Rakas Noora heitti mulle oikein tällaisen perinteisen blogihaasteen ja päätin kerrankin sellaiseen tarttua. Ehdin nimittäin naputella nää vastaukset edellisen postauksen jälkimainingeissa vielä ennen kuin kamut ehtivät mua noutamaan.

1. Mikä on tärkein päivärutiinisi?

Mitään muuta niin tärkeää ei taida olla kuin lääkkeiden ottaminen aamulla. Tällä hetkellä cocktail on tyroksiinia, mielialalääke, e-pilleri ja allergialääke. Muiden unohtamista ei heti huomaisi, mutta nuppinappula Venlafaxin on tavaraa, joka muistuttelee itsestään jo melko pian päänsäryllä, jos väli venähtää liian pitkäksi. Jotta olo siis pysyy hyvänä on lääkkeet ihan pakkopakkopakko muistaa ottaa.

2. Paras kirja, jonka olet lukenut? Miksi?

Hankala valita vain yhtä ainutta joka olisi ylitse muiden, mutta yksi todella tärkeä ja koskettanut kirja on AlexisKouroksen Harmattan, Kulkija ja Unisieppari, jonka sain YO-lahjaksi äidinkielen opettajaltani. Kirjassa jalankulkuliikennevalon pieni vihreä ukko liukuu alas tolpasta ja lähtee etsimään isäänsä. Kirja löytyy nuorten osastolta, mutta toimii monitasoisuudessaan aikuisillekin. Se on kertomus vapaudesta jarohkeudesta ja pistää pohtimaan elämän tarkoitusta.

3. Mihin olet aina halunnut matkustaa? Oletko toteuttanut haaveesi?

Kuten moni muukin, myös minä haluaisin joskus New Yorkiin. Vielä ei tämä haave kuitenkaan ole toteutunut. Myös jonkin paratiisimaisen Tyynenmeren saaren tahtoisin joskus kokea.

4. Haluaisitko asua ulkomailla? Missä?

Olisi kiva asua jonkin aikaa ulkomailla ja mietinnässä onkin ollut esimerkiksi hakea opiskelemaan hetkeksi muualle. Mitään tiettyä maata ei ole missä haluaisin pidemmän pätkän viettää, mutta mielellään jossain vähän kotimaatamme lämpimämmässä paikassa.

5. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi?

Tää on paha, lähes mahdoton kysymys. Ei kyllä oikein mitään sellaista merkkiä ole, jonka vaatteilla pelkästään minun kokoinen pyllerö kokoaisi monipuolisen vaatekaapin.

6. Lempikukkasi?

Lemmikki. Vaikka vaaleansininen ei olekaan värinä yhtään mieleeni, niin lemmikeistä tulee mieleen lapsuuden kesät, isäni kotitalo ja mummi jolle lapsena lemmikkejä usein poimin.

7. Tärkein periaatteesi äitinä?

En ole äiti enkä tasan ala julistamaan mitään periaatteita joita kuvittelisin noudattavani jos joskus lapsia saisin. Jos mukuloita saan, niin tavoite on pitää ne hengissä, eikös siinä oo periaatetta riittämiin.

8. Oma juttusi, josta et luovu?

Yksin oleminen. Tarvitsen paljon aikaa itsekseni ihan rauhassa. Jo pari päivää ihmisten ympäröimänä saa minut ahdistuneeksi ja tarvitsen aikaa palautua. Tykkään käydä yksin lounailla, shoppailemassa ja vaikka matkustella. Haaveena onkin joku vähän pidempi reissu maailman parhaassa seurassa, ihan itsekseni.

9. Hetki, joka on jäänyt mieleesi? Miksi?

Ensimmäisenä mieleen tuli se hetki blogiristeilyllä josta alkoi mun ja Iinan ystävyys. Kysymys jonka Iina hytissä loikoillessa, esitti, on kuitenkin ehkä turhan ällö täällä paljastettavaksi. :D Myös tuo kuvassa näkyvä hetki tukkalehmien (Highland -lehmiä) laitumella tänä kesänä jäi tiukasti mieleen. Pääsin jopa silittämään pikkuista vasikkaa.

10. Oletko kenkä- vai laukkuihminen?

Kenkä! Tästä ei ole epäilyksiäkään. Vaikka laukullakin on väliä, niin kenkien suhteen olen todella tarkka. Tylsiä kenkiä en hyväksy ja kenkien kuuluu ehdottomasti näkyä!

11. Lempipuuhasi kesällä?

Grillailu hyvällä säällä murun kanssa ja loppukesän yöuinnit.

Kommentit (2)

Äni
2/2 | 

Nro 7. Juurikin näin! Äitinä voin allekirjoittaa täysin. Jos itsellä sattuikin jotain yleviä periaatteita olemaan ennen lapsia, olen vain kiitollinen, etten ole julistanut niitä kovaan ääneen etukäteen. Niin monet niistä on kuopattu tai todettu turhanpäiväisiksi. Kunhan selvitään hengissä ja on suurin piirtein kivaa yhdessä perheenä, se riittää. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram