..mm niistä on huippuilta tehty.

Melkoinen Helsingin reissu. Kivaa oli ja halvaksi tuli. En ehtinyt/jaksanut shoppailla, skumppa oli ilmaista ja paluumatkakin oli Tampereelle asti maksuton konduktöörien unohdettua minut ja lipunostoyritykseni tyystin. Eilinen meni syödessä hyvää ruokaa ja juotua hyviä ja vähemmän hyviä juomia. Itse Voicen muotiviikko -tapahtuma ei tarjonnut kovinkaan mielenkiintoista ohjelmaa, mitä nyt muutamat mekot catwalkilta katsastin, mutta seuran vuoksihan mä sinne meninkin. Kaapelitehtaalla hikoilemisen jälkeen siirryttiin sitten jatkamaan iltaa Tigeriin, missä viihdyttiin ainakin Salluskan ja Moksun kanssa tappiin saakka.

Edellämainitut neitoset varmasti rakastavat minua tämän postauksen jälkeen, mutta mun muistikortille tallentuneesta surkeasta muutaman kymmenen otoksen seasta nämä olivat ainoat joiden edes jollain tavalla saattoi katsoa ylittävän julkaisukelpoisuuden kynnyksen. Sen pidemmittä puheitta tässä siis muutama otos eiliseltä todistamaan, että hauskaa ainakin oli. :D

Aluksi niitä vähemmän hyviä juomia. Jauhetulla naaraspuolisella kokenillikirvalla värjätty (moksulta oppii aina jotain uutta) katkera juoma, eli Campari ei meille oikein kovasti maistunut, mutta näyttihän tuo ainakin Iinan imusta päätellen uponneen siihen asti, että löydettiin  skumppatarjoilut.

Pilliviikset jos mitkä viimeistelevät naisellisen bilelookin.

Sallallakin oli mieli korkealla ja muuvit kohdallaan.

Ei käryäkään mitä mimmit tässä touhuaa..  Salla tuijottaa Iinan boobseja ja Iina näyttää paholaiselta punaisine sarventynkineen.

Bileet joissa juodaan shampanjaa ei voi olla ihan paskat. Mutta seuraava päivä puolestaan saattaa olla..

Olinhan se minäkin ikuistunut pariin ruutuun, edustavana kuten aina. Pallokala-look on syksyn uusin hitti, ihan totta uskokaa mua. Mitä paksummat posket ja pyöreempi naama, sitä hotimpi ämmä.

Eikös aika moni baarikävijä oo viikonlopun jälkeen sitä mieltä, että jos onnistui pääsemään jonkun haarojen väliin, niin reissu oli onnistunut. Kuvasta päätellen minä näköjään pääsin. :D

 

Kunnon tyttökekkerit aina silloin tällöin tekee kyllä hyvää. Reissaaja on siis väsynyt, mutta onnellinen. Pallokala pahoittelee, kiittää ja kuittaa.

 

Kommentit (8)

9/8 | 

Haha, KAMALA!:D

Ja kamalaa, että mä olen taas jauhanut tuota väriainejuttua. Pitää opetella uusia faktoja jaettaviksi.;)

Ps. Muistaakseni nuo eivät olleet ainoa haarata Tigerissa, joihin sukelsit..?<2

riiri
11/8 | 

Täällä olis myynnissä Objectin monitoimivaate Waya knit wrap, jota joskus hehkutit. Väri on musta ja koko on M, onko kiinnostusta:)? Itselleni ihanuus on turhan iso, ja ennen huuto.nettiin lykkäämistä googletin tuotetta ja löysin postauksesi aiheesta.

Tipitii
12/8 | 

No nyt oon kyllä jo kateellinen! :D Loppuu tämä möllistely kotona, jos baanalla on noin kiihkeetä meininkiä :D:D Hienoja kuvia ;)

Sofia
14/8 | 

Muahahhaha, tosi yllättävää että haarojen aukoja olen just minä :D Onnistunut reissu kyllä.

15/8 | 

Haluaisin vielä Veera kiittää sinua (näiden kauniiden kuvien lisäksi) isohkoa hauistani koristavasta mustelmasta, joka tuli sinun purtua sitä <3 :D

16/8 | 

Sulla on todella hyva tyyli kirjoittaa, nauroin taalla katketakseni sun kuvateksteja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat