Ihana ja aurinkoinen kirppispäivä Kirjurissa takana! Enemmänkin olisi porukkaa toki saanut paikalla olla, mutta kyllä minä siellä yhden kasillisen kampetta sain myytyä. Kauniissa ulkoilmassa oleilua, ihmisten kanssa turisemista ja vähän rahaakin kotiinviemisinä, ei reissu mitenkään hukkaan mennyt.

Kotiin tuomisina oli jäljelle jääneiden vaatteiden ja tienestien lisäksi mm. yksi auringossa palanut tissi sekä olkavarsi. Juuri kun olin aamulla ehtinyt intoilla, että Lumenen kokeiluun lähettämässä sävyttävässä päivävoiteessa on myös suojakertoimet,niin en sitten tajunnut etsiä tuolta purnukkakasasta mitään aurinkosuojaa muulle vartalolle. Urpo mikä urpo. No, onpahan nyt sitten kesä virallisesti avattu, kun on ehtinyt jo käryttää itsensä.

Mutta se mahtavin kotiintuominen kirppikseltä ei suinkaan ollut oma punoittava nahkani, vaan sopivasti kulunutta nahkaa mahtavien kenkien muodossa. Viereisen myyntipöydän mimmit kaivoivat kasseistaan jotain mikä sai sydämeni heti pamppailemaan kiihkeästi.

Nopea loikka kohteen luo, koon ja hinnan tiedustelu ja kenkien sovitus kaikkia mahdollisia jumalia ja lunnonvoimia rukoillen, että ne olisivat sopivat. Ja kyllä!!! Upeat bootseistaan tutun Joe Sánchezin jykevä korkoiset ja paksupohjaiset maiharit juuri sopivasti kuluneina 6 €!!! Paras upein mahtavin kirppislöytö aikoihin! Lähes sekosin onnesta.

Tuollaisia paksukorkoisia nilkureitahan näkyi taas viime syksynä ihan hirveästi mm.Vagabondilla ja monella muullakin kenkämerkillä ja niitä on luvassa tulevaksikin syksyksi.

Itsekin kävin syksyn ja talven aikana sovittelemassa useaan otteeseen mm. yläastevuosista suloisesti muistuttaneita Vagabondin Grace-nilkkureita,mutta totesin silloin, että tarvitsen vielä hieman lisää aikaa tuon teinivuosista tutun korkomallin paluuseen. No nyt se aika oli sitten selvästikin tullut, niin onnelliseksi nuo Sanchezit minut tekivät. Nämä voisivat olla kuin suoraan Tenetin yläasteen pihalta vuodelta -96, mutta samalla ne ovat myös taas ah niin ajankohtaiset. Rakastan, rakastan, rakastan!

Aamulla jalkaan laittamani sandaalit joutuivat heti kirppikseltä palattua väistymään uusien rakkauksieni tieltä ja ai, että mun pilkkumekkoasuni sai samalla roiman annoksen asennetta.

Moda-ketjun S.T.I.-malliston pallokuosinen rennoilla taskuilla varustettu viskoosimekko löytyi pari päivää sitten Ratsulasta. Vaikka pallot ja pilkut eivät ole ikinä olleet oikein mun juttuni, niin jostain syystä tämän mekon kohdalla tiesin heti, että tässä on just mahtava kesämekko minulle.

Koltun kanssa kävi itse asiassa niin, että nappasin vaan rekistä tottuneesti suurinta kokoa mitä löytyi, eli tässä tapauksessa XXL, ja syöksyin sovituskoppiin. Olin siellä sitten tyytyväinen, kun mekko mahtui ja lähdin kotiin kassan kautta. Kotona mekkoa paremmin sovitellessani sain kuitenkin huomata, että herran jestas, sehän oli mulle oikeesti ihan liian iso! Ja mikä ihmeellisintä, se oli liian suuri erityisesti rintojen kohdalta. Todella harvinainen tilanne meikäläiselle. :D

Kipaisinkin sitten eilen vaihtamaan mekon yhtä äxää pienemmäksi ja sehän istui joka puolelsta huomattavasti paremmin. Suunnattoman ilahduttavaa saada kerrankin vaihtaa vaatetta pienempään. :D

Mekko istuu kivasti rintojen kohdalta, mutta empire-leikkauksen ansiosta se laskeutuu kauniisti myös rintojen alta ja karmea telttaefekti vältetään. Kaula-aukko on kylläkin sen verran antava, että istuessa ja kumarrellessa saa kyllä vähän katsella, etä miten paahasti sitä tulee paljasteltua. Mutta se on niin pieni ja mitätön "vika" kun mekko on muuten niin mahtava. Tunikaksi tuota itse asiassa hintalapussa nimitettiin, mutta kyllä tuo mulle mekosta menee.

Hieman mietitytti, että onko tuollainen pilkkumekko tällaisen pyllerön päällä jotenkin liian tätimeininkiä, mutta nuo isot roikkuvat taskut tekevät siitä kivan rennon ja yhdistettynä vaikkapa juurikin noihin maihareihin ja kirkkaanpunaiseen huulipunaan on kokonaisuus mielestäni vallan mahtava eikä lainkaan liian tätimäinen.

Sellaisia uutuuksia siis minun vaatekaapissani! Millaisen tuomion annatte asulleni?

Kommentit (22)

1/22 | 

Vai vielä tätimäinen... Kuule, mä en hyvällä tahdollakaan vois kuvitella että mikään asu sais sua tätimäisen näköiseksi. Se on se asenne, tiedäks? ;)

käyttäjä-11858
Liittynyt5.4.2015
6/22 | 

Ihanan tyttömäinen mekko! Kaikella kunnioituksella edellisessä postauksessasi mainitsemallesi haalarille, en kuitenkaan ollut uskoa silmiäni, että molemmissa kuvissa on sama tyttö! Pallomekko imartelee figuuriasi todella loistavasti!!

no niinpä! kyllä sitä vaan yhdestä ja samasta pulleropylleröstä saa niin erinäköisen eri vaatteilla!

Mut rakastan haalariani silti! :D

Heini
7/22 | 

Noi kengät mätsää järkyttävän hyvin tohon mekkoon ja asuun muutenkin. Sulla on silmää :) Kuten edellinen kirjoittaja sanoi, niin ei uskoisi että haalarikuvassa on sama typy mitä tässä kuvassa. Wau.

joo noi kengät on jotain niin puhdasta rakkautta että.. ja kuinka hyvin ne mahtaakaan käydä kaiken muun kanssa. :)

Erika
8/22 | 

Mekko näytti tosi hyvältä päälläsi! Arrggh mua jäi kauheesti mietityttää josko se espritin kynämekko olis sopinu mulle! Vartalonmyötäisissä mekoissa pitää olla just oikea istuvuus, et pääsee mun megamuodotkin parhaimilleen;) T. Se jolla oli ne verhopidikkeet (aka tasselit)

jos se mekko sua jäi kaivelemaan niin se on mulla edelleen. sitä saa tulla sovittamaan paremmalla ajalla jos haluut. asun ihan keskustassa.

pistä meiliä jos kolttu ei jätä sua rauhaan. ;)

Viliina
9/22 | 

Nyt on ihan pakko kommentoida.

Aivan ihastuttava asu! Oikeasti, olen blogia lukenut piiiiitkääään ja tämä vaatetus on pilkuistaan huolimatta minusta todella "sinua". Äärimmäisen onnistunut valokuva muuten myös.

Tästä nyt tuli vähän tällainen "kiva, jee, jee" -postaus, mutta annettakoon anteeksi. Se vaan on niin kiva. :D

Johanna
12/22 | 

Oohhh...Ihana pallomekko!!!Aion kayda Suomen reissulla kyseisessa liikkeessa vaklaamassa josko mina pyllerolle loytyisi kans!!!

Anna
13/22 | 

Pallomekkosi on äärimmäisen hyvin leikattu, istuu ihanasti ja on naisellinen, onneksi enää ei ole tarjolla ainoastaan huonosti leikattuja säkkimäisiä mekkoja.

Huomasin, että päässä olevassa huivi ja mekon kokonaistunnelma vie myös toisen maailmansodan aikaisiin kuviin ja tunnelmiin, todella romanttista. Mutta siis kokonaisuutesi on ehdottomasti tätä päivää, ja ihana! Tuosta kuvasta tuli vain mieleeni myös tuo aikakausi. Hienoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram