-yhteistyössä Spartoo-

Mustaa ja punaista. Näiden kuvien asu on värien puolesta tuttua ja turvallista Veeraa, on ollut jo 15 vuoden ajan. Vaikka kaikki muu olisi tyylissä muuttunut vuosien aikana kertaan jos moneenkin, niin mustan ja punaisen liitto on pysynyt mukana aina.

20130730-214338.jpg

20130730-214347.jpg

Mekko, kangaskassi ja kaulakoru-H&M/hattu-Brixton (saatu)/kengät-Minna Parikka (saatu Spartoolta)/nahkaranneke-2 or+ By Yat

20130730-214354.jpg

20130730-214409.jpg

Tykkäsin tuosta pilkkukuosista niin kovasti jo samasta kankaasta tehdyssä vartalonmyötäisessä lyhythihaisessa minimekossa, että törmättyäni tuohon hihattomaan ja löysempään versioon nappasin sen empimättä mukaani. Kolttu tuntuu turvalliselta mustalta mekolta, mutta valkoiset pilkut tekevät siitä kuitenkin pikkuisen raikkaamman.

20130730-214418.jpg

Nämä Minna Parikka Bugs-ballerinat olivat toukokuun lopussa tarkan pohdinnan alla, että tilatako vaiko eikö, mutta Spartoon kesäale pyyhki pois epäilykseni. Ja nyt parin käyttökerran muovattua pupuset unelman pehmoisiksi ja mukaviksi olen todella onnellinen, että niin kävi.

Puput ovat kaikin puolin hurmaavat ja välillä kipristelen varpaitani kengissä ihan vain nähdäkseni korvien heiluvan iloisesti. Pitkäkorvat ovat niin söpöt, että tekisi mieli antaa niille nimet. Ehdotuksia pupusisarusten nimiksi otetaan vastaan! ;)

Kommentit (8)

wooow
9/8 | 

Sulla on kyllä niiin kurvit kohillaan! Hoikat käsivarret ja jalat, selkeä vyötärö ja kunnon bosat!! kelpais! Itsellä kaikki pehmyke on kertynyt mahaan ja reisiin, ei niin kiva:D LOOKING GOOD!

10/8 | 

Siitä mä olen samaa mieltä, että muuhun kokoni nähden mun sääret ja käsivarret on ihan suht kapoiset mutta sitä vyötäröä mä en ole vielä löytänyt. N on vaan nuo tissit jotka huijaa luulemaan, että niiden alla on vyötärö. :D

11/8 | 

Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt blogisi ja jo ihan koukussa :) Pidän tyylistäsi tosi paljon, asusi on simppeleitä, mutta niissä on aina joku kiva juju. Bugsit on suloiset ja sopivat sulle täydellisesi.

12/8 | 

Tervetuloa joukkoon! Kiva kuulla, että tänne uusiakin eksyy ja tykästyy. :)

Fantti
13/8 | 

Puputossut ovat kyllä kerrassaan hellyyttävät :)

Ekan kommentoijan teemaa jatkaakseni mun on myös pakko kehua sun hoikkia jalkoja. Itselleni ei löydy kovin helposti housuja edes pylleröosastolta, kun en saa reisiäni mahtumaan ikinä mihinkään housuihin. Tai sitten kun on reisistä hyvät, niin lantiolta onkin kolme numeroa liian isot... Olenkin ruvennut käyttämään mekkoja ja hameita, ne on muutenkin mukavempia :)

14/8 | 

Kyllä mullekin ihan noi yläreidet tuottaa ongelmia housuissa, mutta se on toisaalta ollut probleema myös hoikempana ollessani. Mutta esim farkut on siitä hyviä, että kyllä ne periksi antaa ja muovautuu päällle, kun hetken aikaa jaksaa kärsiä. :D

tylymuija
15/8 | 

Kiva asu.

Sun poposethan on tietty Kaino ja Vieno =)

Randomi
16/8 | 

"Puput ovat kaikin puolin hurmaavat ja välillä kipristelen varpaitani kengissä ihan vain nähdäkseni korvien heiluvan iloisesti." ---> Veeraaaa, emmäääkest!!! Ihanaa!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat