Terkut taalta kanaalien ja polkupyorien keskelta! Siita huolimatta, etta kipeily ja kuumeilu on hieman jatkunut viela taalla reissussakin, niin mukavaa on ollut.

Paras nahtavyys on ollut kasilaukkumuseo (siella oli enemman laukkuja kuin minulla. Aika kunnioitettavaa. :D ) ja paras ostos joko jompikumpi mustista mekoista (todella yllattavia valintoja..) tai uusi matkalaukku, joka oli pakkohankinta. Ei, se ei ollut pakollista siksi, etta olisin shoppaillut laukkuni tayteen, vaan siksi, etta mun lentolaukku oli ihan rikki ja meinas olla jo lahtiessa sen takia paniikki.

Nyt vahan sen uuden laukun pakkausta ja sitten jonnekin illalliselle. Huomenna jo takaisin kohti kotia.  Palailen linjoille taas lahipaivina!

Kommentit (4)

iu
6/4 | 

Juhhuu! Oon lähdössä kuukauden päästä Hollantiin työssäoppimaan joten haluaisitko hieman valoittaa millaisia kauppoja siellä on, mikä on hintataso jne? :) Ei tarvitse olla mikään syvääluotava tutkimus, tajusin vain että olen elänyt omissa mielikuvissani siitä millainen ostospaikka Hollanti on. :D Joten ehkä pieni etukäteistieto olisi tarpeen, etten sitten pety..

7/4 | 

Iu:

Hintataso on melkeinpä sama kuin Suomessa. Ruokakaupassa on jotkin tuotteet paljon halvempia (mm. belgialaiset oluet :P)

Hollannista löytyy monet samat kaupat, mitkä Suomestakin. Vero moda, Only, Pieces, H&M yms. Yleisesti ottaen sanoisin kuitenkin, että valikoima on paljon monipuolisempi. Sephora (suosittelen), Bershka, New Yorker, Sting (mm. söpöjä t-paitoja ja paitoja), UGG:n liike etc.

Kenkäkauppoja tuntuu olevan erityisen paljon :D

Suosittelen De Bijenkorf -tavarataloa :) Paikallinen Stockmann. V&D on toinen tavaratalo. C&A:sta löytyy vaikka mitä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram