Viime viikolla Minna Parikan alesta ostamani karvaiset puput pääsivät nyt pakkasten lauhduttua vihdoin ulkoilemaan ja ai että ne on ihanat. Todelliset huutomerkit. Näin kirkkaanväristen kenkien kanssa tulee helposti hinku pukeutua muuten ihan täysin mustaan, mutta tappelin hieman vastaan ja pistin oikein villisti harmaan tunikan ja lisäsin yläpäähänkin väriä korviksilla, huulipunalla ja pinkillä neulehuivilla. Vapaapäivän rentoiluasusta tulikin näin yllättävän freesi!

 

tunika-Junarose (saatu)/takki-Cubus/kengät-Minna Parikka/huivi-Glitter/laukku-Olympus (saatu)

 Mä postailen pian lisää tuosta Olympuksen upeesta kameralaukusta. Se on nimittäin melkoinen tilaihme! 

Myyjä ohjeisti kenkiä ostaessani, että nauhat kannattaa sitoa tuonne läpän takapuolelle, jotta pupun korvat pääsevät paremmin pystyyn ja esille. Loistava vinkki, en ois urpo ite tajunnu. En olisi itse tajunnu myöskään sujauttaa ostamiani ylimääräisiä pohjallisia tennareiden omien muotoiltujen pohjallisten alle, kuten myyjä teki. 

37 koko oli mun toiseen jalkaan pituutensa puolesta niin siinä ja siinä, että totesin turvallisemmaksi ottaa isomman koon ja muokata niitä sopivammiksi pohjallisilla. Itse olisin tosiaan vaan tyhmä heittänyt ylimääräiset pohjalliset paikoilleen tajuamatta, että kenkien omat pohjalliset ovat irrotettavat, mutta onhan nää nyt aivan sairaan paljon mukavammat näin, kun jalkaa vasten on se alkuperäinen pohjallinen. Kannattaa kuunnella niitä myyjiä.

Onnea ei toki voi ostaa, mutta hymyn huulille tuovia kenkiä onneksi voi!

Kommentit (14)

Tnugnu
15/14 | 

Hei. Otatko automaattilaukaisulla nää sun kuvat vai?

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/14 | 

juu, käytän Olympuksen Image Share -appia, eli hallitsen kaeran asetuksia ja laukaisua puhelimella.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/14 | 

no todellakin! Melkein kaikki Parikan pupukengät on aivan mahtavia.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

prettymurmel
19/14 | 

Ihanan pirteä look tosiaan! Hyvä muistutus siitä, ettei väriläikän kanssa aina kannata turvautua mustaan muuhun asuun :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/14 | 

Niinpä. Ja se on kyllä ainaisen mustan jälkeen ihan toi harmaakin aivan yllättävän raikas. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sarii
21/14 | 

Heh, just tänään tuli joku Elloksen kuvasto ja siellä oli hienot kullanhohtoiset tennarit. Mun eka ajatus: nää olis just Veeralle (kun olen blogiasi seuraanut :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/14 | 

:D Pitääpä ehkä käydä kurkkaamassa.... 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

NobodySaidItWasEasy
23/14 | 

Mikä sun kengän koko yleensä on? Himoitsen Parikan popparitennareita nettikaupasta, mut en oikein tiiä kannattaako tilata normaalit 38 vai kannattaako tilata isommat?

Veera
Liittynyt2.9.2015
24/14 | 

Mulla on normisti 37, mutta näissä se oli pituuden puolesta niin just ja just et päädyin 38 kokoon. Mulla taitaa olla myös pupuballerinat kokoa 38. Et jos oot kokenut olevas enempi 38 kallellaan sinne isompaan, niin ottaisin ehkä 39. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

NobodySaidItWasEasy
25/14 | 

Kiitos! :)
Ps. Oot mun idoli! :D

Viliina
26/14 | 

Kuten nassukirjassa kommentoin, postauksesi sai kytevän pupuhimoni leimahtamaan. Tilasin siis alennuksesta itselleni puuterisen roosat puputit! Oi että, toivon todellakin että koko olisi oikea!

Kiitos todella paljon alennusvinkistä! :D En olisi ikinä itse älynnyt tarjouksia. Miltä tuo "poninkarva" muuten mielestäsi vaikuttaa näin käytettävyydeltään esimerkiksi mokkakenkiin verrattuna, jos näin lyhyellä käyttöajalla osaat vertailla? Omani tulee olemaan samaa materiaalia ja mietin, kuinka arka se mahtaa olla.

En malta odottaa, että kengät saapuvat! ^_^

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/14 | 

Ei ole mun mielestä mitenkään hirmuisen aran oloinen materiaali, mokka on arempi. Jos tähän karvapintaan tulee vaikka raparoiskeita, niin antaa vaan kuivua ja harjaa pois. Mä tassuttelin näillä eilen varosvasti jopa loskakelillä, kun ei aamulla oikein pää toiminut enkä kattonut säätä ikkunasta ja hyvin ovat kuosissa edelleen.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Viliina
28/14 | 

Kiitos kun jaksoit vastata! :)

Hyvältä kuulostaa. :D Nuo ovat kyllä ihana väripilkku asuun kuin asuun. Aivan valloittavat!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat