Koska kamera on vielä useamman korttelin päässä olevassa autossa, enkä siis saa eilisen varsinaisia asukuvia tänne ennen kuin virkistyn ja jaksan lähteä hakemaan kärryä, niin pistetäänpä pari kännykän muistista löytynyttä vihjekuvaa.

Alla olevasta kuosista päätellen voisi kuvitella, että olen ollut naamiaisissa pukeutuneena Pokka pitää -sarjan Hyacinthiksi, mutta niin hauskaa kuin sekin olisi voinut olla, niin naamiaisten sijaan olimme juhlimassa tuttavien häitä . Minä + kukkakuosi! Ihmeiden aika ei totisesti ole ohi.

140520111719

140520111720

Nizzasta antiikkitorilta muutama vuosi sitten vanha satiiniclutchikin pääsi taas pitkästä aikaa ulkoilemaan.

Nyt kuin oikeastaan mietin tarkemmin, niin ehkä mun asu oli kuitenkin enemmän Stepford wife kuin Hyacinth Bucketia. Lopputulos siis Hyacinth Bucket pukeutuneena Stepford wife -tyyliin. Kuulostaa niin lupaavalta, että ette varmasti malta odottaa. Voin kertoa, että eilisen kaltaista kolttua ei ole ennen päälläni nähty. :D

Kommentit (2)

Olga
1/2 | 

Näyttää kovasti siltä H&M:n satiinikukkamekolta, jota odotan itsekin saapuvaksi. :) Jos se on se, niin osaatko yhtään arvioida mekon mitoitusta? Minulla on tällä hetkellä kaksi kokoa "varauksessa", koska olen väliinputoaja: joskus isompi koko on Se Oikea, joskus istuvuus ja helmanmitta huomattavasti parempi pienemmässä koossa. Kangas ei ilmeisesti ainakaan jousta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram