Mulle tuli tänään perhekuvaukseen melkoisen mustanpuhuva sakki. Pariskunta Nahka-Nilkkurinen oli onnellinen perheen uudesta tulokkaasta, joka vietti keskosena saapumisensa jälkeen vielä viikon hoidossa ennen kotieteiseen pääsyään.

Pidempään blogiani seuranneet saattavat muistaa, että kenkäkaapissani on ennenkin ollut sen tasoista sutinaa, että 1+1 onkin 3. Tällä kertaa lisääntymispuuhiin olivat tulokkaan ulkonäöstä päätelleen ryhtyneet mustat nahkanilkkurit.

perhepotretti3

Vasemmalla uudet pienokaiset, Asoksen 16 £ alelöydöt, keskellä perheen siro äiti, Vagabondin Volt-korkkarit ja oikealla rennon ryppyset Biancon isi-nilkkurit. Kaikki samaa maltillisten korkojen sukua, joka tunnetaan varsin mukavana sakkina.

perhepotretti1

Sisäsyrjän vetoketjuominaisuus peritty äidiltä, varren korkeus selkeästi isältä.

perhepotreti1

Koron malli on aikalailla sama kuin faijallakin ja vallitseva mustan värin geeni tietenkin saatu mutsilta.

perhepotretti4

Kärjen muoto on selkeästi saanut hieman vaikutteita molemmilta vanhemmilta.

Kuten jo aiemmin manitsin, niin uudet poikaset saapuivat hieman keskosina ja joutuivat siksi hoitoon. Ristiriitaista kyllä, nämä keskoset olivat hieman suuren puoleiset, joten asia hoidettiin kuntoon kestävillä nahkapohjallisilla, jotka veivät kengistä pahimman väljyyden. Sileät ja kovat pohjat puolestaan tuunattiin Suomen talviolosuhteisiin sopivaksi taitavan kenkälääkärin suorittamassa "uudet puolipohjat" -operaatiossa.

pohjat

Edellisen Asos-kenkäostoksen koon mentyä pieleen nelosen oltua aivan liian pieni, menin sitten tällä kertaa tosiaan ottamaan koon viisi. Ja pyllylleenhän se homma meni jälleen. :P Onneksi piirun isot kengät kuitenkin fiksaa helpommin sopiviksi kuin pienet. Ja mahtuupahana nyt sitten villasukatkin ihan suosiolla.

Kaiken kaikkiaan tämä perheenlisäys ei tullutkaan siis ihan niin halvaksi miltä se alunperin tuntui. Alkuperäinen alle parinkympin hinta kun hieman kasvoi noiden hoitotoimenpiteiden vuoksi. Mutta alle 40 € todella mukavista ja hyvännäköisistä nahkanilkkureista ei sekään paha ole.

Toinen juttu on tietenkin se, että kaipasiko perhe Nahka-Nilkkurinen todella uutta tulokasta.. En vain ole edelleenkään keksinyt täysin varmaa ehkäisykeinoa tähän kenkien lisääntymiseen. Hormonitoiminta on selkeästi tämän vuoden aikan heikentynyt, eikä lapsosia ole putkahdellut ihan siihen tahtiin kuin ennen, muta välillä näitä vahinkoja tuntuu edelleen sattuvan. Mutta lapsethan on lahja, vai miten se nyt olikaan...

Kommentit (18)

19/18 | 

Sä kirjotat niin ihanan tyylisesti et postauksistas tulee aina hyvälle tuulelle :) Mut on kyl hyvännäkönen perhe, ei oo omena puusta kauas pudonnu ja geenit ollu suotusat!

Veera
20/18 | 

niinpä, söpöt jälkeläiset pyöräyttivät! :)

21/18 | 

Nauroi taas vedet silmissä :D Voi, oli niin ihana postaus :)

Veera
22/18 | 

no puhdistuipa sitten silmät samalla. :)

23/18 | 

Milloin olet noi isukit ostanut ja olivatko kalliit? :D Ihanat!

Veera
24/18 | 

ne on ostettu Biancosta lähemmäs pari vuotta sitten alennuksesta. Joitain kymppejä ne kai kustansi...

25/18 | 

Ah, mä niin rakastan näitä sun postauksia!

Olet todella taitava kirjoittaja, ja hienoja kuviakin on ilo katsella. Jatka samaan malliin, kiitos mahtavasta blogista :)

27/18 | 

ihanat uutukaiset! tuli heti sellainen olo et haluan itekin samanlaiset, mutten ainakaan nopealla vilkaisulla löytänyt enää asokselta :/

Veera
28/18 | 

ovat varmaankin jo loppu. ei niitä ollut kaikkia kokoja jäljellä enää silloinkaan kun itse tilasin. :P

29/18 | 

Hahaha! Ihan paras! Pitää pitää omat popot laatikoissa kaukana toisistaan niin ei pääse vahinkoja tapahtumaan :D:D:D

Veera
30/18 | 

niinpä. kun jostain syystä ne noiden vahingot käy aina oman kukkaron päälle..

HeliJ
31/18 | 

Kiitos tästä postauksesta! Päivä piristyi kummasti.

Valitettavasti en ole huomannut samaa hormonien hyrräystä omassa kenkäkaapissani, enkä ole sieltä kuullut vastaavia ihania vauvauutisia. Tarvitsisikohan mun kengät joitain hedelmättömyyshoitoja (lue: minulle siis lisää kenkärahaa!)...?

Veera
32/18 | 

hedelmöityshoitoihin Veikkauksen tiskille siis! :D

hheidi
35/18 | 

Mun kengät tuntuu adoptoivan, ku ilmestyy aina niin toisistaan poikkeavia kenkiä kaappiin. Mut en mä vielä vankilaan oo laittanu, on se ihan hyvä juttu kuitenkin. :) Kyllä Nahka-Nilkkuristen kelpaa!

Veera
36/18 | 

Joo, onhan ne uudet tulokkaat aina aika suloisia. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat