Sitä on alkanut tapahtua entistä useammin, että ostamme äidin kanssa samanlaisia vaatteita. Toisinaan jompikumpi ihastuu johonkin toisen päällä näkemäänsä ja hankkii perässä samanlaisen, toisinaan taas soitetaan toisillemme jo ostohetkellä, että "täällä on tällainen ihana mekko/paita/housut josta säkin varmaan tykkäisit, ostanko samalla sullekin?". Ollaan suht samankokoisia ja mallisiakin, että helppo ostaa toisellekin.

Sitten voi tietysti käydä niinkin, että ollaan yhdessä ostoksilla ja ihastutaan siellä samaan vaatteeseen. Näin kävi pari viikkoa sitten Helsingissä Marks & Spencerillä, kun todettiin valkoinen pellava-paitapusero molempien garderobiin sopivaksi. Hetki jo ehdittiin mietti pitääkö siitä yhdestä kappaleesta tapella, kun myyjä epäili löytyykö samaa kokoa enää lisää, mutta onneksemme toinenkin kappale löytyi ja matsi jäi välistä.

farkut-H&M Mama/paitapusero-Marks & Spencer/nahkarotsi-Junarose (saatu)/laukku-Lumi 2nd hand/lenkkarit-Colors of California/aurinkolasit-Le Specs

Olen joskus täällä blogissakin tuskaillut, että paitapuserot ovat kaltaiselleni hinkkilissulle aina vähän ongelmallisia. Yksi ongelma on irvistävä nappilista. Tuntuu, että vaikka minkä koon ottaisi ja vaikka kuinka olisi riittävästi tilaa etumuksessa, niin jotenkin se nappilista vaan aina höröttää rumasti. Toinen ärsyttävä juttu on, että ihan hirveän useissa paitapauseroissa on jonkinmoiset rintataskut tai ainakin yksi ja sellaiset tuppaa vetämään vaan ikävästi huomiota rinnukseen. Kammottavampia on sellaiset isot vähän löysinä roikkuvat rintataskut, miksi ihmeessä haluaisin sellaiset pussit roikkumaan näiden omien säkkieni päälle?

Marks & Spencerin Autograph -malliston rento pellavainen yksilö kuitenkin selvisi paitapuseroseulastani, sillä A) siinä ei ole tyhmiä taskuja ja B) siinä on ratkaistu nappilistan ongelmat nerokkaalla tuplanapituksella! Miksei tuollaista näe naisten paidoissa enemmänkin? Eli tuossa rintojen kohdalla on pari nappia myös toisesta suunnasta. Hankala selittää, mutta tuosta ylläolevasta kuvasta sen näkee. 

Nyt kun olen päässyt vuosien välttelyn jälkeen näiden valkoisten vaatteiden makuun, niin uskaltaisin ennustaa, että tästä rennosta ja viehättävän ryppyisestä paidasta tulee yksi kevään ja kesän käytettyimmistä. Passaa loistavasti yhteen farkkushortsienkin kanssa.

Näissä vermeissä kävin tänään pyörähtämässä kaverin kanssa kirpparilla ja istumassa ekaa kertaa tänä keväänä terassilla. Mustassa nahkarotsissa ihan jo tarkeni, kun aurinko porotti suoraan selkään. 

Jos tuo pellavapusero alkoi jotakuta kiinnostaa, niin hintaa sillä on 49,95 € ja vielä viikko sitten näkyi löytyvän ainakin Helsingin M&S:lta, joten uskoisin muistakin liikkeistä vielä löytyvän. Vaihtoehtona valkoiselle löytyi myös denimsininen ja vaaleansininen. Itselläni on paidasta koko UK18 ja sitä taitaa löytyä vielä yhtä kokoa isompanakin.

Kommentit (1)

HanKo
2/1 | 

Samasta syystä on tullut välteltyä paitapuseroita jo monta vuotta. Tuollaisia tuplanapituslistoja näkee välillä joissain vintagepaitapuseroissa, mutta nykyisin harmi kyllä harvemmin. Ehkä siksi, että puseron ompelemiseen menee silloin enemmän aikaa ja sille tulee sitten enemmän hintaakin. Tämän puseron voisin kyllä pistää ihan vakavasti ostoharkintaan. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat