Selasin tässä perjantai-illan ratoksi iPadini kuvakansioita läpi siivoten turhaa kamaa pois ja fiilistellen kaikkia kivoja muistoja mitä kuvat toi mieleen. Joukosta löytyi myös paljon todellisia aarteita, joista yhden ajattelin esitellä näin viikonlopun kunniaksi.

Te kaikki varmaan tiedätte rakkauteni tukkahärpäkkeitä kohtaan..

20130315-235753.jpg

Porin häämessuilla vieressämme olleen Lumihopean pöydältä löytyi jotain ällösöpöä pitsistä, josta tuumasin heti, että "tää ei sitten tasan mahtuis mun reiden ympäri!" Mut hirmu eroottiseltahan mä näytän toi pitsikapistus päässäkin! ...ai en vai?

No mut ainakin kivasti käy toi mintunvihree kukka yhteen mun pinkin paidan kanssa. Ja jonkun akkainlehden otsikkokin just kertoi, et mintunvihree on tämä kevään tosi hottia. Mä niiiin hankin ton sukkanauhan päähärpäkkeen!

Kivat viikonloput kaikille! Blogiin luvassa viikonlopun aikana mm. Kuvat mun valitsemista Lindexin Generous vaatteista sekä mun blogin eka videopostaus. Voi helvetti. Älkää vaan kukaan kattoko. (katotte kuitenkin...)

Ps. Kyselin eilen blogin fb-sivulla, että laitanko vaatteita ja kenkiä myyntiin mieluummin huuto.nettiin vai facebookiin ja fb näyttäis saavan murskavoiton. Eli jos mun blogikirppis kiinnostaa, klikkaa itsesi Tyyliä Metsästämässä fb-sivun seuraajaksi!

Kommentit (3)

Tilia
4/3 | 

Ihan pienenä huomiona vaan, että jos kysyy fb:ssä, niin ne jotka eivät ole naamakirjassa mukana (mm allekirjoittanut) eivät tietenkään tiedä kyselystä ja pääse vastaamaan... Mieluummin myynti huuto.nettiin siis :)

Marjukka
5/3 | 

Samaa mieltä Tilian kanssa. Epäreilu kysely, koska me, jotka ei olla FB:ssä, ei edes päästy vastaa.

Huuto.nettiin siis, sanon minkäkin:)

Heidi
6/3 | 

Multa kans ääni huuto.netille, samoista syistä...:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013