Viikon paras uutinen: Mun äiti sai tänään puhtaat paperit rintasyövän jälkeisessä viisivuotistarkastuksessa. Me so happy!!!!

Viikon paras video: Me Naisten talk show #EVEKin eka jakso julkaistiin keskiviikkona. Tänään olen saanut jo useammaltakin ihmiseltä raporttia, että olivat kuulleet mun höpinää radiossakin mainosklippien muodossa. 

Viikon paras tuote: Olympus julkaisi uusia upeita ja muodikkaita kameratarvikkeita PEN-kameroille. Joulukuussa saataville tulevan PEN fashion accessory worldin kolme eri mallistoa sisältävät mm. nahkaisia kameralaukkuja ja erilaisia ranne- ja olkahihnoja. Nyt on kuulkaa kameralaukkujen ulkonäkö kohdillaan!

Viikon parhaat ostokset: Nappasin maanantaina laivan tax freestä ostoskoriini todella monien hehkuttaman Balmainin suolasuihkeen, jota olen jo pitkään halunnut kokeilla. Muutaman päivän perusteella vaikuttaa todellakin toimivalta kamalta. Myös heräteostoksena hankkimani Cliniquen CC-voide on jo ehtinyt ihastuttaa kosteuttavalla ja hehkua antavalla koostumuksellaan. (Suklaat on vielä syömättä, mutta eiköhän nekin aika nappiostos ollut. :D)

Viikon paras muisto: Tämä Iinan, Jonnan ja mun kuva kolmen vuoden takaisista Fresita-kemuista ponnahti fb-muistoihini tänään. Siinä tytöille mehu maistuu! On niin hienoa miettiä miten monia kivoja juttuja oon saanut näidenkin mimmien kanssa kokea. Ja koskaan ei varmaan oltais tavattu ilman blogeja. 

Viikon paras päivä: Huomenna, perjantaina mä pääsen työreissulta takas kotiin ja pääsen murun kainaloon!

 

Kommentit (10)

Vierailija
11/10 | 

Jeejee oon oottanu tuota teidän talk showta! Huippua. Nauroin kyllä ihan sikana tuolle eka jaksolle. Fanitan ihan kympillä Niina Lahtista ja se on kyllä niiin hauska :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/10 | 

Joo, Niina on kyllä ihan huippu, oon itekin seurannut innolla aina siskonpetiä ja Hyviä ja huonoja uutisia. Aika siistiä siis päästä tekee töitä tollasen konkarin kanssa! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/10 | 

Juu, kyllä tää on aina kontrollien jälkeen ollut helpottunut fiilis, kun on kaikki ollut kunnossa. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
16/10 | 

Hienoa tuo äitisi juttu, onnea! Mitämitä? Näkeekö tuon jakson vielä jostain?

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/10 | 

Tuolta linkkaamaltani sivulta menaiset.fi/evek ne näkee kaikki. Sinne tulee aina uudet klipit. Ja näitähän voi bongata nyt sitten LIV-kanavalta töllöstäkin! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
18/10 | 

Kiitos Veera, nyt tiedän mitä valokuvaajatyttäreni saa joulupaketissa! Siis Olympus-kamaa.

Ja aivan mahtava juttu äitisi puhtaat paperit. Myötäiloa kaikille asianosaisille. 

Evek oli tosi hauska, tosin vähän petyin kuin ekoissa pätkissä sua ei kuultu juuri lainkaan, mutta onneksi sait lopulta enemmän aikaa äänessä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/10 | 

Joo, se eka pidempi pätkä oli leikattu vähän hassusti niin, et mä vaan hymisintoisten jutuille. Mut oon nähny ennakkoon ensi viikon pätkät ja siellä näköjään riittää juttua minultakin. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010