Matkasin viime viikonloppuna Helsinkiin, sillä tiedossa oli montakin kivaa tapahtumaa aika lähes peräkkäisille päiville. Kiinnostavien kissanristiäisten putki aloitettiin samointein lauantai-iltana VANS Storen avajaisilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Viimeisen vuoden aikana yhdeksi kenkäkaappini kuningasmerkiksi noussut VANS sai Suomen ensimmäisen concept storensa Forumiin ja puljua juhlistettiin hyvässä seurassa tuotteita hiplaillen ja juomia siemaillen tatuointikoneen suristessa. Itse en sentään neulan alle sortunut, mutta moni jo ennestään leimoja omaava kyllä lähti kemuista uuden kuvan kanssa. Alla olevassa kuvassa Impact Tattoon Jussi hakkaa WTD-blogin Natalle nilkkaan sydäntä kera VANS-tekstin. Tuo Natahan se muuten on minutkin alunperin näiden siistien kenkien käyttäjäksi ohjannut. Ekat Vansini hankin Natan kirpparipöydästä ja monet  on tullut sen jälkeen saatua ja hankittua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VANS on toki muutakin kuin kenkämerkki. Myymälästä löytyy niin vaatteita kuin asusteitakin, mutta minulla meni kyllä kaikki huomio kenkähyllyjen antimiin. Monet itselleni kelpaavat yksilöt sieltä löytyikin. Mua kiinnostelis mm. kesäiset kukkakuosit, mutta niiden lisäksi eteisesä olisi tilaa myös classic-mallisille tossuille esimerkiksi viininpunaisena. Kesään voisi sopia myös vaikka joku alla olevan kaltainen psykedeelinen värioksennus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulihan siellä kenkien lisäksi vähän tutustuttua muihinkin tuotteisiin. Alla mä ja Pauliina päheinä lippismuijina. Mä oon niin vanha täti, etten oo ikinä oikein päässy mukaan tähän suoran lipan trendiin. Silloin, kun mä vielä kuljeskelin lippispäisten poikien kanssa ja joskus itsekin sellaisen päähäni vedin, kuului lipan olla ronskisti rullalla. Ja siitähän on jotakuinkin 20 vuotta aikaa. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuolla VANS-storessa voi tiskin takaa bongata pitkätukkaisen komistuksen nimeltä Jarski, joka toimi kemuissa myöskin valokuvaajana. Käytin tilaisuuden hyväkseni ja otatin itsestäni asukuvan. Kuten jo jossain aiemmassa postauksessa sanoin, niin pääkaupunkireissun matkalaukku oli pakattu tukeutuen tuohon Nanson-bleiseriin. Sen sisältäviä asuja luvassa vielä muutama.

veera_vans

mekko-Diesel/bleiseri-Nanso/kengät-Vans (saatu)/laukku-Pieces

VANS Store Helsingin uutisia voit seurata sekä FB:stä, että Instagramista @vanshelsinki

Kommentit (1)

Marihoo
2/1 | 

Hei, kiva asukokonaisuus, tykkään! Sulla on ihan mahtava oma tyyli ja olen saanut paljon pukutumisvinkkejä sulta, kiitos!! Nyt tietty mä haluaisin tuon bleiserin, mutta eihän sitä mistään enää saa, huoh!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat