"Moikka, muru! Käyn äkkiä jossain ulkona nappaamassa asukuvat, jos siellä riittäis valoa vielä ihan hetkeksi."

"No niin, OI Share appsilla asetukset kuntoon, voihan paska, akkua enää 12% jäljellä. No, kyllä se näihin kuviin pitäis riittää. Eli heitän heti takin pois, et ehdin kuvata ainakin ilman sitä."

"Ja sit sarjatuliasetus päälle... Et oo nyt tosissaan! Miten helkkarissa tää luuri sammui jo nyt!?"

Jotta semmosta tällä kertaa. Muistikortilla oli muutama testiruutu takkipäällä ja sitten tää yksi ainoa kännykänrpläys-otos päivän räteistä ilman takkia. Sit mun iLuurini päätti mennä nukkumaan. Ja turha luullakaan, ett olisin ehtinyt käymään kotona lataamassa puhelinta ja palaamaan ulos ennen pimeää. En tajuu tota mun puhelinta, toisinaan ne sinnittelee päällä ihan viimeisiin akun prosentteihin saakka, toisinaan se taas sippaa vaikka akussa olisi juuri ollut joku 10-12% jäljellä. Luotettava laite todellakin.

No mutta, kauniisti ja edustavasti kuvatussa asussa tänään siis läjä kaikkea vanhaa mustaa. H&M:n shaping skinny -farkut, Zaran teeppari, Vilan kimalluskaapu ja valoa tuomassa Vagabondin "kaunoluistimet" sekä Syster P:n vaaleanpunainen kashmirhuivi (saatu). (Koitan alkuviikosta ehtiä laittamaan huiviarvonnan pystyyn, niin joku teistä saa kans valintansa mukaisen huivin. Pysykää siis kuulolla!)

Mä kävin tänäänn hammaslääkärissä ja toki pelkäsin sitä taas etukäteen. Mua on muutaman viikon ajan aina toisinaan syödessä vihlaissut tuonne yläposkihampaisiin niin, että meinaa taju lähteä ja sitä sitten lähdin lääkärille näyttämään, kun aattelin, että siellä on varmaan reikä. Pelotti ihan sairaasti, että sitä hammasta räpeltäessä tulee se sama silmän taakse saakka säteilevä salaman omainen kipu, joten pyysin toki puudutuksen. Sitten pelkäsin tietenkin myös sitä puududtusta. Mutta täytyy sanoa, että tämän päiväinen operaatio oli ehkä, jos ei nyt sanaa miellyttävä voi käyttää, niin ainakin vähiten epämiellyttävä hampaanpaikkauskokemus ikinä. Puudutuspiikkiä en tuntenut juuri lainkaan ja vanhan paikan purkaminen ja kaikki moneen kertaan porailut sujuivat todella nätisti ilman minkäänmoista aavistustakaan kivusta.

Toki se pään sisällä kaikuva poran jyrsivä ääni saa koko ajan odottamaan, että kohta kuitenkin vihlaiseen ja itsellä on leukaongelmien vuoksi suun auki pitäminen välillä aika tuskallista, mutta mä selvisin hommasta ihan voittajana! Koko hammaslääkärivierailun ainoa vihlaisu koettiinkiin siis tällä kertaa vain kassalla 170 € laskua maksaessa. Mutta onneksi sattui just tilipäivä kohdalle, niin ei itkettänyt ihan niin paljoa. Olin itse asiassa niin tyytyväinen saamani hoitoon ja homman suorittaneisiin lääkäriin ja hoitajaan, että varasin samalle tyypille vielä uudenkin ajan, että tsekataan mitä muuta ongelmia suusta löytyy kuin tuo tänään korjattu vanha lohjennut paikka ja arvioidaan myös kaipaako mun purentakisko päivitystä tän uuden paikan myötä.

Hammaslääkärille meneminen on aina ihan yhtä kauheeta, mutta aina sitä vaan on todella iloinen sitten, kun siellä vihdoin viimein saa käytyä.

Nyt nopsaan pyykit kuivumaan ja sit lähden treffeille kahden kuuman miehen kanssa, toinen on nimeltään Tommi ja toinen Bond, James Bond.

Kommentit (9)

Vierailija
10/9 | 

Just löysin sun blogin, tää on kiva ja sä oot tyylikäs ja hauska :)

t. Ellen 50 vee

atomi
12/9 | 

Minustakin sä oot tyylikäs ja hauska ja noi asukuvat on ihan hyvät. Ja se uus Bondkin oli tosi hyvä... :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/9 | 

Joo, mäkin tykkäsin Bondista! Mut ois se nyt saanu jossain kohti paidankin riisua! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mi
16/9 | 

Mistähän voisi johtua ettei Blogloviniin enää päivity sun uudet postaukset?
Oisko vinkkejä mitä muuta kautta seurata?
Facessa seuraan, mutta se ei oo niin kätevä kuin esim. entinen blogilista.

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/9 | 

Asia on selvityksen alla. Muidenkaan MN-blogien postaukset ei sinne nyt päivity. Itse en pystynyt päivittämään Rss-feedin osoitetta, joten asiasta pistetty viestiä Bloglovinin ylläpidolle. Toivotaan, et saadaan kuntoon pian!

Oon ite tosi paska neuvomaan noiden blogiseurantavehkeiden kanssa, kun itse luen blogeja ihan vaan naputtelemalla osoitteen selaimeen. :D Mut sellainen on uusi sivusto kuin Blogipolku, joka on blogilistan tyyppinen. Tämäkin blogi löytyy sieltä. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vakkarilukijasi
18/9 | 

Käyn paljon mieluummin hammaslääkärillä kuin yleislääkärillä. Hammaslääkärille ei tarvitse puhua mitään, sen kun vain möllöttää suu auki. Tavallisella lääkärillä tunnen itseni aina ihan idiootiksi kun selitän sekavasti vaivoja ja oireita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram