tuntunut omaan makuun jotenkin liian tyttömäiseltä. Tämän rennon mallisen puseron myötä kuitenkin ajattelin ottaa haltuun myös arkisemman pitsipukeutumisen. Ja kas, näin ensikokeilun perusteella, eihän se nyt niin kamalaa ollutkaan, vaan itse asiassa ihan sairaan kivan näköinen farkkujen kanssa. Äänestän puseron ehdottomasti jatkoon!

 

Kommentit (8)

Anna
11/8 | 

Onnea muuton johdosta:) Muista sitten kun bloggaat lehden sivustolla, ettet edelleen vedä hernettä nenään ja kiukuttele kuin viisivuotias, jos joku lukija kommentoi tavalla, jonka itse koet kritiikkinä. Omalla blogipohjallahan nyt varmaan voi äksyillä miten haluaa, mutta lehden portaalissa varmaan on vähän eri säännöt.

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/8 | 

No voi että kun oli ystävällinen ja vilpitön neuvo! Tiedoksesi, mun soppari ei edelleenkään velvoita mua vastailemaan kommentteihin kieli tympeiden ihmisten perseessä. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/8 | 

ne on! Pitäis ehdottomasti käyttää useammin. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kati
15/8 | 

tsemppiä hurjasti uuteen blogikotiin ja tosiaan, älä muuta kirjoitustapaasi uuden kodin myötä vaan ole oma itsesi, kyllä bloggaajallakin saa ja pitää olla huonoja päiviä kun eihän tätä maailmaa muuten jaksais:) Ja mitä asuun tulee niin sopii sulle erittäin hyvin, sulla on hyvä nuorekas maku:)

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/8 | 

juu,mihinpä se mua tai kirjoitustapaa muuttaisi alustan vaihtuminen. Samalla tavalla ollaan porskutettu täällä vuosia vaikka blogi muuttanut useammankin kerran, joten no worries. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram