Sopivasti reilu tunti aikaa ennen kuin näytön arvostelutylytys alkaa, joten sen voi käyttää postaamiseen. Ei edes mennyt koko yötä nyhräämiseen, vaan pääsin jo yhden aikaan nukkumaankin. Huraa! Nyt vaan kevyesti sitten jännittää mitä jury mahtaa sanoa kuvista.. hui!  (Nämä minun "portfolio plaa plaa", "näyttö plaa plaa" "koulutehtävät plaa plaa" -jutut pitäis loppua vihdoin tossa joulukuun puolella. Koittakaa kestää)

Siitä ei ole kauankaan kun mietiskelin, että kylläpäs mä olen osannut olla viime kuukausina järkevä kenkäostosten suhteen ja onnistunut välttämään heräteostosten petolliset sudenkuopat, mutta nyt minulla onkin sitten taas tunnustettavaa..

Kipaistiin pomon kanssa tuossa pari viikkoa sitten työreissulla Helsingissä ja ennen paluumatkaa meille jäi tunnin verran aikaa kaupoissa haahuilulle. Pomon ostoslistalla oli kengät joten suuntasimme hänen lemppari kenkäkauppaansa Dinskohon. Minä matkalla selitin, etten ikinä löydä kyseisestä kenkäkaupasta mitään. Että vaikka malli sattuis olemaan kiva, niin useimmiten materiaali on sitten jotain epämiellyttävää muovia. No, senhän tietää miten siinä käy, kun tuollaisia juttelee..

vetoketju_kengat

Mustat korkokengät + materiaali nahkaa + vetoketjuja + alehinta 24,90 € = kassan kautta kotiin.

Täytyy myöntää, että osaksi meni kyllä ihan "kun on niin halvat" -selityksen piikkiin tämä ostos. Mutta oli ne kyllä jalassa kauniit ja hyvän tuntoisetkin. Ja on ihan mukavaa omistaa jotkut hieman maltillisemmalla korolla varustetut kekkerikengätkin. Nyt vaan on sellainen pattitilanne, että kaapissa odottaa kahdet uudet korkokengät, jotka haluasi päästä pian juhlimaan.

Mut juhlia ei ole toistaiseksi tiedossa lähiviikoille kuin yhdet.  Eikä enempää kyllä ehtisikään. Sillä.. (taas koulu plaa plaa) täytyy alkaa väsäämään loppuportoliota ja viimeisen näytön ennakkotehtäviä. Mukavasti menee omat synttäritkin niin, että seuraavan päivänä on näyttö, joten ei taideta paljon juhlia. :P

Kengät siis odottakoon vielä rauhassa sellaisia aikoja kun on taas aikaa ja syytä jotakin juhlia. Tai edes poistua kotoa jostain muusta syystä kuin töihin.

Kommentit (12)

2/12 | 

Upeat kengät!

(... itse ostin nimittäin just samat kangät viikko sitten just tismalleen samoin perustein.... ;) )

Mietin, että kävisköhän noi sen nirunarumekon kanssa jonka ostin sulta huutonetistä.

3/12 | 

Pakko myöntää että vaikka en yleensä tee äkkiostoksia, nuo olisivat lähteneet täälläkin matkaan!! Aivan täydelliset kengät, yksinkertaisesti :))

Henna
4/12 | 

Nyt on kyllä sen näköiset ja -hintaiset korot, että omakin tie saattaa viedä Din Skohon haistelemaan josko noita olisi vielä jäljellä... :)

Cockeri
6/12 | 

Moikka vaan nähtiin tuolla yhessä blogissasi että sulta löytyy tollaset vaaleet addun superstarit ! Ollaan etsitty Jannan polttareihin kun se menee naimisiin just tollasia supestareja mitä käytetymmät ja kuluneet sitä parempi ;-) Joten kysyisimme myisitkös superstarisi sulle sopivalla hinnalla tieteskin Pliis :-) Jos näin niin meilailetkos tai textailet thankaniemi2@gmail.com

7/12 | 

Aivan mielettömän ihanat kengät, kyllä tuollaiset saa aina ostaa mukaansa! :) Eikä nuo koulujutut ainakaan itseäni haittaa, päinvastoin. Olis kiinnostavaa kuulla/nähdä jotain sun koulujutuista :)

8/12 | 

I-ha-nat! Pitäiskö itsekin jo päästä yli tästä samasta "Dinskossa ei ole mulle koskaan _mitään_" -mussutuksesta ja käydä katsomassa, josko olisi vaikka noita samaisia...

10/12 | 

Wow, aivan himputin nätit kengät.:p Mä oon niitä, joille Dinsko on mallistonsa suhteen aika paratiisi, mut onneks toi itsehillintä yleensä kestää siellä silti. En siltikään aio ny ottaa riskiä ja lähteä kattomaan mitä kaikkea siellä on parhaillaan alessa...:D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018