Paska laukkuhaasteilija tässä moi! Hyvä, kun potkitte tätä saamatonta otusta perseelle ja olette kyselleet laukkukuvien ja haasteen tilanteen perään niin blogissa kuin instassakin. Tilanne on se, että laukut ei todellakaan ois vielä loppu, mutta A) olen vaan ollut saamaton niiden raportoimisessa ja B) mulla on ollut todella paljon päiviä jolloin en ole oikeasti käyttänyt mitään muuta kuin kameralaukkua, joten haaste on alkanut tuntua vähän hölmöltä omalta osaltani.

Että joo, joka päiväksi riittäis eri laukku, mutta esittelisin sitten päivittäin jonkun veskan, jossa en ole oikeasti mitään kantanut. Eli vaikka mulla noita kasseja nyt tuntuu vieläkin riittävän vaikka pariksi-kolmeksi viikoksi, niin kyllä Mikko on mun mielestä tän haasteen oikea voittaja, vaikka sen laukut loppuisi huomenna, sillä hänellä on oikeasti ollut lähes joka päivä joku laukku oikeasti käytössä. (Iinalla homma loppui lokakuun alussa)

Itselleni nämä kuluneet viikot ovat tehokkaasti näyttäneet millaisille ja minkäkokoisille laukuille minulla on eniten käyttöä ja osoittaneet armottomasti millaiset veskat jäävät kerta toisensa jälkeen hyllyyn vaikka olisivat ulkonäöltään miten ihania. Monta todella kivaa laukkua jäi haasteen aikana vielä käyttämättä, mutta yritän saada joitakin arkistojen aarteita käyttöön lähiaikoina niin, että pääsevät blogissa esille. Jatkan siis laukkukokoelmani läpikäymistä vaikka virallisen haasteen suhteen nyt luovutankin.

Tässä vielä siis täysin sekalaisessa järjestyksessä käyttämiäni laukkuja menneiltä haasteviikoilta nro. 5, 6 ja 7. Tämän postauksen myötä kruunaan Private Blend -blogin Mikon haasteen voittajaksi!

asuperjantai-800x794

Lindexin pieni leo-clutch passasi kivasti mustan ja punaisen kanssa.

laukut postaukseen

Jep, pieniä mustia laukkuja ja ei varmaan saa selvää kaikista, mutta ei näitä nyt tähän yksitellenkään viitsi tiputella. Näitä clutcheja ja pieniä olkalaukkuja on ollut helppo yhdistellä melkeinpä mihin tahansa asuun päivinä jolloin ei ole tarvinnut kantaa läppäriä.

Ylhäältä oikealta: pikkuinen keinonahka olkalaukku-Monki (saatu), mokkanahkainen kirjekuorilaukku kirppikseltä, superlempparein niittiveska-Diesel

Alhaalla vasemmalta: pehmeä nahkaolkalaukku - Zara, pyöreä reunainen olkalaukku kirppikseltä (huomasin vasta kotona, että läpässä lukee Hermés :D Tarkoituksella en olisi feikkilaukkua hankkinut), keinonahkainen niitticlutch-Soaked in Luxury (saatu)

Näyttökuva 2014-10-21 kello 19.45.07

Jonain arkisena kahvila-toimisto-työpäivänä pakkasin läppärin ruskeaan nahkalaukkuun ja sen vaikutuksesta päälle päätyi muutakin ruskeaa. Olin kaukana mukavuusalueeltani tummassa denimissä ja ruskeassa. Laukku tosin on väristään huolimatta ihana. Mamman Italian tuliainen vuosien takaa tämäkin.

laukut postaukseen1

Päivän mittaiselle Helsingin pyörähdykselle pakkasin kamat punaiseen NYPD:n nahkakassiin, joka on muiden kaltaistensa ostoskassimaisten nahkalaukkujeni tavoin todella paljon käytössä. Taustalla näkyvät VANSin kangaslaukut sain ystävämyynneistä kantaakseni kaikki kengät kotiin.

Oikealla puolestaan Fashionstorelta jokunen vuosi sitten saamani simppeli Calvin Kleinin musta nahkalaukku kaverinaan äidiltä lainassa oleva Rimowan matkalaukku. Näiden kanssa matkasin parin viikon takaiselle blogityttöjen Junarose-risteilylle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Risteilyltä julkaisinkin jo tämän asukuvan, jossa laukun paikkaa piteli farkkua ja nahkaa yhdistävä Dieselin clutch, jonka hankin toissa talvena Stockan joulunjälkeisitä aleista IInan kannustamana. Kaikki omistamani Dieselin laukut ovat osoittautuneet aina loistaviksi hankinnoiksi ja päässeet todella ahkeraan käyttöön.

laukut postaukseen2

Äidin vanha käärmeennahkainen vintagelaukku ei istu tyyliini, mutta pääsi yhtenä kotipäivänä rahapussin kantovälineeksi käydessäni kaupassa. Olen tainnut napata laukun kotikotoani alunperin joitakin teemabileitä varten. Oranssi pytoninnahkainen clutch on tämänvuotinen nimipäivälahja äidiltä.

Punaoranssi Rils'in clutch puolestaan ns. pakko-ostos jokunen vuosi sitten suunnatessani suoraan Bulgarian Sunny beachillä vietetyltä rantalomalta Olympuksen PEN-lanseerauskemuihin Wieniin. Koska käänne tuli yllätyksenä ja sinne siirryttiin kulkematta lähtöruudun kautta, oli mun hankittava muutamassa tunnissa Helsingistä juhlaillallisille passelit kuteet ja asusteet, matkalaukun ollessa täynnä paskaisia rantaleninkejä. Mutta vaikka olikin kiireessä tehty pakkohankinta, niin laukku oli onnistunut ostos ja on päässyt käyttöön muutenkin.

Mitään mekkokemuja ei tähän viime viikoille ole osunut, mutta kanniskelin sitten joku päivä avaimet, puhelimen ja pankkikortin töihin tuossa Minna Parikan Ginger-laukussa, joka on aiemmin nähty kirsikkamekkoni kaverina. Laukku on tosiaan 10 € kirppislöytö Kaivarin Kanuunasta.

Näyttökuva 2014-10-21 kello 19.46.12

Läppäriä tuli jonnekin työntekopaikkaan kanniskeltua myös tässä viime vuoden Muotikirppikseltä ostamassani Marc O'Polon kiiltäväpintaisessa canvaslaukussa. Tämä on usein mun sadepäivien laukkuvalinta, kun en tahdo kastella nahkalaukkujani.

Näyttökuva 2014-10-21 kello 19.46.21

Vansit leosliparit (saatu) saivat yhtenä syksyisenä päivänä kaverikseen krokotiilinnahkaisen olkalaukun, joka kuten lähes kaikki muutkin matelijalaukkuni, on peräisin alkujaan äidin kokoelmista.

Näiden vajaan parinkymmen laukun myötä siis kruunaan Mikon haasteemme voittajaksi ja jatkan laukkujeni tsuumailua sillä silmällä mitkä joutavat kirpparille. Saattaahan tuolta jokunen ylimääräinen kassi löytyä.. :D

Kommentit (13)

14/13 | 

Buu! Ei mitään luovuttamisia tai armopalkintoja! Status Quo, tämä on kyllä vähintäänkin tasapeli – se on tasa-arvoa :)

Vaikka sinä olet kyllä virallinen voittaja. Porilainen veti pataan.

Mutta apua, miten paljon sinulla sitten on laukkuja. Mihin ne, saati edellisellä haasteella voittaneet kenkäparit mahtuvat! Ja objektiivit vielä siihen päälle...

15/13 | 

no voi luoja.. näkisit tän meidän kämpän... vajaat 80 neliöö ja joka paikassa tulee vastaan kenkiä ja laukkuja. :D Ja kameroita. Heitin nyt reippaana tyttönä parikymmentä kassia kirppiskasaan.

bubbs
16/13 | 

Kai kerrot meille, milloin ja mihin kirppikselle kasasi päätyy...?

Ihan konkreettisesti leuka loksahti tuosta Parikka-löydöstä. Huhhuh!

MiuMiu
17/13 | 

Voisit pitääkin laukkukirppiksen täällä netissä :) Sun vaatekirppiskin vois olla aika hyvä idea!

18/13 | 

juu, mä aattelin ainakin jotakin tuupata blogin fb-sivulle myyntiin. Muuten sitten Porissa varmaan tuohon lähimmälle kirppikselle, joka on torin laidalla.

19/13 | 

Onneksi tää haaste on nyt päättymässä, sillä tuo Mikon laukkukokoelma ja teidän aarteet ovat saaneet kyllä ainakin tällä suunnalla melkoista laukkukateutta aikaiseksi! :D

... ja siis mitä. Parikkaa 10 eurolla. Melkoinen löytö! <3

20/13 | 

no oli joo melkoinen löytö! Ja vaikkei ihan just oman tyylinen tuo Ginger olekaan, niin pakko oli napata mukaan. Kirsikkamekolle se on kuitenkin oiva kaveri.

Henna
21/13 | 

Olette te kyllä käsittämättömiä! Nämä haasteet on kyllä loistavia, kauhulla ajattelen, mihin kaikki laukkunne mahtuvat. Itsehän omistan viisi laukkua, joista vain kolmen voin valehdella olevan käytössä :D Laukkukateutta ilmassa.

Mutta tuon Parikan minäkin olisin napannut mukaan! Mikä löytö!

22/13 | 

no mihin sitä nyt yleensä tavarat kämpässä mahtuu, kaappeihin, hyllyihin, naulakkoon ja ympäriinsä :D

al
23/13 | 

Mikko ansaitsee voiton ehdottomasti, hänen laukkupostauksensakin ovat olleet todella laadukkaita ja laukkurakkaudella tehtyjä, toki laukutkin ovat ihan omaa luokkaansa. Mutta ei se ratkaise, jotenkin jäi sellainen olo, että hän on ainoa, joka on panostanut tähän myös kirjoituspuolella...näistä sinun ja iinankin laukkujutuista on paistanut väsymys ja hutaisten tekemisen tunne.

24/13 | 

no, tässä ei itsellä tullut mietittyä aluksi tarpeeksi, että onko tämä mulle sopiva juttu. Kenkähaaste viime vuonna oli selkeästi itseä kiinnostava juttu, mutta tän laukkuhomman kanssa nyt vaan ei riitä itsellä samanmoista kiinnostusta kuin laukkuja rakastavalla Mikolla. Ja erittäin selkeäksi kävi, että mä en vaan jaksa elää arkeani jonkin blogisisällön mukaan, joten eiks oo mahtavaa, että tää hutaisten tehty paska loppuu?

Puuh
25/13 | 

Ettei vaan alkanut ottaa päähän kun toisella oli niin paljon paremmat laukut? ...ei se määrä vaan laatu... Toki haasteen aloittajana olisit voinut vetää haasteen myös läpi:/

26/13 | 

:D :D Jos mä hinkuisin itselleni merkkilaukkuja, niin sit oisin varmaan sellaisia vuosien myötä hankkinut. Mutta kun ei. Ei mua toisten omistukset kyllä päähän ota. Omassa päässäni tunnettu merkki ei ole yhtä kuin laatu, vaan katselen ihan muita asioita laukkuja hankkiessni.

Ja mitä tuohon "olisit voinut vetää haasteen läpi" nurinaan tulee, niin ehkäpä tää nyt ei kuitenkaan oo ihan niin hirveen vakava asia, että totesin, etten vaan jaksa joka päivä miettiä jotain kasseja, jotta saisin huumori mielessä aloitetun blogihaasteen vietyä hamaan loppuun saakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram