Minulta on usein kyselty lempparivaatteisiini kuuluvan Miss Sixtyn rinkulamallisen paidan perään, ja pyydetty vinkkejä mistä samanmoisia voisi saada.

Oman paitani ostin jo joskus puolitoistavuotta sitten, mutta nyt viime aikoina tuollaisia moneksi taipuvia trikooloimia on ollut tarjolla useammallakin merkillä.

your_face_rinkula

Kuva: Your Face

Bongasin viime viikolla Aleksi 13:sta tuon kuvassa näkyvän Your Facen loimen ja ajattelin, että se voisi kiinnostaa jotakuta teistä. Rinkula on melkoisen pitkä ja luulenkin, että sitä saisi väänneltyä päälle melkoisen monella tavalla. Hintaa puserolla  on 49,90 €.

Kuten ehkä olettekin jo huomanneet, niin itsehän olen ihan koukussa tuollaiseen paitamalliin. Voin siis suositella kaikella lämmöllä.

Kommentit (2)

4/2 | 

Vastaavia Stockan omaa Global mallistoa sai tällä viikolla ko. kaupan alesta hintaan 7€! Ostin kaksi: mustan ja musta-harmaaraidallisen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram