Minä, kenkäfriikki, olen tänä vuonna ollut ihan ihmeen maltillinen jalkineshoppailija. Syitä on ollut sekä heikentynyt ostovoima, mutta myös se, että multa oikeasti löytyy niin järjettömän ihania ja korvaamattomia kenkiä kaapista, että pitää sinne ei enää ihan helpolla kiilata mun ja lemppareiden väliin. Toukokuussa ostin ne sydämeni vieneet Vagabondin kultaiset paljettitossut, joista uskalsin jo ostohetkellä povata kesän suosikkijalkineita, mutta muuten en ole kenkähankintoja viime kuukausina tehnyt. Paitsi nyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä olisin halunnut nämä Vagabondin kiilakorkoleopardit jo keväällä heti, kun ne ekaa kertaa bongasin, mutta 89 € oli yli budjettini, joten en kiusannut itseäni edes niiden sovittamisella. Heinäkuussa kengät olisi irronnut aleista jo -30% hinnalla, mutta vastustelin vieläkin. Ostan hirveän harvoin mitään normihintaisena ja monen himotuksen kohdalla olen sitkeästi odotellut hyviä aleprosentteja ajatellen, että mikäli tuote menee nenäni edestä, ei sitä ollut minulle tarkoitettu ja jos taas se oma koko killuu hyllyssä sitten vielä superaleprosentein varustettuna, niin sitten it's meant to be.

Elloksen alennuksen alennus on ollut monesti ennenkin antoisa ja niin se oli nytkin. Alekoodilla puolet pois alehinnasta ja oma koko jäljellä! Postikuluineen nämä koko kesän himottaneet kissat tulivat maksamaan n. 35 € ja tanssin ilosta, kun paketti saapui ja ne olivat aivan passelit, niin kuin Vagabondin kengät minulle yleensäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanat uudet kengät tänään ekaa kertaa jalassa. Hieman on onnellisen näköinen tyttö. Jos ei rahalla voi ostaa onnea, niin ainakin sillä voi ostaa hymyn huulille nostattavat kengät!

Raidat leventää ja nilkkaremmit lyhentää optisesti sääriä ja plaaplaa. Pitkään minäkin uskoin näihin mantroihin ja jätin raitapaidat ja nilkkaremmit kauppaan. Nykyään raitapaitoja löytyy kaapista useampia ja viimeksi tänään itseäni peilaillessa tuumasin, että kylläpäs nuo nilkkaremmit ssavat jalkani näyttämään siroilta. Että ihan sama joku optinen lyhennys, pyh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-HM+/rotsi-Guess/laukku-Global Accessories/kengät-Vagabond

Käytiin äsken thaikkuravintolassa syömässä ja pian jatketaan murun kans meidän treffi-iltaa suuntaamalla End Of Augustin keikalle. Tällä samalla asulla jatketaan, kun on kerran hyväksi havaittu!

Kivaa lauantaita!

Kommentit (4)

6/4 | 

nyt loppukesästä on ollut jotenkin hehkuva olokin, kun on ollut hieman väriä kasvoilla ja olen selvinnyt kovin vähällä meikillä. :)

allianonyymi
7/4 | 

Tulin kommentoimaan samaa kuin ylläoleva henkilö: olet ihan mahdottoman kaunis näissä kuvissa. Ihana hehkunta ja hehkeys. :) Ja huippu asukokonaisuus.

Tosin alimmasta kuvasta katsoin hetken, että sulla ois tupakka kädessä :D Aurinkolasien sanka taitaa olla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram