Ai että, laadukasta asukuvaa pukkaa. Vuorossa klassinen kaupan peilin kautta napattu kännykkäräpsy!

Tällaisena kassialmana kuljeskelin eilen. Tuo syksyllä Cubuksesta ostamani takki on ollut tämän leudon talven suursuosikki ja passaa just loistavasti farkkujen ja maihareiden kanssa. Pituutensa puolesta kyseessä onkin ihan selkeästi housujen kanssa käytettävä rotsi, mekko- ja hamepäivinä päälle tulee useimmiten valittua astetta pidempi villakangastakki. Nämä takit on muuten tällä hetkellä Cubuksen alessa 19,90!

20140109_asu

Pari uuttakin juttua kuvassa mukana. Vaikka en missään nimessä olisi tarvinnut enää yhtään kangaskassia, niitä kun tursuaa laatikot jo ennestään, niin tuota vajaan kympin maksanutta kissakassia en pystynyt Oslossa Monkissa käydessäni vastustamaan. Se olikin  sitten yksi harvoista Oslon reissun ostoksista.

Kaulaan kiedottu unelmanpehmeä kashmirkaulaliina puolestaan oli joululahja minulta minulle. Kävelin Casa Ratsulan Marimekko-osaston läpi ollessani hankkimassa joululahjoja kummilapsille, kun silmäni iskeytyivät tähän hyllyn päällä yksinään lojuneeseen huiviin. 100% kashmiria, mun väri, normihinta 179 € ja alessa tasan viiskymppiä!! Ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan, vaan se oli välitön kassan kautta himaan -liike. Mutta pyysin kylläkin myyjää pakkaamaan sen lahjapakettiin, jonka sitten ihastuneena aukaisin vasta palattuani joulunvietosta takaisin kotiin. Huivi on puhdasta mielihyvää kaulassa, joten loistava ostos.

Mietin taas eilen tuota minun "kengät täytyy näkyä" -pakkomiellettäni. Monia kenkiä noidenkin farkkujen kaveriksi testasin, mutta kengät + lahkeet eivät vaan menneet yksiin. Mutta onneksi Martensit jälleen pelasti tilanteen. Tykkään ihan sikana tuosta lahkeet varsien sisällä lookista! Jonkun toisen mielestä ehkä täysin mitätön juttu, mut mulle se on oikeastaan se tärkein asia. :D

Kommentit (7)

JJ
10/7 | 

Okei, nyt tuli viimeinen niitti. On pakko vihdoin käydä ostamassa tuo takki, ei oo enää mitään tekosyitä :) huivi on tosi jees :)

käyttäjä-12262
Liittynyt19.5.2015
11/7 | 

Sama juttu täällä. :) Jos en olis niin iloinen siitä, että sain takin noin naurettavan pienellä hinnalla, niin oisin muuten harmissani siitä, että miksi piti näin kauan odottaa ennen kuin hankinnan tein. Takki on nimittäin ihan superkiva! Kiitos Veera vinkistä. :)

12/7 | 

Haha! No ei tosiaan kauheesti löydy tekosyitä, kun noin edullisesti irtoaa. Kiva, että vinkistä oli teille iloa! :)

Sande
13/7 | 

Sama täällä; pakko lähteä takkikaupoille, toivottavasti tärppää. Ja mikä löytö tuo huivi! Ja nuo Martensit, voi ihanuus....

14/7 | 

Hyvää tekstiä! Sait juuri yhden uuden katsojuan blogillesi.
Olen hieman myöhässä kommentoimassa, mutta tuon silti oman suosikkini esiin.

Minun mielestäni aiinoa oikea siankylkiresepti on uunissa
valmistettu maukas sianlkylkipala. Taittele alumiinifolio sahalaitaiseksi pekonien alustaksi,
jotta ilma pääsee kiertämään jja pekoneista valmistuu sopivan rapeiya ja meheviä.
Tein myös ohjeen parhaista tavoista pekonin valmistuksessa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram