Kaivelin hieman lisäkuvia edellisen postauksen asussa nähdyistä Ten Pointsin Pandora-maihareista jotka siis ovat hurmanneet minut aivan täysin. Jo lyhyen yhdessäolomme aikana olemme ehtineet yhdessä niin matkustamaan, shoppailemaan, työskentelemään kuin juhlimaankin. Ja tilanteessa kuin tilanteessa askel on ollut keveä. Halusin kengät jalkaani myös maanantaina lähtiessäni yhteen palaveriin enkä välittänyt edes siitä tosiasiasta, etten saanut kenkää itse tönkkönä sojottaneeseen kipeään jalkaani, vaan soitin kaverille ja pyysin hänet ovelle asti minua vastaan jotta hän voisi auttaa minua. Ei kai sitä nyt kenkiä voi valita sen mukaan mikä olisi helpointa..

Mutta tässä siis muutama turistikuva minun ja Teppojen reissuilta.

Helsingissä Tepot poseerasivat nätisti Jonnalle jonkun hienon talon takana.

JC:n sovituskopissa Tepot olivat makutuomareina minun sovitellessa farkkuja.

Tässä minä ja Tepot odottelemme vähän väsyneenä ratikkaa meidän Helsingin reissulla. Edellisen päiväiset ystävän polttarikekkerit taisivat väsyttää vielä meitä kaikkia.

 

Tässä me ihastellaan Teppojen kanssa syksyn lehtiä. Tepot tuntevat olonsa niin kotoisaksi näiden kauniiden ruskan sävyjen keskellä.

Tuolla Ten Pointsilla on muuten ainakin nyt tämän syksyn/talven mallistossa todella paljon aivan mahtavan näköisiä nahkakenkiä, kannattaa tutustua. Esimerkiksi tuota Pandoraa on olemassa myös upeassa tummanvihreässä sävyssä sekä räiskyvänä oranssina. Ja jos varret on omaan makuun liian lyhyet, mutta muuten kiinnostaisi, niin myös pitkävartinen versio löytyy samoissa upeissa väreissä. Ten Pointsin tämänhetkisen malliston voi kurkata TÄÄLTÄ.

Hintataso ruotsalaisen Ten Pointsin kengissä on aika lailla sama kuin Vagabondeissakin. Eli syysnilkkureiden hinnat liikkuvat n. 90-120 € välillä ja pidemmät saappaat sitten joitakin kymppejä enemmän. Nämä Pandorat kustansivat Andiamossa 105 €. Varsin sopuhintaisia käytännöllisiä ihanuuksia siis!

Kommentit (1)

2/1 | 

Kui sattuski - ostin pari viikkoa sitten nuo samat kengät mutta mustina. Ihan täydelliset jalassa!

Itse olen nyt enimmäkseen käyttänyt noita niin, että jätän nuo kaksi ylintä nauhalenkkiä pujottamatta, sullon (eikä ees tartte varsinaisesti sulloa) pillifarkkujen lahkeet sisään, solmin nauhat löyhälle rusetille ja annan kengän ylälaidan retkottaa reteen rennosti. Toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram