Kuolailin vuoden vaihteessa Asokseltakin löytyvän Whistles-merkin vaatteita ja päädyinkin yhden silkkimekon itselleni alennuksesta tilaamaan. Tuo harmaa bikermekko osoittautui livenäkin vallan ihanaksi, mutta käyttöön se ei ole vielä päässyt. Mallinsa ja yksityiskohtiensa vuoksi mekon päälle ei oikein voi pukea mitään, joten täytyy odotella hieman keväisempiä kelejä ennen sen ensiesiintymistä.

Katselin tuolloin himoiten myös useita ihanan näköisiä neulevaatteita, mutta en raskinut hankkia kerralla tilata montaa vaatetta. Tänään kuitenkin sain tietooni, että koodilla ASOSINSTYLE saa 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, joten syöksyin tutkailemaan minua kiinnostaneita Whistles-tuotteita. Olen jo parin vuoden ajan osallistunut erään kuluttjapaneelin kyselyihin ja saanut niistä pikkuhiljaa kerättyä kasaan muutaman kympin.  Jemmailin noita rahoja tarkoituksella jotain kivaa nettiostosta varten ja nyt oli juurikin sopiva sauma nostaa nuo rahat ja pistää menemään.

whistles merinovillamekko2

whistles merinovillamekko1

100% merinovillainen harmaa neulemekko, jossa on sivusaumoissa taskut (eivät näy näissä kuvissa) ja takana somisteena vetoketju.  Rakastan neulemekkoja, rakastan taskuja ja rakastan vetoketjuja! Tässä ne ovat kaikki sopuisasti yhdistettynä. Kohtuullisen paljon minun näköiseni kokonaisuus siis.

Mekko on ihanan yksinkertainen ja eleetön, mutta pienet yksityiskohdat tekevät siihen juuri sopivasti mielenkiintoa. Tuo pieni sauma yläosassa tuo kuin huomaamatta etuosaan hieman ryhtiä ja vetoketju takaa sen, ettei kääntöpuolikaan jää tylsäksi. Nyt taas pistetään vain peukut pystyyn, että mekko istuu minunkin kropalleni.

Eli pistä ylös alennuskoodi ASOSINSTYLE, jos haluat 20% alennusta kyseisestä puljusta.

Kommentit (12)

13/12 | 

Kiitti vinkistä, kävinkin muutama päivä sitten sivuilla ihastumassa muutamaan juttuun,mutten vielä tilannut- nytpä taidankin laittaa pakettia tilaukseen-joten kiitos =D

Veera
20/12 | 

ei varmuutta. veikkaisin, että tämän viikon loppuun. Ainakin yksi toinen koodi,(joka ei jostain syystä toiminut suomeen) oli ainakin voimassa 14.2 saakka.

23/12 | 

Mulla ei toimi tuo koodi. :/ Tulee vain ilmoitus "Sorry, discount code ASOSINSTYLE is not valid for the delivery method selected. Please select correct delivery method and try again." Eli eikö tuo sitten ole Suomeen avoinna.. Toimiiko tuo muilla? Sitähän voi koittaa kirjautumalla sisään, laittamalla jonkun vaatteen ja menemällä ostoskorista seuraavaan vaiheeseen.. No höh.

Veera
24/12 | 

itse testasin just äsken uudeleen ja kyllä toimii edelleen. enemmän apua vois varmaan saada ton firman asiakaspalvelusta.

Mutta mulla ei sitten tosiaan ole tietoa tuon koodin voimassaoloaikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram