Kipaisin maanantaina ystäväni Pauliinan kanssa elokuviin ja piti tietenkin käyttää tilaisuus hyväksi ja pyytää häntä nappaamaan asukuvat. Paitapusero ja farkut eivät toki ole mikään mielikuvituksen riemuvoitto mitä pukeutumiseen tulee, mutta tylsät vaatteet antavatkin sitten asusteille tilaa loistaa.

En nimittäin jaksa olla aina kerta toisensa jälkeen innostumatta siitä kuinka loistavasti leopardikuosi ja räiskyvä punainen mielestäni sopivat yhteen. Bronxin leot tuntuvat ryhdistävän asun kuin asun asiallisella mallillaan ja räväkäläl kuosillaan. Yksi parhaista itseltä itselle synttärilahjoista ikinä!

Punainen nahkalaukku löytyi vuosia sitten Espoolaiselta kirpputorilta onnettomaan neljän euron hintaan. Sen hihnaa ja sankoja on korjattu suutarilla sitä mukaa, kun ovat napsahdelleet irti vanhuuttaan ja haurauttaan. Viimeisin suutarireissu laukulla oli juurikin maanantaina. Useista korjauskierroksistaan huolimatta laukku ei ole tullut vielä maksamaan minulle edes kahtakymmentä euroa ja se on loistava niin väriltään kuin malliltaankin. Yksi parhaista kirpputorilöydöistäni ikinä!

Asoksen kepoisesti laskeutuva täplähuivi puolestaan on yksi ihanimmista huiveistani ikinä ja päätyykin sen vuoksi tuon kuvassa olevan myrtsin pallonaaman kaulaan monta kertaa viikossa. Tämän katoaminen olisi lähes katastrofi.

Ja katsokaas mitä mulla on jalassa. Kerrankin löytyi sellaiset farkut joiden lahkeenpituus on valmiiksi juurikin sopiva tällaiselle nilkkojen paljastelua rakastavalle alle 170 senttiselle! Nämä kulutetun mustat niittikoristeiset (niittejä taskujen reunoissa) stretchfarkut löytyivät Lindexin Generous-mallistosta ja ilahduttivat minua muutenkin kuin vaan lahkeenmitalla.

Nyt on nimittäin kerrankin joku tajunnut tehdä pylleröille sopivan korkean vyötärön. Näitä pöksyjä ei tarvitse joka kerta istualtaan seisomaan noustessa kiskoa ylemmäksi niiden rullauduttua vatsamakkaroiden alle. Hallelujah!

Kommentit (7)

8/7 | 

Ja taas tosiaan toi huivi joka on niiiin loistavan värinen! Olen sitä ennenkin täällä kehunut, se olis mun väriin myös passaava kuten sullekin:) näin myös noi farkut kaupan hengarissa, en tajunnu että nehän on aika mageet! Otin vierestä mustat farkut punttivetskareilla joissa nilkat näkyy ;)

Kappu
9/7 | 

Hei!

Haastan sut kirjoittamaan kokonaisen kuukauden blogipostauksia ilman, että kertaakaan mainitset omaa pylleröyttäsi. Jos kirjoittaisit asuistakin vain, että ne näyttää kivoilta, eikä, että ne näyttää kivoilta pyllerönKIN päällä. Ei sun tarvitse erikseen mainita, että tiedät olevasi pyllerö. Eikä sillä ole edes mitään väliä oletko vai etkö. Mutta kokeile positiivisempaa tai edes vähemmän alleviivaa tapaa kuvailla itseäsi. Olet nimittäin upea ihan sellaisena kuin olet.

K

10/7 | 

no jotain sanaa tässäkin postauksessa olisi joka tapauksessa pitänyt pyllerön kohdalla käyttää, kun halusin sanoa, että näiden farkkujen vyötärökorkeus on juuri sellainen mitä tällainen vatsakkaampi ihminen kaipaa. Se on ihan vaan informaatiota. ja mun mielestä tuo pyllerö nyt vaan on kiva sana kuvaamaan tätä omaa muotoa joka ei siitä kummene vaikka sen jättäisi mainitsematta.

Kappu
11/7 | 

Toi housujen nostelu on ihan sama ärsyttävä ongelma meille ei-pylleröillekin. En osaa selittää pointtiani paremmin kuin mitä tuossa aiemmin sanoin.

Sari
12/7 | 

Minusta sinä Veera kirjoitat hauskalla, peruspositiivisella ja omintakeisella tyylillä. Tarinoitasi on mukava lukea, vaikka olen ihan eri elämäntilanteessa - ja ikäluokassa - kuin sinä. Käyttämäsi kuvaavat veeramaiset sanat ovat herrrkullisia! ja värittävät kivasti juttujasi.

Marjukka
13/7 | 

Onpa nätti tuo ensimmäinen kuva!

(ja muutkin toki, mutta erityisesti tuo).

14/7 | 

Hei, zizzin parissa farkkumallissa on korkea vyötärö. Korkeaa vyötäröä saa kapeilla ja normaaleilla lahkeilla. Aika tyyriitä farkkuja, kun melkein satasen maksaa. Kyttään itse alennuksista niitä, esim Ellokselta. Tää nyt vinkiksi kaikille vararengasmassuille, jotka kaipaa korkeavyötäröisiä farkkuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015