Uskaltaisin väittää, että 250 € arvoisten, puhtaan valkoisten tennareiden lainaaminen ystävälle on kyllä mitä suurin luottamuksen ja rakkauden osoitus. Sain kokea kyseisen luottamuslauseen keskiviikkona ollessani Helsingissä Iinan luona. Halusin laittaa päälle edellisenä päivänä Kajaanista tehtaanmyymälästä ostamani R-Collectionin pinkin anorakin, mutta nirsouteni esti pukemasta pinkkiä takkia reissussa mukana olleiden kirkkaanpunaisten Martensien kanssa. Ei vaan mitenkään sopinut omaan väriyhdistelmämakuuni. Ystävä ymmärsi välittömästi tilanteen vakavuuden ja alkoi kaivelemaan omaa kenkäkaappiaan ja tuli hetken kuluttua Minna Parikan laatikon kanssa ja sanoi puputennareiden sopivan asuuni loistavasti.

Haukoin hetken henkeäni, että ihanko oikeasti, uskallatko lainata niitä ja voi ei ja apua ja entä jos sotken ja ai hitsi kun ne on ihanat ja aahh.. niin mukavat jalassa... Mutta hienosti selvittiin pupujussikoiden kanssa ja palautin ne illalla haikein mielin laatikkoonsa vahingoittumattomina. En voi väittää, etteivätkö kengät olisi tartuttaneet itseeni vakavanlaatuisen pupukenkäkuumeen. Huhhuh. Mut kattokaa nyt miten ihanalta ne näytti mun mekon ja anorakin kanssa!
Minna Parikka Bunny Sneaks

Minna Parikka Bunny Sneaks

Tuon R-Collectionin (tai rokserin, niinku meillä päin tavattiin ainakin ysärilla sanoa) anorakin ostin tosiaan tiistaina Kajaanista, kun halusin päästä nostalgiavierailulle tehtaanmyymälään. "Rokserin" vaatteet kuuluivat todella tiukasti ikäluokkani edustajien elämään joskus parikymmentä vuotta sitten. Itse en kylläkään omistanut todellista massojen vaatetta, kengurutaskuista R-Collectionin anorakkia, mutta paljon paljon muita merkin vaatteita kyllä kaapista löytyi. Harmaat college-housut ostettiin aina uudet edellisten käytyä pieniksi ja ilman rokserin hupparia ei yksikään Tenetin koululainen voinut tuolloin elää.

Nyt sitten paikkasin tuon anorakin puutteen elämässäni, mutta en kuitenkaa sillä pään yli vedettävällä mallilla, vaan omaan makuuni paremmin passaavalla, edestä aukeavalla mallilla. Hankin takin ensisijaisesti työt mielessäni, sillä suuret taskut ja väljä malli tekevät siitä oikein loistavan päällysvaatteen kuvauskeikoille. Anorakki myös menee melko pieneen tilaan, joten se mahtuu tarvittaessa kamerareppuun ja kankaan Aquatx-käsittelyn ansiosta se hieman hylkii likaa ja vettä.

 

 

Ajattelin ensin, että kirkkaanpunainen olisi ollut enempi minun värini, mutta koska valitsin takkini -50% aletangosta, oli paras vaihtoehto tuo pinkki. Ja nyt muutaman päivän takkia katseltuani ja käytettyäni olen kyllä väriin todella tyytyväinen. Ja vaikka ensisijaisesti anorakkia duuniin ajattelinkin, niin taitaapa kyllä saada aika paljon käyttöaikaa muutenkin.

Koot noissa takeissa ovat melko reiluja ja itselle olisi voinut tästä koko L riittää, mutta sen puutteessa otin XL:n, jonka hihat ovat kyllä itselleni ihan hurjan pitkät ja vaativat käärimistä. Mutta sehän ei ole mikään ongelma. Hintaa alessa olleelle anorakille jäi vain 39,50 €, joten melko hyvä kevättakkilöytö, sanoisin.

Nythän on tuntunut niitä kengurutaskuanorakkeja näkyvän taas enenevässä määrin ja näyttäisikin, että ysäriklassikko on tekemässä vahvaa paluuta. Löytyykö teidän kaapin perukoilta 'rokserin' anorakkeja ja pääsevätkö jopa käyttöön saakka?

Kommentit (9)

papan mamma
2/9 | 

Itse partiolaisena nuo anorakit kuului vakiovaatetukseen koko nuoruuden. :)
Tätä nykyä töissä päiväkodilla, on monella kollegalla rokserin hupparit, anorakit, teepaidat ja collegehousut päivittäisessä käytössä.
Itselläni on tuo sun anorakki mustana käytössä. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

mulla itsellä alkoi himottaa tää sama takki myös mustana. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

joo, toi on edellisvuoden väri, niin siksi se olikin tehtaanmyymälässä aletangossa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ellu
4/9 | 

No kuule just ostin maailman näteimmän viininpunasen kengurutaskutakin kevään kunniaksi. Luulin olevani melkonenkin edelläkävijä, kun oon jo parin vuoden ajan sillä silmällä noita kattellu aina välisesongin koittaessa. Nyt kun sit rahatilanne vihdoin antoi periksi, niin oon huomannu noita tulevan vastaan muidenkin päällä. Mutta eipä se haittaa mua ainakaan :D
Jännästi pitää myös tuulta muuten noi r-collectionin takit vaikka päällepäin ei sitäkään uskois.

Veera
Liittynyt2.9.2015

juu, anorakkeja on kyllä taas näkynyt ihan kiitettävästi katukuvassa. Itse ilahduin tänään kun huomasin takin ihan oikeasti hylkivän myös jonkin verran vettä, eli se suojauskäsittely oikeesti toimii! Sitäkään ei jotenkin päällepäin uskoisi.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Riikka
5/9 | 

Upean värinen takki!!! Vau vau vau vau vau! Oon niin kateellinen! P.s. Voisitko joskus näyttää noita sun hienoja huivikampauksia myös takaapäin, kun itseäni aina askarruttaa, miten hiukset sojottaa siellä takana? Itsekin haluaisin niin oppia käyttämään huivia noin, mutten osaa tehdä sellaista ns. "siivojatyylin" huivikampausta....

Veera
Liittynyt2.9.2015

pitäiskö siis tehdä postaus myös ihan siitä pyykkimuijahuivista? Ja toki voin huivikieputuksista laittaa joskus kuvaa takaakin TUtoriaalipostauksissa yleensä takakuvaakin on.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram