Ei mene varmasti päivääkään niin, etteikö blogeja lukiessa, nettikauppoja selaillessa tai ihan vaan kaupungilla kuljeskelellessa mieleen iskisi kaikenelaisia himotuksia. Ihanat housut! Vähänkö toi huivi kävis mullekin! Haluun noi kengät! jne..Onneksi useimmat ovat kuitenkin siinä määrin ohimeneviä impulsseja, että unohtuvat heti seuraavan kivan jutun nähdessä eivätkä näin ollen aiheuta todellista hankkiako vaiko eikö hankkia -painimatsia mielen sopukoissa.

Välillä kuitenkin kohtaa asioita, jotka vaan eivät jätä rauhaan vaikka kuinka koittaisi sanoa itselleen, että mä nukun nyt rauhassa yön yli ja mietin huomenna uudelleen, että haluanko tuota oikeasti. Tällä viikolla minua eivät vain ole jättäneet rauhaan nämä Conversen ja Marimekon yhteistyön hedelmät.

emmi_52207_12-700x561

Maija Louekarin vuonna 2007 Marimekolle suunnittelemalla Pisaroi -kuosilla kuorrutetut paksupohjaiset All Starit ovat ensimmäiset Conssit koskaan jotka ovat aiheuttaneet tällaista kovaa hinkua. Kuinka huikean ihanalta nuo näyttäisivät mustien pillien kanssa!

Hinta kyllä pikkasen hiertää. 130 € on kuitenkin melkoisesti tennareista.. Ellos kyllä tarjoaisi pientä apua, sillä kyseiset pisara-popot löytyvät myös heiltä ja mulla näyttäis olevan käytössä alekoodi, jolla saisin 30 € hinnasta pois. Ääh. Kuumeinen pohtiminen meneillään päässä.

Miksi, oi miksi en ole immuuni tällaisille himotuksille?!

Kommentit (3)

Tiina
1/3 | 

Noi näyttää olevan ei alennusta -tuote ainakin oman Ellos-sivun kautta kun katson. :( Ryntäsin nimittäin heti oman -50% alekoodini kanssa katsomaan...

Juu, niihin ei ne prosentti-alennuskoodit kelpaa, mutta elloksella oli nyt sksyksi myös sellaisia "20 € alennusta kun ostat 90 eurolla" ja "30 € alennusta kun ostat 120 eurolla" koodeja jotka kelpaavat myös merrkituotteisiin. Itselläni löytyivät omista tarjouksista kun kirjautui sivuille omilla tunnuksilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram