Olin viikonloppuna levittämässä lempikameroideni ilosanomaa Tampereen Muotikirppiksellä ja sen sisarustapahtumassa Minimuotikirppiksellä työskentelemällä Olympuksen ständillä. Työtehtäviin kuului niin kameroiden esittelyä kiinnostuneille kuin tyylikkäiden kirppiskävijöiden kuvailuakin.

Tässä viime vuoden tapaan muutamia bongaamiani tyyliniekkoja. Lisää kuvaamiani kirppiskävijöiden tyylejä voit käydä kurkkaamassa Olympuksen FB-galleriasta!

muotikirppistyylit18

Otto ja Eino ihastuttivat toisiinsa mätsäävillä raitapaidoillaan. Minulla on jokin ihmeellinen raitakuume meneillään joten isken silmäni kaikkeen seilorihenkiseen raitaan, joten pojatkaan eivät voineet jäädä minulta huomaamatta. Pariskunta ei suinkaan ollut visuaalisesti yhteensopiva ihan vahingossa, vaan päivän vaatevalinnoista, kuten myös niiden pääasiallisesta hankinnasta on vastannut vaatekaupassa työskentelevä Otto, joka on kuulema pariskunnan tyylitietäjä.

Seiloripoikien kanssa tuli jutusteltua tovi jos toinenkin ja kehiteltiin mm. strategioita kuinka tulla maan luetuimmaksi blogiksi. Suunnitelmamme olivat kyllä melkoisen skandaalinkäryisiä, joten harkitaan nyt vielä hetki ja jatketaan nykyisellä linjalla. Einon blogi on nimeltään Tämän kylän homopoika, mene ja lue!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lindan bongasin kameran eteen hänen huomiota herättävän pinkin tupsukorunsa ja  hurmaavan kirjavien housujensa vuoksi. Kontrasteista ja "villeistä jutuista" pitävän tarjoushaukaksi itseään kutsuvan Lindan koko asun voit tsekata TÄÄLTÄ.

muotikirppistyylit04

The Style Jungle -blogia yhdessä ystäviensä kanssa kirjoittava Veera kertoi pitävänsä erityisesti aamutakkimaisista ja liehuvista vaatteista ja niiden vastapainoksi massiivisista kengistä. Molemmat suosikit näkyivät myös eilisessä asussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvaatte varmaankin miksi ihastuin Iiriksen tyyliin. On aina ihana bongata muitakin huivivirityksistä tykkääviä tyyppejä! Suurelle rusetille sidottu huivi ja musta nahkarotsi voisivat olla kuin suoraan omasta vaatekaapistani. Iiriksen raikkaan ja rennon asun myötä aloin miettimään, että pitäisköhän munkin hankkia valkoiset tennarit!

muotikirppistyylit15

Arvatkaas mikä tämän mimmin nimi on? No Veera! Ja neidolla on jalassa samat Vagabondin kengät kuin postauksen edellisellä Veeralla. Juttelin tyttöjen kanssa siitä, että nuo massiiviset tolppakorot ja traktoripohjat muistuttavat mua vielä ihan liikaa yläasteajoista ja olen varma, että Vagabond on tässä ottanut uusiotuotantoon jonkun vanhan mallinsa vuodelta -95, ja koen siksi kovin ristiriitaisia tunteita noista kengistä. Mut koska ne on nyt tosi in, niin mä henkilökohtaisesti varmaan lämpeen niille tuossa juhannuksen 2016 tienoilla.

Mutta magealtahan ne siis toisten jaloissa näytti ja passasivat aivan loistavasti tämänkin veeran tyyliin. Kengät saivat kehuja ultimaalisesta mukavuudestaan ja Veera kertoikin omistavansa samat myös mustana.

Kuvasin muuten saman mimmin Muotikirppiksellä myös viime vuonna ja jonkin verran oli tyyli muuttunut. Selkeälinjaisempaan ja naisellisempaan suuntaan kuulema mennään. Mutta yksi sääntö on pysynyt samana vuoden takaisesta: "aina pitää olla huulipunaa!".

Tässä vielä vertailun vuoksi neitokaisen asua viime vuodelta.

20130519-204835

Kuvasin mä paljon muitakin tyyppejä kuin pelkästään Veeroja! Käykää ihmeessä tsekkaamassa loput mun tyylibongauksista TÄÄLTÄ! Sieltä löytyy mm. ysäri-Leviksiä, kukka- ja farkkuhaalareita (oon selvästi iskenyt silmäni omista yläasteajoista muistuttaviin tyyleihin :D).

Kommentit (2)

3/2 | 

Olipas hauska postaus:---) Huvitti kyllä huomata että tällä toisella Veeralla tosiaan oli samat kengät kuin minulla - huomattiinkin toisemme jo kenkäkamuiksi kirppiksellä, kaimaksi en tiennyt! On mulla kyllä sama hattu ja samaa sävyä oleva huulipunakin kotona..... heh, ehkä nää kaikki on tämmösiä veeramaisia-juttuja.. Ehkä sunkin täytyy hommata?

xx Veera

ps. minikorjaus blogia pidän serkkujeni kanssa;--)

4/2 | 

joo, ehkä tää tie on vääjäämätön ja pian mullakin on noi kengät. Musta lierihattu taitaakin jo löytyä! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat