Ihanaa, puolen tunnin päästä on vihdoin takaisin Porissa! Pari päivää meni taas koulunpenkkiä kuluttaessa ja tänään kiepaisin vielä Helsingissä blogihommien tiimoilta. Ehdin Kansallisoopperavierailun jälkeen vielä treffaamaan Iinaa, joka ikuisti samalla päivän rätit.

Kuten jo pakkauspostauksessa totesin, niin purettuani Köpis-laukun, paiskoin tälle kolmen päivän reissulle kassiin melko samanoloisen setin vaatteita. Tuo valkoinen paita jäi käyttämättä viime viikonloppuna, hameen vaihdoin vain niittiversioon ja vaaleanpunaisen neuletakin sijaan nappasin mukaan tämän harmaan Kööpenhaminasta ostamani.

Tuntuu nuo pitkät villatakit olevan nyt mulle hittijuttu ja se Piecesin vaaleanpunainen on ollut käytössä tosi miellyttävä akryyliepäilyksistäni huolimatta, joten nähtyäni viikonloppuna Piecesin liikkeen ohi kävellessä ovella rekin jossa roikkui vaaleanharmaita samanoloisia, niin kävin tutkailemassa. Luulin ensiksi tuon neuleen olevan sama kuin se edellisviikolla Vero Modasta ostamani vaaleanpunainen, mutta ilokseni tästä yksilöstä löytyikin enempi villaa (40%). Hintaa oli alelapun ansiosta vain n. 27 euroa, joten ostin pois. Onpahan vähän vaihtoehtoja sille koko talven pitämälleni J. Lindebergin mustalle neuletakille. 

Muuten en Kööpenhaminassa paljoa vaatekauppoja kuluttanut, lentokentällä kurkkasin pariin putiikkiin ihan ajankuluksi. Villatakin lisäksi ainoat shoppailut olivatkin pari pientä kosmetiikkajuttua Sephorasta, jääkaappimagneetti (ostan joka reissulta) ja miehen kanssa yhdessä tuumin ostetut Mikkellerin oluenmaistelulasit. Vähän on meininki muuttunut siitä, kun nuorempana aina ulkomaille päästessä tärkein asia oli päästä kiertämään rättikauppoja ja tulla kotiin uusien vaatesaaliiden kanssa. Nykyään on ennemminkin sellainen olo, että ääh, en jaksa. Rätit saa netistäkin. Toki jos jotain oikein nenän eteen sattuu, niin kiva juttu, mut et lähtis oikein urakalla kiertämään kauppoja, niin blaah.

hame-H&M/pusero-Kaiio, Sokos/neule-Pieces/laukku-Olympus (saatu)/korvikset-Mimu

Bussi on muutaman minsan päästä perillä, joten sanon ihanaa perjantai-iltaa kaikille! Mä menen nyt yhden kuppilan ja viileän sihijuoman kautta kotiin.

Kommentit (5)

Iina / MouMou
6/5 | 

Hei, näistä tuli kivat kuvat, vaikka itse sanonkin! Onneksi saatiin se partakarva pois, niin susta kuoriutui oiva malli. ;) <3

http://moumou.fi

Veera
Liittynyt2.9.2015
7/5 | 

Joo, aattele kun olis se partakarva ollu tossa peittämässä puoli naamaa! :D

Kiitti ihanista kuvista. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Raili
8/5 | 

Heissan ! Itse eilen just sovitin samaa neuletakkia Vero Modassa , mutta ei se minulle kyllä istunut, en tiedä tekeekö se että oon 176cm pitkä vai nää isot tissit mut jotenkin se vaan korosti liikaa mun tissejä. Tai sitten kokeilin sitä takkia asenteella ei tämä mulle käy kun oon pullero. Tuota mulle sattuu usein, en ilkeä sovittaa vaatetta siinä rekin luona vaan mua heti hävettää ett joku katsoo, miksi toi läski yrittää pukea tuota päälleen.Näitä sitä päässä liikkuu vaikka ikääkin on ruhtinaalliset 48v.ei se näköjään ikinä mee pois vaikka sitä ajatusta yritetään muuttaa ammattilaisen avustuksellakin. Ote näköjään lipsahti toiseen aiheeseen mutta siis sinulla toi neuletakki on mainio :)

Nina
9/5 | 

Mun oli pakko käydä ostamassa tuo kameralaukku myös itselleni (vaikka kuvaankin toisella kalustolla) ja voi että se on hieno!!!! Olympukselle tosi iso peukku tyylikkäästä kameralaukusta. Kyllä sellaista on markkinoille kaivattukin! 

Vierailija
10/5 | 

Mä olen vuosien työvaatteiden käytön jälkeen vapautunut päättämään itse päivän asuni = olen kulkenut syyskuusta asti neuletakeissa. Ihan parhaita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat