"Mä en ikinä yhdistä pukeutumisessani eri kuoseja." "Mä en osaa käyttää printti- tai bändipaitoja." Mm tuollaisia totuuksia tiedän joskus päässen suustani. Pukeutumisessa lupaukset on kuitenkin tehty rikottaviksi ja takki käännettäväksi. Lauantaina mä nimittäin vedin omaa pukeutumishistoriaani silmällä pitäen niin sanotusti överit. Tuuppasin päälle yhtä aikaa kaikki kivoimmat vaatteet jotka sillä hetkellä matkalaukusta löytyivät ja kaiken järjen vastaisesti tuloksena oli kokonaisuus johon rakastuin ihan täysin. Mutta mitä mahdatte te sanoa tästä sekametelisopasta?

20130526-235847.jpg

paljettihame-Ellos/leopardikorkkarit-Guess/Kiss-pait-UFF/camotakki-UFF/clutch-katukauppiaalta Roomasta

20130526-235859.jpg

Mä en pysty oikein edes itselleni selittämään miksi mä tykkään tuosta kuosien ja blingblingin ylitsevyöryvästä yhdistelmästä niin hirvittävästi. No yksi syy on tietenkin se, että siinä lyövät kättä vanhat lempparit (paljetit ja leopardit) uusien salamarakkauksien kanssa. (Viimeisen viikon aikana on ikuistunut melkoisen monet asukuvat niin, että niissä on ollut osallisena joko tuo takki tai sitten huikea KISS-paita. Tai sitten molemmat. Eli varoitus, tulette näkemään niitä kerran jos toisenkin!) Mutta muuten en osaa oikein itsekään hahmottaa miksi sisälläni asuva kuosi- ja printtiöverien vastustaja antautui lopullisesti nämä vaatteet nähdessään. Olen kenties seonnut. Ihanasti seonnut.

Ystäväni Ence on aina tavannut kuvailla omaa pukeutumistaan sanonnalla "parempi överit kuin vajarit" ja itse taas olen mielestäni aina edustanut juurikin sitä toista laitaa. Mutta tällä kertaa joudun sanomaan, että tällä kertaa överit oli juuri se juttu mitä kaipasin!

Mitäs te sanotte, lähtikö mulla skumpan myötä vaan mopo käsistä vai oletteko kanssani samaa mieltä, että jollain kierolla tavalla tää yhdistelmä on just hyvä?

Kommentit (14)

emmien
3/14 | 

Minun makuun tuo maastokuosi on jo liikaa, muuten blinghame, bändipaita ja leopardit toimii kyllä. Ja tuo laukku on aaah, niin ihana! Ja nuo sun jalat.. ei vaan voi olla kuin kade :)

Heidi
4/14 | 

Toimii ainakin kuvissa! Vaatteiden ja asusteiden sävyt sopivat toisiinsa, siinä ehkä syy. Ja toki värikäs sekasoppakin sopii jonkun yllä. :)

Henna
5/14 | 

No todellakin toimii! Ei ehkä olisi uskonut, jos noin päässään kuvittelisi, mutta kuten yllä jo todettiin, more is more :D

Monsku
9/14 | 

Olen ehdottomasti erilaisten kuosien yhdistelemisen puolesta, ja överit on todellakin parempi, kuin vajarit! Anna palaa vaan! :-D

Sanjana
11/14 | 

Mietin, että tää asu näyttäs kuumalta myös raskaiden kenkien kanssa, maiharit tms. ^^ Oh.<3

mutta ihastuttava näinkin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram