Olin jo ehtinyt iloita, että kerrankin on vuorossa sellainen Vagabondin mallisto, että minulta säästyisi rahat, kun mitkään ainakaan nettikaupasta löytyvät tulevan kevään ja kesän kengät eivät pahemmin innosta. Mutta eikö sieltä nyt sitten kuitenkin pamahtanut tällaiset silmille.

vagabond_korfu

vagabond_korfu_brown

Vagabond Korfu, 95 €

En ala. Niillä on joku salaliitto mua vastaan. Ne on päättänyt kyniä mut puille paljaille tavalla tai toisella. Jos ei muu auta, niin sitten hieman aivopesua. Nimittäin viimeksi, kun vielä itseltäni tarkastin, niin en tietääkseni tykännyt tuollaisista möhköfantti-koroista. Mikä nyt on muuttunut? Mitä mulle tapahtuu? Ja vielä sekin, että miksi ihmeessä yhtäkkiä yllätän itseni katselemassa kaihoten konjakin värisiä kenkiä?

No, täytyy vaan toivoa, että kyseistä mallia ei saavu lainkaan Poriin. Tai jos jossain sattuvat tielleni ja niitä sovitan, niin toivon, että piketen kaikista muista Vagabondin kengistä, nuo olisivatkin ihan super-huonot jalassa. Aion taistella vastaan. Ainakin seuraaviin alennusmyynteihin saakka. :D

Kommentit (7)

1/7 | 

Minun ensireaktioni oli malliston nähtyäni, että "Ihme on tapahtunut, siellä ei ole kuin ehkä max kolmet ihan-kivat-kengät, muttei yksiäkään pakko-saada-kenkiä"

nasu86
2/7 | 

noi ruskeet on ihanat mutta tiiän että ne olis mulle liian korkeat...

ja onneksi oon pihi ostamaan noin "kalliita" kenkiä...

jos vaikka kirpparilla tulisi joskus vastaan =D toive ajattelua...

ostin vagabondin mustat talvinilkkurit kuin uudet 7 € niissä on vaalea pohja ja koriste remmin...sisältä karvaa =)

Lellu
4/7 | 

Vagabondilta ei ole vielä löytynyt mallistoa, joka ei meikäläiseen iskisi. Joka kerta voisin kotiuttaa n. puolet mallistosta, oi kun vain voittaisi lotossa :D Voisin täyttää kenkäkaappini ja -hyllyni vaan Vagabondin kengillä ja hyvää vauhtia siihen suuntaan ollaan menossa :D

6/7 | 

Minä edelleen yritän perustella itselleni, että tuollaisilla kärjestä avoimilla nilkkureilla ei tee Suomessa mitään; syksyllä/keväällä liian kylmät/kastuu jalat ja kesällä liian kuumat. Käyttöpäiviä siis hintaan nähden liian vähän.

Mutta onhan nuo kyllä aika hienot... ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram