Suomalaisten naulakot on talvisin täynnä mustia palttoita ja olen itse kuulunut pitkälti ihan samaan synkkään jengiin. Tänä talvena takkivalikoimani on kokenut kuitenkin ihan pieniä valonpilkahduksia, kun hankin syksyllä vaaleanharmaan takin Cubuksesta ja sain tämän naisellisesti istuvan villakangastakin Junarosen mallikappaleista. Vaikka takin pääväri onkin musta, niin yläosan kukonaskel-kuvioinnin valkoinen piristää yleisilmettä ihan hurjasti ja tuo valoa kalvakkaan talvinaamaan.

Muut talvitakkini ovatkin malliltaan paljon löysempiä, joten ihan kivaa vaihtelua tällainen tyköistuvampi malli. Sopii hyvin tällaiseen mekko + korkkarit -hienosteluunkin. Takkini on kokoa M ja mahtuu rintamuksesta kiinni kunhan ei pakkaa alle kovin paksusti vaatetta. Yhtään isompi ei takki kuitenkaan omaa makuuni saisi ollakaan, sillä silloin vyötärölinja varmaan osuisi väärään kohtaan. Nyt takin leikkaus luo illuusion vyötäröstä tai merkkaa ainakin sen paikkaa. 

Tämä olikin sopiva hetki esitellä tää pomppa, sillä kukonaskel-takki on parhaillaan -40% alennuksessa Junarosen nettikaupassa. Ja toisena takkitärppinä vinkattakoon, että mun päällä kerta toisensa jälkeen asukuvissa nähty nahkarotsi on tällä hetkellä myös -30% alessa! Nahkatakki on aika reilua kokoa ja itselläni onkin siitä koko S. Joku kyselikin hetki sitten nahkarotsivinkkejä, joten tässä olisi ainakin yksi.

- Molemmat postauksen takit saatu Junaroselta

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram