Muruni kysyi minulta töiden jälkeen, että mitä tein tänä historiallisena päivämääränä 11.11 klo 11.11. Hän oli kuulemma kyseisellä kellonlyömällä syönyt mautonta seikeittoa. Itselläni tämä historiallinen kymmenen ykkösen hetki meni hieman maukkaamissa merkeissä, sillä hihkuin juuri innosta erään juuri saapunen lähetyksen kimpussa.

En edes ehtinyt itse näkemään mikä postipoika vaiko lähetti siellä ovella pyörähti, mutta yhtäkkiä työkaveri kiikutti pöydälleni yllä näkyvän laatikon. Iskin kynteni pakettiin sellaisella jännityksellä ja innolla, etten edes ehtinyt kuvaamaan sitä ennen muhkean rusetin ikuistamista. Olin saanut tästä lähetyksestä jo hieman esitietoa, kun minulta oli kysytty toimitusosoitetta, mutta olin jo ehtinyt unohtaa koko asian. Ja eipä olisi voinut parempaa päivää sattua ilahduttavalle ylläripaketille kuin tämä vielä kipuillessa mennyt eka työpäivä sairasloman jälkeen.

Mutta mitäkö sieltä laatikosta sitten paljastui?

Upeat, sähäkän punaiset, äärettömän mukavat ja ihan tismalleen minulle oikean kokoiset Kurt Geigerin kiiltonahkakorkkarit! Kuinka loistava yllärilahja naiselle joka rakastaa punaisia kenkiä. Vaikka minulla onkin punaisia kenkiä varmasti ainakin kymmenen paria, niin nämä KG-kaunokaiset onnistuvat olemaan jotain sellaista mitä kaapissani ei vielä ollut. Kengissä yhdistyy hauskasti aika monta tyyliä ja yksityiskohdat tuovat jossain kohti mieleen  Mary Janet, toisaalla loaferit ja hapsut vievät fiilikset jopa siisteihin golf-kenkiin.  Mä jo niin näen nämä kengät neulepuseron ja vekkihameen kaverina. Enää puuttuu se vekkihame. Ja miksi minä pillifarkkujen rakastaja aloin nyt yhtäkkiä haaveilla leveälahkeisista farkuista näiden kenkien kaveriksi? Apuaa! :D

Ja sitten teitä mietityttää enää se, että mistä ihmeestä nuo itselleni täydellisesti istuneet jalkineet oikein hyppysiini lennähtivät. No yksi ihana blogin lukia lähetti! Niinpä, eikö olekin mahtavaa!

Sain muutama viikko sitten sähköpostia, jossa blogini lukijaksi ilmoittautunut nainen kertoi ostaneensa punaiset korkokengät jotka kuitenkin olivat hänelle hieman liian pienet. Koska kengät olivat mielestään ihan minun näköiset, ja koska blogini oli tuottanut hänelle kuulema paljon iloa, halusi hän lahjoittaa kengät minulle ja kysyi mihin voisi ne toimittaa. Mä olen ihan suunnattoman ilahtunut tästä ihanasta yllätyksestä. Kuten tänään facebook-statuksessanikin sanoin, niin ihanat ihmiset eivät näköjään ole pelkkiä taruolentoja. :)

Hurjan paljon kiitoksia siis Ilonalle! You really made my day!

Täytyypä pistää hyvä kiertämään ja yllättää joku ihminen iloisesti mahdollisimman pian. Suosittelen kaikkia tekemään samoin. Ihanaa ja iloista viikonloppua kaikille!

Kommentit (3)

4/3 | 

Apua miten ihanaa!!! Ja ihanat kengät! Voit vaikka seuraavaksi yllättää minut, meillähän sattuu olemaan samankokoinen jalka. Mä voisin ottaa sulta vaikka ne... *miettii mitkä kengät voit mulle lähettää* Palaan asiaan kun keksin mitkä kenkäihanuuksistasi haluan. :D :D

5/3 | 

Oih, ihana ylläri! :) Tuli itselleenkin ihan hyvä mieli tuollaisesta :)

Mahtavan näköiset kengät on kyllä kyseessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram